Kürtaj

9 ay kan sulandırıcı mı oldun canım? Pıhtılaşma sorunu mu varmış?

Ah güzel kardeşim. Acını, hüznünü burada paylaşıyorum. Rabbim sabrı Cemil versin.

Ben 13 sene evvel boş gebelik yaşadım. 5. Haftada gittim kese göründü. Bana su zaman gel dedi. O zaman gittim. Kese boş bebek hiç oluşmamış dedi. Birkaç gün bekleyelim düşük olacak. Olmazsa kürtajla alacağız dedi. Mahvoldum. İçi boş üzüm tanesi kadar bi balona öyle tutulmuşum ki 3 haftada. Dr un dediği oldu. Düşük yaşadım. Yas tutmaya başladım. Sonra küstüm. Eşime küstüm, anneme küstüm. Ne kadar saçma di mi ? Dr. Bana üç ay korun. Hormonlar eskiye dönsün sonra bebek düşün dedi. Ben iki adet geçirdim. Üçüncü ay korunmadım hamile kaldım ve kızım doğdu

Sen bebeği gördün, kalbini duydun. Hissettiklerin daha derin, acın daha büyük. Ama geçecek. İns geçecek. Ve Rabbim sana bu acıyı unutturacak güzellikler nasip edecek

Çok teşekkür ederim rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürsün . Sizinde çocuklarında sağlıklı huzurlu hayırlı ömür nasip etsin insallah . Bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş diyorum aslında nasılsa hevesli atıyordu kalbi. Nasipten öte köy yok bizler için bahaneler var sadece yok şu hastalık yok şu sebep rabbim verip rabbim aldı gerisi boş. Bende kendimi aynı bebeğin geleceğini düşünerek avutuyorum sanki hastaymışta iyleşip bana gelecekmiş gibi düşünüyorum belki yanlış yapıyorum ama Böyle düşünmek biraz olsun rahatlatıyor beni…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…