Bende 9. Haftada aynı oldum kalbi durdu. Verdiği antibiyotikten sonra başım ağrıdı sürekli hatta emar çektirdim. İlacı bırak dedi doktor yan etkisi olabilir dedi. 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet gördüm. Siz nerde kürtaj oldunuz. Patoloji dedikleri devletteyse bişey çıkmıyor. Özelse çıkar sonucu. Ben hamile kaldığım da iğne kullandım 9 ay boyunca. 22 aylık bi kızım var. Hiç korkmayın en azından hamile kaldınız vücudunuz kabul etmedi bebeği demekki yine kalırsınız ama önce sebeplerini araştırın. Kan pıhtılaşma sorunu var mı genetik mi tahlilleri yaptırınMerhaba hanımlar 1 yıllık evliyim. Yaklaşık 3 ay çocuk istedik olmadı daha sonra dr hormon testi verdim iki dr pcos olduğumu diğeri ise çok başlangıcında olduğumu gebeliğime engel olmayacağını söyleyerek bi takviye önerdi onu kullandım ve hamile kaldım o ay aynı zamanda tip2 diyabet hastasıyım insülinle düzene soktum çok şükür neyse hamileliğimin 7. Haftasında kalp atışı duydum her şey çok yolundaydı kan testleri vs yememe içmeme zaten diyabet için ekstra özen gösteriyordum sigara içiyordum bıraktım 10. Hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin 8. Haftada kalbi durduğunu öğrendim hayatımın en en kötü günüydü çünkü hamileliğim sorunsuz geçiyordu mide bulantım dahi yoktu kanamamda hiç olmadı nasip böyle imiş ertesi gün kürtaj oldum . Kanamam sadece o gün sürdü ve bidaha hiç olmadı ağrı sızımda öyle bugün kontrole gittim rahmin temizlendiğini bir sorun olmadığını patoloji sonucuna göre de benimle ilgili bi sorun olmadığını genel düşüklerdeki gibi bebek sağlıksız olduğu için bu durumun geliştiğini 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. O masaya yattığım an başıma giren ağrıyı anlatamam bu durumu nasıl aştınız ağrısız sızısız resmen canım alev alev yanıyor endişelerim tekrar bu durumu yaşamak belki uzun süre hamile kalamamak . Siz bu durumu nasıl aştınız ne zaman hamile kaldınız ?
Merhaba. Bende kan pıhtılaşma sorunu var bu neye yol açıyor ki bebeğin kalbini mi durduruyorBende 9. Haftada aynı oldum kalbi durdu. Verdiği antibiyotikten sonra başım ağrıdı sürekli hatta emar çektirdim. İlacı bırak dedi doktor yan etkisi olabilir dedi. 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet gördüm. Siz nerde kürtaj oldunuz. Patoloji dedikleri devletteyse bişey çıkmıyor. Özelse çıkar sonucu. Ben hamile kaldığım da iğne kullandım 9 ay boyunca. 22 aylık bi kızım var. Hiç korkmayın en azından hamile kaldınız vücudunuz kabul etmedi bebeği demekki yine kalırsınız ama önce sebeplerini araştırın. Kan pıhtılaşma sorunu var mı genetik mi tahlilleri yaptırın
Evet. İğne ile o sorunu hallediyor.. Siz test yaptırdınız mıMerhaba. Bende kan pıhtılaşma sorunu var bu neye yol açıyor ki bebeğin kalbini mi durduruyor
Ben daha kese vs hiçbir şey görmedim yarın gidicem belli olacak gerşeyEvet. İğne ile o sorunu hallediyor.. Siz test yaptırdınız mı
Kaç haftalıkBen daha kese vs hiçbir şey görmedim yarın gidicem belli olacak gerşey
Regle göre 5+5 yarınKaç haftalık
Yarın keseyi görür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağrır. Şöyle bişey ben test yaptırmadım doktorum o halde verdi iğneyi. 7 haftalıkken kullanmaya başladım. Demekki çok yok pıhtılaşma. Ama arkadaşımın 6 kere düşüğü oldu. Birinde 10 gün geçmişti adeti test falan yaptı derken doktor şüphelendi iğneye geç mi kaldık diye haklı da çıktı doktor bebeğin kalp atışı duyulmadı. Yani herkesin kendine özel bu pıhtılaşma inşallah iyi olur iğne verir doktorunuz büyük ihtimalle. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah AllahRegle göre 5+5 yarın
Amin bakalım nasipten öteyede gidilmez, Rabbim sorunsuz bir süreç geçirtir inşallahYarın keseyi görür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağrır. Şöyle bişey ben test yaptırmadım doktorum o halde verdi iğneyi. 7 haftalıkken kullanmaya başladım. Demekki çok yok pıhtılaşma. Ama arkadaşımın 6 kere düşüğü oldu. Birinde 10 gün geçmişti adeti test falan yaptı derken doktor şüphelendi iğneye geç mi kaldık diye haklı da çıktı doktor bebeğin kalp atışı duyulmadı. Yani herkesin kendine özel bu pıhtılaşma inşallah iyi olur iğne verir doktorunuz büyük ihtimalle. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah
Aynen öyle herşeyi Allah bilir yiyeceği ekmek varsa her türlü olur.Amin bakalım nasipten öteyede gidilmez, Rabbim sorunsuz bir süreç geçirtir inşallah
Merhaba 5 haftalık kese 6+4 te ise kalp arısı ve benek görmüştükBen bos gebelikden uc ay once kurtaj oldum iki kez adet oldm suan 6. Haftadayim insallah ayni seyi yasamam bes haftalikken keseyi gorduk ama bebek gormedik haftaya pazartesi gidicem yine hemen hamile kalabiliyor insan birse sormak istiyorum bebegini kac haftalikkrn gormusdunuz
Özelde oldum Silivri de patoloji çıkmış ama çok anlaşılır bir durum yok dr dedi ki ilkten sonra araştırma yapmıyoruz bu düşüğün büyük ihtimalle nedeni sağlıksız olduğu için dedi pıhtılaşma testi yaptırmana gerek yok dedi ama bilemiyorum devlet zaten bakmaz ilk olduğu için ama özellerde yaptırma imkanı varBende 9. Haftada aynı oldum kalbi durdu. Verdiği antibiyotikten sonra başım ağrıdı sürekli hatta emar çektirdim. İlacı bırak dedi doktor yan etkisi olabilir dedi. 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet gördüm. Siz nerde kürtaj oldunuz. Patoloji dedikleri devletteyse bişey çıkmıyor. Özelse çıkar sonucu. Ben hamile kaldığım da iğne kullandım 9 ay boyunca. 22 aylık bi kızım var. Hiç korkmayın en azından hamile kaldınız vücudunuz kabul etmedi bebeği demekki yine kalırsınız ama önce sebeplerini araştırın. Kan pıhtılaşma sorunu var mı genetik mi tahlilleri yaptırın
Bende özelde yaptırmak istiyorum ama hangi testleri yaptıracağımı bilmiyorum İntte bir sürü test var trombofili, lupus antikoagulan gibiYarın keseyi görür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağrır. Şöyle bişey ben test yaptırmadım doktorum o halde verdi iğneyi. 7 haftalıkken kullanmaya başladım. Demekki çok yok pıhtılaşma. Ama arkadaşımın 6 kere düşüğü oldu. Birinde 10 gün geçmişti adeti test falan yaptı derken doktor şüphelendi iğneye geç mi kaldık diye haklı da çıktı doktor bebeğin kalp atışı duyulmadı. Yani herkesin kendine özel bu pıhtılaşma inşallah iyi olur iğne verir doktorunuz büyük ihtimalle. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah
Pıhtılaşma testi yaptırma diyorsa hamile kaldığında iğne verecek miÖzelde oldum Silivri de patoloji çıkmış ama çok anlaşılır bir durum yok dr dedi ki ilkten sonra araştırma yapmıyoruz bu düşüğün büyük ihtimalle nedeni sağlıksız olduğu için dedi pıhtılaşma testi yaptırmana gerek yok dedi ama bilemiyorum devlet zaten bakmaz ilk olduğu için ama özellerde yaptırma imkanı var
Valla inanın bende bilmiyorum ben yaptırmadım zaten. Özel de hiç bir doktor pıhtılaşma için iğne vermedi test yaptırmadığım için. Devlette ki verdi. Kızımın doğmasında çok emeği var tabi önce Allah'tan sonra doktordan da. Doktor tedbiri aldı ve çok şükür oldu. Zaten eğitim araştırma hastanesi yapıyormuş devlette. Özel de yaptıracaksanız onlar bilirBende özelde yaptırmak istiyorum ama hangi testleri yaptıracağımı bilmiyorum İntte bir sürü test var trombofili, lupus antikoagulan gibi
Bende yaşadim yarin kürtaj oluyorum 6.haftada kalbi durmuş yavrularimin pkolojim o kadar kötü ki kendime gelemiyorumMerhaba hanımlar 1 yıllık evliyim. Yaklaşık 3 ay çocuk istedik olmadı daha sonra dr hormon testi verdim iki dr pcos olduğumu diğeri ise çok başlangıcında olduğumu gebeliğime engel olmayacağını söyleyerek bi takviye önerdi onu kullandım ve hamile kaldım o ay aynı zamanda tip2 diyabet hastasıyım insülinle düzene soktum çok şükür neyse hamileliğimin 7. Haftasında kalp atışı duydum her şey çok yolundaydı kan testleri vs yememe içmeme zaten diyabet için ekstra özen gösteriyordum sigara içiyordum bıraktım 10. Hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin 8. Haftada kalbi durduğunu öğrendim hayatımın en en kötü günüydü çünkü hamileliğim sorunsuz geçiyordu mide bulantım dahi yoktu kanamamda hiç olmadı nasip böyle imiş ertesi gün kürtaj oldum . Kanamam sadece o gün sürdü ve bidaha hiç olmadı ağrı sızımda öyle bugün kontrole gittim rahmin temizlendiğini bir sorun olmadığını patoloji sonucuna göre de benimle ilgili bi sorun olmadığını genel düşüklerdeki gibi bebek sağlıksız olduğu için bu durumun geliştiğini 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. O masaya yattığım an başıma giren ağrıyı anlatamam bu durumu nasıl aştınız ağrısız sızısız resmen canım alev alev yanıyor endişelerim tekrar bu durumu yaşamak belki uzun süre hamile kalamamak . Siz bu durumu nasıl aştınız ne zaman hamile kaldınız ?
Acısı gerçekten tarifsiz rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tabi ki acınızı hissedecek yasınızı tutacaksınız ama insanız her şey bizim için allahtan diyeceğiz kabulleneceğiz evet biliyorum çok zor ama rabbim sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere cennete de bir meleğimiz var iyileşecek ve kucağımıza gelecek öyle düşününBende yaşadim yarin kürtaj oluyorum 6.haftada kalbi durmuş yavrularimin pkolojim o kadar kötü ki kendime gelemiyorum
Varmış gibi düşünüp ikinci gebeliğinde başlarız dediPıhtılaşma testi yaptırma diyorsa hamile kaldığında iğne verecek mi
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinVarmış gibi düşünüp ikinci gebeliğinde başlarız dedi