Kan sulandırıcı kullananlar yine düşük olurmu

daha haftan erken ki.. boş kesenin kan sulandırıcıyla ne alakası olcak ki.
kan sulandırıcı kullanıp kucağına bebeğini alan milyon kişi var.(ben istisna :KK51:)
telaş yapma bebeğide görürsün Allah n izniyle.10.hafta kalp atışı duyanlar oluyor.
Hamile kalabiliyorsun onu düşün ben inanıyorum alacaksın inşallah kucağına pozitifliğini kaybetme yeterki ☺️ Ya kan sulandırıcı keseye giden kan akısını canlandırıyor ya en azından boş gebelik olmaz dıye düşünüyorum ondan dedim

Hamile kalabiliyorsun onu düşün ben inanıyorum alacaksın inşallah kucağına pozitifliğini kaybetme yeterki ☺️ Ya kan sulandırıcı keseye giden kan akısını canlandırıyor ya en azından boş gebelik olmaz dıye düşünüyorum ondan dedim
nasip yaa artık uğraşıyorum ama sırf şunu da denemedim diye pişman olmamak için.yoksa çok zor.ilerleyen zamanlara yumurtam da çıkmicak hamilelik ihtimali de olmicak belki.ilerlemesi için bi çözüm yok bütün testleri yaptırdım.
doğru kan akışını sağlıyorda onları düşünmemeye çalış sonraki haftalarda belli olcak hepsi.inşallah sapasağlıklı da bir beben olacak :)

nasip yaa artık uğraşıyorum ama sırf şunu da denemedim diye pişman olmamak için.yoksa çok zor.ilerleyen zamanlara yumurtam da çıkmicak hamilelik ihtimali de olmicak belki.ilerlemesi için bi çözüm yok bütün testleri yaptırdım.
doğru kan akışını sağlıyorda onları düşünmemeye çalış sonraki haftalarda belli olcak hepsi.inşallah sapasağlıklı da bir beben olacak :)
Kesinlikle nasip haklısın canım ama inan anne oomak sadece dogurmak değil cevremizde oyle baskılar yiyoruzki kendimizi daha hazırlayamadan bu serüvenin içinde buluyoruz foplumumuzun bu önyargılı tutumundan nefret edıyorum.. çocuğun varmı ıkıncı ne zaman ne zaman evleneceksin.. ya belki benim tercihim cocuk yapmamak nedir yani hep bi eksik görme çabaları.. sen kendi haline bırak ne hayırlıysa o olsun hakkımızda

Kesinlikle nasip haklısın canım ama inan anne oomak sadece dogurmak değil cevremizde oyle baskılar yiyoruzki kendimizi daha hazırlayamadan bu serüvenin içinde buluyoruz foplumumuzun bu önyargılı tutumundan nefret edıyorum.. çocuğun varmı ıkıncı ne zaman ne zaman evleneceksin.. ya belki benim tercihim cocuk yapmamak nedir yani hep bi eksik görme çabaları.. sen kendi haline bırak ne hayırlıysa o olsun hakkımızda
Kendine dert etme inan hayat cok kısa sadece anı yaşa mutlu ol.. herseyın vakti vardır

herşeyi geçtim insanların derdini anlatınca ya da çocuk yok diyince acıyan gözlerle bakması çok canımı yakıyor.sanki yaşadıklarımı ben istemişim gibi..
hayırlısı canım :)

Şifa olsun inşallah canım❤️ Ben de daha önce 11 ve 10 haftlarda kalbi durdu ben hicbişey anlamadım ikincisinde kanamam geldi belime ağrı girdi doktora gidinnce öğrendim ki 1 hafta once kalbi durmus ben hiç anlamamışım.. şimdi ilk kez kullanıyorum iğne takviyesi
Onlar kan pıhtılaşmasi dolayı cnm doktor bana dediki 5 haftada da vurur dedi son ayda da vur 3 ay 4 belli olmaz dedi yani bu kismet dedi

herşeyi geçtim insanların derdini anlatınca ya da çocuk yok diyince acıyan gözlerle bakması çok canımı yakıyor.sanki yaşadıklarımı ben istemişim gibi..
hayırlısı canım :)
Ay bılmez mıyım.. sanki dünyanın en enn büyük eksiği gibi tavırları.. yok diyorum bızım ınsanımızın huyu bence yapanlar kendılerını yaktı ugrasıyolar herkes ugrassın ıstıyolar.. çocuk güzeldir eminim ama özgürlük kısıtlayıcı bence ya.. düşünsene bir insanın bütün sorumlulugunu almak ne kadar zor aslında cok ama cok büyük cesaret

Ay bılmez mıyım.. sanki dünyanın en enn büyük eksiği gibi tavırları.. yok diyorum bızım ınsanımızın huyu bence yapanlar kendılerını yaktı ugrasıyolar herkes ugrassın ıstıyolar.. çocuk güzeldir eminim ama özgürlük kısıtlayıcı bence ya.. düşünsene bir insanın bütün sorumlulugunu almak ne kadar zor aslında cok ama cok büyük cesaret
isteyipte olmayınca sonra yine istiyorsun sonra yine olmuyor.istedikçe daha çok olmuyor öyle kısır bi döngüye giriyorsun.(o düşünceleri de unutmuş oluyosun çünkü istesende artık sahip olabiliyorsun istememe lüksün kalmıyor)
isterdimki ben de çok doğurgan olabileyim de nasıl korunurum 1.den 2.den sonra diye bunla uğraşsaydım.normal kadınların yaşadıkları derdim olsaydı.

isteyipte olmayınca sonra yine istiyorsun sonra yine olmuyor.istedikçe daha çok olmuyor öyle kısır bi döngüye giriyorsun.(o düşünceleri de unutmuş oluyosun çünkü istesende artık sahip olabiliyorsun istememe lüksün kalmıyor)
isterdimki ben de çok doğurgan olabileyim de nasıl korunurum 1.den 2.den sonra diye bunla uğraşsaydım.normal kadınların yaşadıkları derdim olsaydı.

cocuk doğurmak değil de yetiştirmek önemli bence.. yanı doğurmayı dopurgan olmayı çok abartıyor kadınlar ve neden bılmıyorum cevremde çocuğu olanlar kendilerini cok üstün goruyolar katılıyorum sana.. demem o ki ulaşamadıkca bize tatlı geliyor belki de cocuk yapma arzusu.. insan psıkolojısı cok garip.. mesela ben şu an aşırı korkuyorum bakabılecek mıyım dogacakmı neler yasayacagım boyle soru işaretlerıyoe dolu bi tünele girmiş gibi hissediyorum rahat olamıyorum

Onlar kan pıhtılaşmasi dolayı cnm doktor bana dediki 5 haftada da vurur dedi son ayda da vur 3 ay 4 belli olmaz dedi yani bu kismet dedi
Evet şimdi uzman bir doktordan yanıt aldım kan sulandırıcı kullanmak boş gebelik riskini minimuma indirirmiş size de haber vereyim dedim taze bılgıyı

Heterozigot gayet hafif mutasyonlar. Kendinizi rahatlatın. Bende 2 gen homozigot doğuma az kaldı çok şükür.

Bende 3 düşük oldu bende şuan 5+3 günlük gebeyim yeni benimde haftaya bende kalp atısı için cagırdı doktor bende korku stres yok degil bende yaa boş gebelikse yaa kalp atısı yok diye sıkıntı ediyorum ama korkma rabbim ne kısmet eder baş üstüne ☺️
Merhaba gittin mi canım kontrole

Ben varım ✋4 kürtaj Bir kimyasalım var. 3.de 4000 lik kullandık 6-7. Haftada kalbi gelişimi durdu. 4.de 6000 lik kullandık yine aynı haftalarda gelişimi durdu.mthfr c677 heterezigot pai 4g4g homozigot.ama benimkilerin kan sulandırıcıyla sanırım alakası yok.
Sizinkileri haftası da ileriymiş.inşallah sağ salim bu defa kucağınıza almak nasip olur. 🤲🏻Ayda bir pıhtılaşma düzeyine göre iğne dozu ayarlanıyo devam etseydi 4.de bizimde öyle olacaktı.sizde baktırırsınız.
Siz kalp atıslarını gördünüz ve sonra durdumu

X