• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrsı ilk adet kanaması fazla olanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi fc1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fc1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
9
0
16
İstanbul
19 mart 2013 de 6 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için gebeliği sonlandırmak zorunda kaldım nisan ayının 20 sinde ilk adet kanamam oldu ama bugün 02 mart ben hala adet görüyorum sizce normal mi tecrubesi olan arkadaşlar paylaşabilirmi acaba?

Son düzenleme:
kist oluşmuş bunun için p.... adet kesici ilaç verdi 15 gün kullanıcam sonra tekrar adet oluyormuşuz inşallah kist gidip kontrol olucam yumurtlamadan dolayı oluyormuş sizinde adetiniz uzarsa doktoranıza gidiniz

Kürtajdan sonra 1-12 gün adet gördüm ama ardındaki ilk adetim 7-8 gün ve normalin çok üzerinde yoğundu bu normal die düşünüyorum

rica ederim en son doktora gittiğimde herşey normal dedi inşallah sorun bitmiştir diye düşünüyorum adet dönemim 5 gün sürdü ama çok kanama oldu püüüfff bakalım önümüzdeki ay bazı testleri istediği artık beklemedeyiz.:)

Benim de çok kanamam olmuştu. Her şey ancak 3. Adetim de normale girdi. Şimdi tekrar hamileyim umarım yolunda gider her şey... Allah yardımcınız olsun sıkıntılı bir dönem ama geçiyor zamanla. Şimdiden folik asit kullanmaya başlayın eğer tekrar bebek düşünüyorsanız.

mertan çok sevindim tekrar hamile kaldığın için 3. adet sonramı hamile kaldın benim 5 ayım bu ayda umutlarım suya düştü adet oldum senin bi tavsiyen varmı bizim için

Back