I
istanbul_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi istanbul_
-
merhaba canım hiç üzülme hamiş olursun bende maalesef öyle tatsız bişey yaşadım ama dr. kürtajdan sonra hemen hamiş olma şansının daha fazla olduğunu söylemişti bana :ecrin_bebek:
merhabalar ben yeni üyeyim 2 sene önce bende bi kürtaj yaşadım ve şimdi bu gebeliği istiyorum ama olmuyor umutsuzluğum arttıkça artıyor bazen kendi kendimi hamile olduğuma bile inandırıyorum testler de olmasa 9 ay sürdürürüm herhalde... birdaha hamile kalamamaktan korkuyorum korkumu hafifletmem için sanırım bazı tecrübelere ihtiyacım var.. geçen ayın 1inde adet görmüştüm bu ayın 1 inde ise eşim geldi (kendisi ancak ayda 1 gelebiliyor) ve ben ayın 7sinde adet gördüm normalde adetim 5-6 gün sürer 4 günde kesildi. umudum hat safhada şu üstünü görme meselesi yüzünden. dedim ya kendimi hamile olduğuma inandırabiliyorum diye başım fır fır dönüyor 2 gündür, aşırı uyku isteği ve mide yanmam var ümitlenmeli miyim. sanırım bu sefer de hamile değilsem bir psikoloğa gidicem. lütfen birkaç kelimeyi benden esirgemeyin...
istanbul, ümidine hayran kaldım inşallah bende senin gibi bu durumu tamamen kabullenir ve ümidimi yeniden yeşertirim. inancın bana az da olsa umut verdi inşallah senin içindeki ümit de boşa çıkmaz ve ikimizde güzel haberlerimizi paylaşırız. olumlu ya da olumsuz sonucu mutlaka belirticem sağolasın kelimelerini esiegemediğin içinn:enbuyukkk:
umarım bir an önce hamile kalırsınız ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız kürtaj sonrası hamile kalamama duygusunu çok iyi bilenlerdenim ve bu beni kahrediyor beyin gücüne güvenin diyorlar siz de böyle yapın benim rahim duvarım kürtaj esnasında çok kazınmış bu yüzden umudum yok gibi doktora ah ediyorum beni üzdü kendide üzülsün.gerçekten bebeğinizin olmasını çok isterim lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu çok önemli ben bunu başaramıyorum şu an size dua ediyorum
Şu an işteyim,birazdan çıkıcam.sana yarın bir link göndericem,mutlaka takip et tamam mı! o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın. Her zaman yanındayım,merak etme her türlü konuda gönül rahatlığıyla paylaşabilirsin herşeyini.
Ve unutma Rabbim ''isteyin vereyim'' demiş. İstemeye devam et,sabrını ve umudunu yitirme,bu da bir sınav unutma...
umarım bir an önce hamile kalırsınız ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız kürtaj sonrası hamile kalamama duygusunu çok iyi bilenlerdenim ve bu beni kahrediyor beyin gücüne güvenin diyorlar siz de böyle yapın benim rahim duvarım kürtaj esnasında çok kazınmış bu yüzden umudum yok gibi doktora ah ediyorum beni üzdü kendide üzülsün.gerçekten bebeğinizin olmasını çok isterim lütfen umudunuzu kaybetmeyin bu çok önemli ben bunu başaramıyorum şu an size dua ediyorum
Canım iyi niyetlerin için çok teşekkürler,durumuna üzüldüm ama Rabbimden umut kesilmez. Hiçbirşey yokken oraya bir can koyan Rabbim için olmaz diye bişey yok biliyorsun.Cahil insanlar çok,kürtaj konusunda çok iyi doktor seçmek gerek. Umarım sen de bizle güzel haberlerini paylaşırsın bitanem...
teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel haberlerin zamanı çok yakındır küçücük de olsa bir umut ışığı dünyalara bedel bunu anlatamam her şey gönlünüze göre olur inşallah cevabınızla sevindirdiniz sağolun
Arkadaşlar merhaba,ben 3 sene önce yani yeni evlendiğimde üniversiteyi bitirip iş hayatına yeni atılmanın heyecanıyla eşimden hamile olduğumu gizleyip habersizce bebeğimi aldırdım1 sene öncesinden başlayarak 4 ay boyunca aylık iğneyle korundum. Sonra bıraktım. Şimdi hamile kalmak istiyorum,ama her ay hezeyana uğruyorum. Ne eşimde ne bende problem görünmüyor ama olmuyor işte. İlk hamileliğinde kürtaj olanların bir daha hamile kalmama riski varmış diyorlar,bu kötü tecrübeyi yaşayıp hamile kalanınız var mı kızlar,ne olur söyleyin....
öncelikle şunu sölemek istiyorum ben kürtaja sağlık sorunları dışında karşıyım heleki sen eşine bile söleme gereyi duymamış haberi olmadan aldırmışsın bence böle birşeye hakkın yoktu hem eşinin imzası olmadan nasıl kürtaj yapıyolar oda ayrıca tartışılacak birşey
Sevgili İstanbul, eşine bir bebeği olacağını söylemeden nasıl aldırabilirsin. Bu hakkı nasıl kendinde görebilirsin.Böylesine önemli bir kararı nasıl tek başına alabilirsin.:1closedeyes:
keşke bu önemli kararı tek başınıza vermeseydiniz...
eşinizin de hakkı olduğunu unutmayın...
peki eşiniz sonradan duysa nasıl cevap vereceksiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?