• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hamile kalanlar...

novasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
1.860
2.326
133
42
ARKADAŞLAR KÜRTAJDN SONRA HAMİLE KALMA SÜRECİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?

9. Haftada kalp atışının olmaması sebebiyle kürtaj olmuştum. Drum 3 ay sonra yeni gebelik düşünebilirsin demişti. 3 ay sonra hamile kaldım.

Bende en cok hemen hamile kalanlari merak ediyorum.hic adet gormeden veya bi adet sonrasinda hemen hamile kalanlari...gebelikleri saglikli devam etti mi? Kurtajdan sonra kacinci gunde yumurtladilar yaklasik olarak? Vs vs

Bnde kurtajdan sonra doktor adet oldktan sonra denemeye devam et dedi . Ve başladık düşünmeye ancak kurtajdn 4 ay sonrasında oldu canm bizim zatn geç oluyor ama kaldım çok şükür yani.

Kurtajdan sonra 6 ay korunmam gerekti. Toplamda 9.ayda hamile kaldim.

ilk düşükte 5 haftalı kürtaj oldum ikinci gebeliğim 11 ay sonra oldu 8 haftalık hamileyim bebek oluştuğu gibi durmuş kalbi atmıyor dediler yine kurtaja alıcaklar ALLAH kimseye yaşatmasıt bu durumu

Cuma gunu bugun 1000 kere ya evvel okuyun. ..4 cuma ust uste okuyan hamile kalirmis Rabbimn istegiylee

Bebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..

Bebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..
Canim cok sukur ve masallhh ;) adetin kac gun gecince yaptin test

Bebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..[/
Canım ya kalp atısı neden durmuş öğrendin mi peki. benim de durmuş. ve bu 2. kaybım olacak:(

Canim kalp atisinin durma sinin 3 sebebi varmis.1_sagliksiz sperm 2_sagliksz yumurta 3_kan koyulasmasi yani pihtilasma .....

Bende kurtajdan 1 yil sonra hamile kalabildim.. hatta dün ogrendim evde testle :) ama ben gecen ay rahim filmi cektirdim onun vesile oldugunu dusunuyorum. Allahtan umudunuzu kesmeyin. Daha henuz kan vermedim ve doktora gitmedim. Insallah bende saglikli bir gebelik gecirir yavrumu kucagima alirim. Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorumm sizler 2.gebelikte bir onlem aldiniz mi arkadaslar?

ilk düşükte 5 haftalı kürtaj oldum ikinci gebeliğim 11 ay sonra oldu 8 haftalık hamileyim bebek oluştuğu gibi durmuş kalbi atmıyor dediler yine kurtaja alıcaklar ALLAH kimseye yaşatmasıt bu durumu

bende ekimde kurtaj oldum ve tekrar gebelik dusunuyorum ama bi yanimda korkuyo tekrar olurmu die nasil yenmeliyim.. 4 yasinda oglum var.. Gebelik oncesi doktor a gitsem ne gibi kontroller yapior

Back