Amin canım aminHadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminHadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
9 ay kan sulandırıcı mı oldun canım? Pıhtılaşma sorunu mu varmış?Bende 9. Haftada aynı oldum kalbi durdu. Verdiği antibiyotikten sonra başım ağrıdı sürekli hatta emar çektirdim. İlacı bırak dedi doktor yan etkisi olabilir dedi. 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet gördüm. Siz nerde kürtaj oldunuz. Patoloji dedikleri devletteyse bişey çıkmıyor. Özelse çıkar sonucu. Ben hamile kaldığım da iğne kullandım 9 ay boyunca. 22 aylık bi kızım var. Hiç korkmayın en azından hamile kaldınız vücudunuz kabul etmedi bebeği demekki yine kalırsınız ama önce sebeplerini araştırın. Kan pıhtılaşma sorunu var mı genetik mi tahlilleri yaptırın
Evet 9 ay boyunca vuruldum. Bilmiyorum ki ben test falan yaptırmadım doktorum ilki düştüğü için vermişti.9 ay kan sulandırıcı mı oldun canım? Pıhtılaşma sorunu mu varmış?
Ah güzel kardeşim. Acını, hüznünü burada paylaşıyorum. Rabbim sabrı Cemil versin.Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim. Yaklaşık 3 ay çocuk istedik olmadı daha sonra dr hormon testi verdim iki dr pcos olduğumu diğeri ise çok başlangıcında olduğumu gebeliğime engel olmayacağını söyleyerek bi takviye önerdi onu kullandım ve hamile kaldım o ay aynı zamanda tip2 diyabet hastasıyım insülinle düzene soktum çok şükür neyse hamileliğimin 7. Haftasında kalp atışı duydum her şey çok yolundaydı kan testleri vs yememe içmeme zaten diyabet için ekstra özen gösteriyordum sigara içiyordum bıraktım 10. Hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin 8. Haftada kalbi durduğunu öğrendim hayatımın en en kötü günüydü çünkü hamileliğim sorunsuz geçiyordu mide bulantım dahi yoktu kanamamda hiç olmadı nasip böyle imiş ertesi gün kürtaj oldum . Kanamam sadece o gün sürdü ve bidaha hiç olmadı ağrı sızımda öyle bugün kontrole gittim rahmin temizlendiğini bir sorun olmadığını patoloji sonucuna göre de benimle ilgili bi sorun olmadığını genel düşüklerdeki gibi bebek sağlıksız olduğu için bu durumun geliştiğini 3 ay korunmam gerektiğini söyledi. O masaya yattığım an başıma giren ağrıyı anlatamam bu durumu nasıl aştınız ağrısız sızısız resmen canım alev alev yanıyor endişelerim tekrar bu durumu yaşamak belki uzun süre hamile kalamamak . Siz bu durumu nasıl aştınız ne zaman hamile kaldınız ?
Çok teşekkür ederim rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürsün . Sizinde çocuklarında sağlıklı huzurlu hayırlı ömür nasip etsin insallah . Bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş diyorum aslında nasılsa hevesli atıyordu kalbi. Nasipten öte köy yok bizler için bahaneler var sadece yok şu hastalık yok şu sebep rabbim verip rabbim aldı gerisi boş. Bende kendimi aynı bebeğin geleceğini düşünerek avutuyorum sanki hastaymışta iyleşip bana gelecekmiş gibi düşünüyorum belki yanlış yapıyorum ama Böyle düşünmek biraz olsun rahatlatıyor beni…Ah güzel kardeşim. Acını, hüznünü burada paylaşıyorum. Rabbim sabrı Cemil versin.
Ben 13 sene evvel boş gebelik yaşadım. 5. Haftada gittim kese göründü. Bana su zaman gel dedi. O zaman gittim. Kese boş bebek hiç oluşmamış dedi. Birkaç gün bekleyelim düşük olacak. Olmazsa kürtajla alacağız dedi. Mahvoldum. İçi boş üzüm tanesi kadar bi balona öyle tutulmuşum ki 3 haftada. Dr un dediği oldu. Düşük yaşadım. Yas tutmaya başladım. Sonra küstüm. Eşime küstüm, anneme küstüm. Ne kadar saçma di mi ? Dr. Bana üç ay korun. Hormonlar eskiye dönsün sonra bebek düşün dedi. Ben iki adet geçirdim. Üçüncü ay korunmadım hamile kaldım ve kızım doğdu
Sen bebeği gördün, kalbini duydun. Hissettiklerin daha derin, acın daha büyük. Ama geçecek. İns geçecek. Ve Rabbim sana bu acıyı unutturacak güzellikler nasip edecek