Kürtaj sonrasi kanama

Aa gecmis olsun kanama olması mı gerekli pıhtı oluştu derken nasil bi sıkıntı oldu biraz acarmisin
Benim islemden sonra rahim agzim kapanmis dr un dedigine göre.rahmin atmasi gereken kani atmamis icerde 10 mm lik bi pihti olusmus.sonra bi ilac verdi dr 1 ay boyunca kanamam olduve onunla attim pihtiyi.kanama olmasi kadar olmamasida normaldir sanirim dr a görünün islemden 1 yada 2 hafta sonra.hersey normal diyosa sıkıntı yoktur.

Merhaba benim ilk gün çok yoğun kanamam oldu 3 gün azar azar sürdü sonra kesildi.hatta sonradan yumurtlama akıntım falan geldi hala da gelmeye devam ediyor beyaz akıntım.hiç ağrım falan da yok.normal mi acaba?

Hepimize gecmis olsun kizlar umarim yasadigimiz son kotu tecrube olur.. İlk bebegim 4 yilin sonunda tup bebek ile oldu. 11. Hafta kontrolune gittigimde kalbinin durdugunu bebegin 9. Haftada kaldigini ogrendim. Çok aci bir andi asla unutamiyorum. Cuma gunuydu pazartesi icin kurtaj randevusu aldim. Doktorum zehirlenme olmayacagini daha kucuk oldugunu soyledi. Pazar gunu lekelenmeler basladi artik gece 10 gibi kanamam ve agrim cok fazla olunca acile gittim yatisim yapildi o gece oldukca parcali kanama yasadim agri kesici vs sabahi zar zor ettim. Acilden servise odama ciktigimda agrida kanamada kalmamisti buyuk oranda gece dusuk olmustu. Yinede kurtaja alindim tabi parca kalma ihtimaline karsi. Sonrasinda kanamam olmadi zaten olacagi kadar olmustu. 2-3 gun cok hafif lekelenme yasadim. 20. Gun kontrole gittim herhangi bi parca pihti durumu varmi diye yoktu cok sukur. Kurtajin 33. Gunude adet oldum ama epey yogun ve pihtiliydi sonrasinda döngüm normal devam etti. Aradan 4 ay gecti tedaviye tekrar basladik. Degerlerim sikintili cikinca yarida kestik. Ve o ay hamile kaldim. Dogal gebelik olunca hem bir mucize gibi geldi hemde artik bisey olmaz kendiliginden oldu tedavisiz diye dusunduk.
Fakat oyle olmadi 1 hafta once onuda kaybettim. O daha kucuktu sata gore 10 hafta kese boyutu 8 hafta ama bebek 7 haftadaydi kalp atisini bir defa aldik sonraki gidisimde ayni malesef son ki zaten hissederek gitmistim diken ustundeydim. Mide yanmam kesilmisti uykum azalmisti nefret gelen cayı son 1 haftadir icebiliyodum bu belirtiler bana olacaklarin isaretiydi cunku ilk gebeligimdede boyle oldu tabi ozaman tecrubesizlik anlayamadim.kalp atisi durunca ertesi gune kurtaj oldum. Bunda kanamam yoktu agizdan ve alttan toplamda 5-6 ilacla az bi lekelenme olunca alindim kurtaja. 1 hafta oldu kanamam hala devam ediyor bende meraktayim nekadar daha surecek diye. Bu bekleme asamalarini sevmiyorum. 20. gunde yine kontrole gidecem bakalim ne diyecek. Bir de bu defa bebek genetik incelemeye gitti bendende kan alindi genetik icin sonuclar 1-2 aya cikacak. Bundan sonrasi icinde oldukca endiseliyim bir daha ayni seyi yasama ihtimalini dusundukce nefesimi kesiyor. Rabbim bundan buyuk acilarla sinamasin insanlar kucagina alip kaybediyor hissederek kaybediyor acinin kiyaslamasi olmaz ama bunlar cok daha kotu. Allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin banada dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…