Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtajdan hemen sonra hamile kalan varmi?
- Konu Sahibi Nida86
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 23
- 43
- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 27
b
ben iki ay sora hamile kaldm gec bile kaldm kanamam var diye korunduk yoksa bir aya bile kalinirMerhaba arkadaslar ben malesef 21 subatta doktor kontrolume gittigimde bebegimin kalb atisinin durdugunu ve gelisiminin 2 hafta kücük oldugunu ögrendim dünyam basima yikildi..
Doktorum beklememizi ve bir hafta sonra tekrar kontrol etmek istedigini söyledi ama sonuc malesef ayniydi..
kürtaj yapmak istemedi bekleyip bebisin kendiliginden düsmesinin daha iyi olacagini söyledi..
Bekledik 14 martta kanamam basladi ama nasil sanki cesmeden akar gibi her hareket etmemde kan bosaliyor hemen hastaneye gittim o gece hastanede kaldim ertesi gün cok kan kaybettigim icin kürtaja aldilar..
Suan durumum daha iyi yavas yavas toparliyorum ama hamile kalmak icin beklemek istemiyorum acaba kürtajdan hemen sonra hamile kalsam sorun olurmu? aranizda tecrübesi olan varmi? Bu arada doktorum eger kendini hazir hissediyosan beklemene gerek yok dedi ama yinede endise etmiyoda degilim
- 27 Şubat 2017
- 6
- 12
- 3
- 48
1 hafta adetim kesiliyor sonra yine baştan oluyorum , 1hafta önce doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum rahim duvarın incelmiş dedi 5mm adetteyken bana normal geldi ve kulnmadim ve 1 hafta sonra yumurtlama gününe yakın yine adet oldum , çok kötüymm ya bebek derdi bi tarafa bu adet pskolojimi bozduKızlar bende 2 ay oldu düşük yapalı kendim düşük yaptım ama bu ay tam 4. Kez adet oluyorum neden böyle yaaa doktora gidiyom hiçbirşeyin yok diyor ya neden o zamn bu kanamam durmuyor , artık çocuk fikrinden daha çok ne zamn adetim kesilecek diye düşünüyorum
Canım senin düşükten sonra adetlerin nasıl oldu ve kaçıncı ayda korunmayı bıraktın3. Ayimizdayiz insallah bu kez saglimen alirim kucagima.
Benim bebegimin kalbi 9 haftalikken durmus biz 10 haftalikken ogrenmistik. Buyuk sayilirdi bebek doktorum mutlaka korunmami onermisti o yuzden.
Siz de bence bir muddet dinlendirin kendinizi ne olur ne olmaz. En azindan 2 adet donemi gecirin kendine gelsin hormonlariniz filan...
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
b
ben iki ay sora hamile kaldm gec bile kaldm kanamam var diye korunduk yoksa bir aya bile kalinir
Kürtajdan sonra hemen hamile kalirsam hamilelikte sorun yasarmiyim diye korkum var hani rahim kendini toparlarmi acaba hemen. Yoksa kanamam falan Allaha sükür durdu
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
Ben 41 yaşındayım kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık hamileyim
Hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insaAllah ❤
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
1 hafta adetim kesiliyor sonra yine baştan oluyorum , 1hafta önce doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum rahim duvarın incelmiş dedi 5mm adetteyken bana normal geldi ve kulnmadim ve 1 hafta sonra yumurtlama gününe yakın yine adet oldum , çok kötüymm ya bebek derdi bi tarafa bu adet pskolojimi bozdu
Bence baska bi doktora daha görün belki o baska bi tadavi uygular sık sık adet görmen normal degil bence..
Birde ovulasyon testi alip bi dene istersen yumurtlama gününü bilirsin hic olmassa.
Canım 4 farklı doktora göründüm geçen hafta hormon tahlili yaptım hepsi normal dendi , ovulasyon tarihimden 2 önce adet oluyom , bu olay o kdr canımı sıkıyor ki artık , bi hafta adet oluyom bir hafta temiz , sonra tekrar oluyorumBence baska bi doktora daha görün belki o baska bi tadavi uygular sık sık adet görmen normal degil bence..
Birde ovulasyon testi alip bi dene istersen yumurtlama gününü bilirsin hic olmassa.
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
Canım 4 farklı doktora göründüm geçen hafta hormon tahlili yaptım hepsi normal dendi , ovulasyon tarihimden 2 önce adet oluyom , bu olay o kdr canımı sıkıyor ki artık , bi hafta adet oluyom bir hafta temiz , sonra tekrar oluyorum
Peki ne diyo doktorlar bi neden söylemiyomarmi yani normalmiymis bi kadinin böyle adet görmesi? Kafana takiyosun acaba o yüzdenmi oluyor?
Canim ben zaten pco var diye adet olmuyorum sadece ilac destegiyle adet oluyorum kurtaj sonrasi adet olmadim epey doktorumu aradim ilac verdi ilacla oldum yine ilk adetimi 55 gun sonra. Sonrasinda yine adet olmadim ben adet olmak icin hep ilac destegi kullaniyorum ne yazikki olmuyor benim adetim kendiliginden. Yumurtlamiyorum demekki.Canım senin düşükten sonra adetlerin nasıl oldu ve kaçıncı ayda korunmayı bıraktın
Ama nasil hamile kaliyorum orasini kimseler bilmiyor rabbimin takdiri:)
- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
Merhabalar 7 ocakta 13 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için suni savcıyla doğurdum. Tam 56 gün sonra regl oldum. 2. Adetim 32 gün oldu gelmedi. Gebelik testi negatif. Bu normal midir? Bebeğin olsun çok istiyorum
Bence bi gün daha bekle tekrat test yap yada beklemek istemiyorsan kan testi yaptir.
InsaAllah hamilesindir
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Yok canım yaşamamıştım ama kanpıtılaşması iğne vurunuyordum ilk gebelikte 2 gebe kaldığında Dr söyledim test filan yapmadan gerek yok iğne kullanmana dedi galiba benim o yüzden öldü bebek Karnım da ihmal etti DrBenimde 1 oglum var bende aralarinda yas farki fazla olmasin istiyorum o yüzden sabirsiz davraniyorum. Bence öyle düsünmeyin daha gencsiniz bende 31 olcam bu sene yurtdisinda kadinlar 35 den sonra cocuk yapmaya basliyolar.. Rabbim herkese saglikli hayirli cocuklar nasip etsin.
Ilk gebelihinizde sorun yasadinizmi?
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
Yok canım yaşamamıştım ama kanpıtılaşması iğne vurunuyordum ilk gebelikte 2 gebe kaldığında Dr söyledim test filan yapmadan gerek yok iğne kullanmana dedi galiba benim o yüzden öldü bebek Karnım da ihmal etti Dr
Yaa öylemi ama vardir elbet bi hayir öyle düsün. ins. en kisa zamanda Allahin iuniyle tekrar hamile kalirsin
- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 40
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım hayırlısıYaa öylemi ama vardir elbet bi hayir öyle düsün. ins. en kisa zamanda Allahin iuniyle tekrar hamile kalirsin
- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 38
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım hayırlısı
Amin canim ins.
- 27 Şubat 2017
- 6
- 12
- 3
- 48
Amin canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinHayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insaAllah ❤