Goruyorum ki kan sulandırıcı kullanıp yine aynı durumları yasayanlar var
Onlardan biride benim üç düşüğüm oldu ucundede kan sulandirici kullandım
Şimdi yine hamileyim bu sefer hiçbir doktorun önerisini dinlemiycem sadece coraspin kullanıyorum 5+2 haftalık gebeyim
Sulandırıcı kullandimda ne oldu sanki yine düşükler yaşadım bence onla alakası yok eskiden annennelerimizin zamanında kan pıhtılaşmasimi vardı yeni yeni adetler çıkardılar
Bunu şöyle tecrübe ettim yani doktorlarin salladigini
İlk gebeligimde hem genetiği araştırılmış temiz embriyoyu koydular bağışıklık sistemini baskiladilar tutsun diye hemde sulandirici kullandım ona rağmen düştü
Bir sonraki gebelikte test falan yapmadan Dr şunu sordu bir önceki gebelikte kaclik vurundun iğne 4000 lik yok o az gelmiş dedi 6 binlik vurdurdu yine kanamam başladı yaşayan bebeği düşürdü
Sonra yine hamile kaldım bu sefer de başka Dr hepsinde farklı Dr lere gittim oda aynısını sordu bir öncekini kaclik vurundun dedim 6000 yok o az gelmiş 12 binlik vurunacan vurundum iki gün sonra kanamam oldu ve yine düşük yaptım
Bu son gebeligimde fakülte doktoruna gittim geçmişimi anlattım kullandığım kan sulandırıcı iğneleri söyledim son olan 12 binlik sulandırıcı kullandım dedim Dr o kadar kan sulandırıcı kullanılır mı bebek düşürür dedi tabi benim elim ayağım boşaldı sinirden
Sana coraspin yeter şimdilik dedi bekliyorum
Demem o ki doktorlara güvenmeyin hele hele özel muayenehanesi olan doktorlara tecrübeyle sabit paradan başka onlar bişey bilmez fakülte hastanelerine gidin
Bana fakülte doktoru bebek kan pihtisindan düşmez düşerse genetik kromozom bozukluğu vardır ondan düşer dedi