3 tane bebeğimi kaybettim biri ikiz 12 haftalık diğeri tekti 10 haftalık 2 kez kürtaj oldum şuan hamileyim çok şükür sağlıklı. Gerçekten çok zor bi süreç ben de ikincisinden sonra altından kalkamayıp psikolojik destek aldım iyi geldi 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Umut yitirmeyinMerhaba arkadaşlar. 7 haftada boş gebelik, 8.haftada kalbi atan ama kesesi küçük olan bir embriyo, 9.haftada kalp durması ve kürtaj... İki gün evvel hiçbir ağrı ve kanama yaşamadan vakumlu kürtaj oldum. İki gündür ağrısız ara kanamalar yaşıyorum. Benimle benzer durumları yasayip sonraki aylarda sorunsuz gebelik yaşayan var mı acaba? Ayrıca bu süreci psikotik ve fizyolojik olarak nasıl aştiniz? Ben kalabalıklar arasında güçlü dururken , yalnızlığımda yaşadıklarıma ve yasayamadiklarima ağlayıp duruyorum. Allah'ım kimsenin umudunu boşa cikartmasin. Çok üzgünüm ama Olanda hayır vardır diyorum . Erken dönem geneliklerde yaşanan anormalilerin çoğu genetik bozukluk kaynaklı olurmuş. Bu tip gebelikleri vücut kendi kendine sonlandirir atmaya çalışirmis bir nevi doğal seleksiyon. Evet bunları biliyorum kendime telkin ediyorum ama o kadar kısa etkili oluyor ki sonra yine kendi karanlığımda kucagimin boş kalisina ağlıyorum 31 yaşındayım ve ilk gebeligimdi.
İnşallah sağlıkla ve hayırla kucağınıza alırsınız , kimse yaşamadan acının tarifini bile yapamazmis. Çok zor ve zorlayıcı bir süreç inşallah hepimiz de üstesinden geliriz. Allah'ım beklentilerimizden daha güzel ve hayırlısını nasip etsin bizlere.Tek kaybınız var yani doğru mu anladım. Benimde toplam 4 kaybım var. 1 tane düşük, 1tane kalp durması, 2 tane de Dış gebelik. Ve sol tüpümü almak zorunda kaldılar. Tek tüple şuan 5. Gebeliğimi öğrendim dün. Herseyden bir hayır vardır 30 yaşındayım bende. Psikolojik destek alabilirsin çok zorlanıyorsan. Bütün rutin kontrollerini tiroitlerine vs baktır Bi dahiliye uzmaniylada görüş. Beni kayıplarımdan dolayı romataloji bölümüne sevk etti dahiliye doktorum. Şuan onlarda araştırma yapıyorlar. Genetik baktırdık temiz çıktı. Sen bildiğin kadar elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Artık bende Allaha teslim ettim kendimi o ne derse o olacak sonuçta ama tedbir bizden takdir allahtan sonuçta.
Allah'ım bu ferahlıği bizlere de nasip etsin inşallah , ümit etmeye , benzer durumu yaşayan insanların sevinçlerine şahitlik etmeye o kadar çok ihtiyacım var ki. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım.3 tane bebeğimi kaybettim biri ikiz 12 haftalık diğeri tekti 10 haftalık 2 kez kürtaj oldum şuan hamileyim çok şükür sağlıklı. Gerçekten çok zor bi süreç ben de ikincisinden sonra altından kalkamayıp psikolojik destek aldım iyi geldi 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Umut yitirmeyin
Allah sağlıkla nasip etsin en kısa zamandaAllah'ım bu ferahlıği bizlere de nasip etsin inşallah , ümit etmeye , benzer durumu yaşayan insanların sevinçlerine şahitlik etmeye o kadar çok ihtiyacım var ki. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım.