Kürtaj tecrübesi yaşayanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi istanbul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok haklısınız arkadaşlar,dayımın kızı doğum uzmanı ama adanada,onun ellerine emanet ettim kendimi. O kadar suçluyorum ki kendimi,söylediklerinizde sonuna kadar haklısnız. Kariyer hırsı,cahillik... Sonuç ömür boyu vicdan azabı işte.

Bu dünyada duyacağı bir yol yok,ama öbür dünyada nasıl hesap vericem bilmiyorum senağlama

yaaaa bide işin öteki kısmı var dimi
keşke yapmasaymışsın ama olmuş artık yapacak bişiy yok
dersini almışsın çok pişman olduğunda belli :teselli: artık sana allah hayırlısıyla başka bir bebiş verir inşallah

yaaaa bide işin öteki kısmı var dimi
keşke yapmasaymışsın ama olmuş artık yapacak bişiy yok
dersini almışsın çok pişman olduğunda belli :teselli: artık sana allah hayırlısıyla başka bir bebiş verir inşallah

amin canım aminnnn,Rabbim olmayan herkese versin. Hergün nasıl içten dualar ediyorum bilemezsin,bi ıslak yastığım bi Rabbim bilir anlayacağın... Ama lütfen siz de kesin hükümlü olmayın,sizlerden duyacağım şeyler beni çok etkileyecek...

amin canım aminnnn,Rabbim olmayan herkese versin. Hergün nasıl içten dualar ediyorum bilemezsin,bi ıslak yastığım bi Rabbim bilir anlayacağın... Ama lütfen siz de kesin hükümlü olmayın,sizlerden duyacağım şeyler beni çok etkileyecek...

Sen üzülme Yüce Rabbim bağışlayacıdır. Her insanın büyük ya da küçük hataları olabilir bizim burda yorum yapmamız çok gereksiz bide olay olmuş bitmiş. Her şeyin hayırlısı...
Gönlünden hep iyi şeyler temenli et kurban olduğum yaradan kulların gönüllerinde ki muratlarını gerçekleştiricektir.:Saruboceq:

üzülmeyin,çevremde bir sürü kişi kürtaj oldu ve daha sonra bebekleri de oldu.içinizi rahat tutun.şartlar olgunlaşmadan dünyaya getirip mutsuz bir bebek ve mutsuz bir annedende kürtaj daha mantıklı geliyor bana.hele anne olmadan önce işin vicdan kısmını hiç düşünmezdim,anne olduktan sonra kürtaj kararı çok zor.umarım böyle birşey yaşamam ama ikinci bir çocuk asla düşünmüyorum.

hepinize çok teşekkürler,desteğiniz maddi hiçbirşeyle ölçülmez inanın....
Rabbim bebek bekleyen tüm hemcinslerime yardım etsin... :a015:

Back