- Konu Sahibi Hatice2834
-
Mrb Ben bir hafta once 10 haftalik bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtaj oldumaradan 7 gun gecmesine ragmen doktorum beklemeye gerek olmadigini tekrar hamile kalmanin bir sorun olmayacagini soyledi..kizlar kafam karisti kimiside rahimin dinlenmesi gerektigini sakın hamile kalma yada 3 ay beklememi soyluyorlar lutfen bu durumda olaniniz varmi kafam karisti...
bende 6 ay beklemiştim ilk kürtajımda öyle sölemişti dr. daha sonra hamile kaldım ve yine kürtaj oldum kalbi atmadı şimdi 1yıl istemiyorum
Bende esimde cok istiyoruz hemen bebegimizin olmasini AMA kafam karisti.bende oyle dusunuyorum rahim dinlenmeli diye Dr zaten bunu adet donemi olarak dusun dedi şimdi 15gun rahimin dinlenecek kendini toplar bu surecte dedi hemen hamile kalmanin bir sakincasi yok dedi offf yaaaben de aynı durumdayım...ama şöyle düşünüyorum..şimdi ilk defa adet göreyim sonra diğer ay da bi düzene girsin sonra başlayacağım...sonuçta dışardan müdahele edildi bize hormonlar eskiye dönmemiş olabilir..zaten bu durumda da hamile kalınmayabilir bu da bizi strese sokar niye olmuyor diye...bence 1-2 ay adetlerinizi bekleyin..çünkü bana da dr 2-3 ay dedi..ama ben adetlerim düzene girsin diye beklemedeyim..
merhabalar bundan 2 yıl önce bende kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu ama düşmemişti.
doktorlar önce düşük yaptırıcaz dedi sonra kürtaj dedi öncelikle bana alttan bir ilaç verdiler
yaklaşık yarım saat sonra sancım başladı ama ne sancı daha sonra narkoz verip kürtaj yaptılar
uyandığımda doktor 6 ay boyunca hamile kalman sakıncalı dedi rahimi kazıdık sakın kalma dedi
bende dinledim zaten psikolojimde bozulmuştu (keşke dinlemeseydim) ve hala hamile kalamadım
bu durumda sana ne diyeceğimi bilemedim canım ama yaşadıklarımı anlatmak istedim
peki sen kürtaj olurken sana da alttan ilaç verdiler mi? ​
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?