2 gün önce kürtaj oldum 8 haftalık kese idi canlılık belirtisi yoktu. Benden kürtaj sonrası 3 ya da 4 defa pıhtı gibi et gibi bişeyler geldi. Kürtaj olanlar bilgi verebilir mi, sizde de geliyor muydu yoksa parça falan mı kalmış oluyor. Kanamam var o normalmiş ancak o da çok pembe gibi kırmızı değilde açık kırmızı ya da pembe gibi bu da normal mi sarı gibi akıntı da gelmişti, ya ben çok tedirgin oluyorum sargı falan mı unuttular acaba diyorum. Yine bir hafta sonra giderim kontrole ama normal mi bunlar diye sormak istedim.
Sargı unutmaları mümkün değil, kürtajda sargı kullanılmıyor. Ameliyat sonrası bu tarz şeyler normal, kanama olarak değerlendir ama kontrole mutlaka git. Çok geçmiş olsun. Benim kanamam 17 gün sürdü, hemen bitmesini de bekleme :/
Sargı unutmaları mümkün değil, kürtajda sargı kullanılmıyor. Ameliyat sonrası bu tarz şeyler normal, kanama olarak değerlendir ama kontrole mutlaka git. Çok geçmiş olsun. Benim kanamam 17 gün sürdü, hemen bitmesini de bekleme :/
Ben ayıkdığımda vajinaya tampon gibi olsun diye sargı koymuştu, diyorumki öne bir parça koysa sonra diğer parçayı koysa ben o elime gelen son paraçayı çıkarmış olsam diğeri içte kalmış olsa. huylanmak biliyorum ama , şu an gelen sıvı kan gibi değil daha açık renk hatta böyle krem rengi gibi olmaya başladı. Adet sancısı gibi hafifte bir sancı var. neyse artık yapacak bişey yok. bekliycez....