- 24 Aralık 2014
- 4.930
- 6.676
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
enfeksiyon belirtilerin ne canimMerhaba sizin gibiyim.Ustelik ben 14 ağustos 'ta kürtaj oldum.Doktor bana da aynı sizin gibi 1 ay sonra hamile kalabilirsin demisti. Ama kürtajdan sonra pansuman unutuldu. Ozamandan beridir de enfeksiyonla ugrasiyorum. Ve bende de sizin gibi korkular var. Randevu aldim doktordan ve bekliyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin. Zor bi süreç. Beklemek daha zor ..
Enfeksiyon belirtim yoktu. Sadece çok ama açık hafif yanma baslamisti. Rahim içindeydi enfeksiyon. Bu arada cevap geç yazdım kusura bakma.Dun acillik oldum. Ve pansuman unutup enfeksiyona sebep oldukları yetmiyormuş gibi dün acilde rahimde küçük bi yapisiklik olduğunu öğrendim. Artık ne kadar küçük bilmiyorum. Kendilerini kurtarma derdindeler. Yapisikligin hamileligimden önce olduğunu söylüyorlar. Ama rahim filmine girmiştim hamile kalmadan önce. Öyle bisey yoktu.. 15inde randevum var. Allah doğru doktorlarla karşılaştırsin hepimizi..enfeksiyon belirtilerin ne canim
Kürtajdan sonra pansuman için ne zaman gittiniz ben 3 kere kürtaj oldum hiçbirinde pansuman için çağırmadılar 3 hafta sonra kontrole gittim sadeceEnfeksiyon belirtim yoktu. Sadece çok ama açık hafif yanma baslamisti. Rahim içindeydi enfeksiyon. Bu arada cevap geç yazdım kusura bakma.Dun acillik oldum. Ve pansuman unutup enfeksiyona sebep oldukları yetmiyormuş gibi dün acilde rahimde küçük bi yapisiklik olduğunu öğrendim. Artık ne kadar küçük bilmiyorum. Kendilerini kurtarma derdindeler. Yapisikligin hamileligimden önce olduğunu söylüyorlar. Ama rahim filmine girmiştim hamile kalmadan önce. Öyle bisey yoktu.. 15inde randevum var. Allah doğru doktorlarla karşılaştırsin hepimizi..
Benim normalde 1 ay sonra kontrolüm vardı. Ama ameliyatı yapan doktor tatile gitti.. 2 ay sonrasına verdiler randevuyu. Pansuman da ben kürtajın 3.günü sancılandım kanamam arttı. Acildeki doktor gördüğü halde almadı. Tabi bisey de demedi.. ağrı yüzünden oluyor dedi. Neyse ben kendi doktorumdan aldim randevu o da 17 gün sonrasına vardı yer . Acaip bi koku oluştu bende .resmen sadece tuvalete giderken değil normal oturduğum yerde kokuyu almaya başladım. Enfeksiyonda artınca koku ve yanma artmaya başladı.. Doktor hem alttan muayene jem de eco yaptı.Sizde unutulmamıştır o yüzden..Kürtajdan sonra pansuman için ne zaman gittiniz ben 3 kere kürtaj oldum hiçbirinde pansuman için çağırmadılar 3 hafta sonra kontrole gittim sadece
Ayrıca hiçbi doktor hatasını kabul etmiyor malesefBenim normalde 1 ay sonra kontrolüm vardı. Ama ameliyatı yapan doktor tatile gitti.. 2 ay sonrasına verdiler randevuyu. Pansuman da ben kürtajın 3.günü sancılandım kanamam arttı. Acildeki doktor gördüğü halde almadı. Tabi bisey de demedi.. ağrı yüzünden oluyor dedi. Neyse ben kendi doktorumdan aldim randevu o da 17 gün sonrasına vardı yer . Acaip bi koku oluştu bende .resmen sadece tuvalete giderken değil normal oturduğum yerde kokuyu almaya başladım. Enfeksiyonda artınca koku ve yanma artmaya başladı.. Doktor hem alttan muayene jem de eco yaptı.Sizde unutulmamıştır o yüzden..
Fransanın devlet hastanesinde.. vajinal ultrasonla baktılar . Yapışıklık baslamis dediler..Bende zaten renk gitti. Sağlık sektörü gerçekten çok kötü durumda burda..iyi doktorlar elbette vardır ama genel olarak zor iyi bi doktor bulmak.Çok gecmis olsun, cok sinirbozucu bir durum. Bunu devletde mi yaptılar?
Rahimde yapisiklik oldugunu nasil anladilar peki? Ultrasonla mi baktilar sadece? Bunun anlasilabilmesi icin rahim filminin cekilmesi gerekiyor.
Fransanın devlet hastanesinde.. vajinal ultrasonla baktılar . Yapışıklık baslamis dediler..Bende zaten renk gitti. Sağlık sektörü gerçekten çok kötü durumda burda..iyi doktorlar elbette vardır ama genel olarak zor iyi bi doktor bulmak.
Bu arada Fransa'da insan haklarına ve insan sagligina Turkiye'den daha cok deger verildigini duymustum ben. Sizin yasadiginiz durumda ihmalkarlik var. Hem psikolojik hem bedensel zarara ve yıkıma ugratmişlar sizi. Onemli bir zarar olmadigi icin bir sey yapamam demeyin bence. Size verilen zarar gayet de öyle kolay tolere edilebilecek bir durum degil. Mutlaka raporunuzu alin, elinizde belgeniz olsun ve bir avukata bu durumu danisin. Yaptiklari yanlarina kalmasin hem maddi hem manevi acin davanizi. Sizin konunuzu okuyunca bile icim o kadar tuhaf oldu ki anlatamam size. Birden icimde sargi bezi hayal ettim ve hafif kasigimda batma oldu. Bu olay bir baskasini bile bu kadar etkilediyse sizi dusunebiliyorum. Gercekten cok gecmis olsunn, umarim en kisa zamanda atlatirsiniz
[/QUOT
Çok ağır bi durum. Kullandigim ilaçlarBu arada Fransa'da insan haklarına ve insan sagligina Turkiye'den daha cok deger verildigini duymustum ben. Sizin yasadiginiz durumda ihmalkarlik var. Hem psikolojik hem bedensel zarara ve yıkıma ugratmişlar sizi. Onemli bir zarar olmadigi icin bir sey yapamam demeyin bence. Size verilen zarar gayet de öyle kolay tolere edilebilecek bir durum degil. Mutlaka raporunuzu alin, elinizde belgeniz olsun ve bir avukata bu durumu danisin. Yaptiklari yanlarina kalmasin hem maddi hem manevi acin davanizi. Sizin konunuzu okuyunca bile icim o kadar tuhaf oldu ki anlatamam size. Birden icimde sargi bezi hayal ettim ve hafif kasigimda batma oldu. Bu olay bir baskasini bile bu kadar etkilediyse sizi dusunebiliyorum. Gercekten cok gecmis olsunn, umarim en kisa zamanda atlatirsiniz
Allah razı olsun canım benim.. Rabbim inşallah nasip eder evlat ..Çok ağır bi durum. Kullandigim ilaçlar Eki Görüntüle 2555477
Çok ağır bi durum. Kullandigim ilaçlar Eki Görüntüle 2555477
Aynen haklisin. Ama burda ciddi boyutlarda artık. Inşallah başka bi sorunum yoktur.Korkuyorum doktora gitmeye. Aynen ben de ikilemde kalmıştım. Hatta ilaç var ilaçla da düşük yapabilirsin ya da evde kendiliğinden duser dedi. Sonra kanama olunca acile gelmeniz gerekli dedi. Ben zaten son 1 haftasinda dusuk baslamisti.Kanama agri. Ayakta duramıyordum fazla.iki büklüm lavoboya gidiyordum.acaip kötüydü.hatirlamak istemiyorum.. en son işte doktor mektup yazdı kürtaj için de.. karar senin dedi. Ben de o ağrı ve kanamalar yüzünden tansiyonum dusuyodu. Baygınlık geçirdim kaç defa. Baktım olacak gibi değil en iyisi kürtaj olayım.Videosunu da izlemistim. Kolay ve zaman almayan bi islem diye.. Gel gorki işte iyi doktora denk gelmedim ..Allah hakkımızda hayırlısını versin..Allah razı olsun.. Rabbim inşallah tez vakitte güzel haberlerini almayı nasip eder. Korkma sakin bak sen de sorun yok.. Iyi olacak.. eminim hamilelik haberini de alırız burdan inşallah.Allah razı olsun tekrar.cok teşekkür ederim.. Dualarım seninle..Tamam canım ben bunu bi gösterecem doktoruma. Valla bu doktor işi gercekten şans işi ister Fransa'da ol istersen Türkiye'de. Isini dogru yapmayan, savsaklayan o kadar cok dr varki. Ben de bu surecte 7 doktora gidip muane olmusumdur. Dersen hangisinden memnunsun; hiçbirinden degilim. Öyle isini layigiyla yapan iste bu iyi bir doktor diyebilecegim kimse olmadi. Keşke yasanmasa bu tarz seyler ama oluyor iste. Enfeksiyon atlatilmayacak bir sey degil onemli olan dogru ilaclar kullandigindan emin olmak. Bende kurtaj olmadan once cok ikilemde kaldim. Sonra kendi kendine dusurmenin de cok tehlikeli sonuclari olabilecegini burdan okuyunca risk aldim oldum. Simdi bu tarz yazilar okuyunca benim de yuregim agzima gelmiyor degil. Umarım en kısa zamanda bu sorunu atlatirsin, dualarım seninle
Aynen haklisin. Ama burda ciddi boyutlarda artık. Inşallah başka bi sorunum yoktur.Korkuyorum doktora gitmeye. Aynen ben de ikilemde kalmıştım. Hatta ilaç var ilaçla da düşük yapabilirsin ya da evde kendiliğinden duser dedi. Sonra kanama olunca acile gelmeniz gerekli dedi. Ben zaten son 1 haftasinda dusuk baslamisti.Kanama agri. Ayakta duramıyordum fazla.iki büklüm lavoboya gidiyordum.acaip kötüydü.hatirlamak istemiyorum.. en son işte doktor mektup yazdı kürtaj için de.. karar senin dedi. Ben de o ağrı ve kanamalar yüzünden tansiyonum dusuyodu. Baygınlık geçirdim kaç defa. Baktım olacak gibi değil en iyisi kürtaj olayım.Videosunu da izlemistim. Kolay ve zaman almayan bi islem diye.. Gel gorki işte iyi doktora denk gelmedim ..Allah hakkımızda hayırlısını versin..Allah razı olsun.. Rabbim inşallah tez vakitte güzel haberlerini almayı nasip eder. Korkma sakin bak sen de sorun yok.. Iyi olacak.. eminim hamilelik haberini de alırız burdan inşallah.Allah razı olsun tekrar.cok teşekkür ederim.. Dualarım seninle..
Inşallah canım benim.. çok teşekkür ederim.Insallah canım ben de senin iyi haberlerini bekliyorum