- 12 Ocak 2019
- 18
- 2
- 6
- 29
Tovbe zaten kontrolede özel hastaneye gittim inanamadilar nasıl ilaç vermeden öyle bir işlem yaparlar yaparlar diyorlar hastane fobisi oldu bende artık ora yuzundenValla banada dediler devlette yaptirsaydin keske diye parasi yüzünden umrumda deil dedim benim canim daha kiymetli.hepsine kötü diyemem ama bak ne halr getirmisler yazik seni.kesinlikle oraya gitme canim
bende parça aldırdım. bugün 4. gün hala kanama var. çok panik içindeyim. acaba bu durumda kürtaj gibi mi. doktor bana da rahmin ince dedi ve menopozda olduğum için kuruluk da varBenimki 22 gun. Artik 4 doktora gittim hepsi dedi bir sikinti yok. Degiler rahimim cok ince oldu kurtajdan sonra ve kucuk damarlar kendi kendine kapatacaklar. Grnelde o pko-sindan oliyor (ince ve hassas rahim). Seninki kac gun?
Evet oda kurtaj gibi yapiliyor.bende parça aldırdım. bugün 4. gün hala kanama var. çok panik içindeyim. acaba bu durumda kürtaj gibi mi. doktor bana da rahmin ince dedi ve menopozda olduğum için kuruluk da var
Teşekkür ederim. Mesajınız aydınlattı beni 4.günde kanama olması çok da anormal değil demekkiEvet oda kurtaj gibi yapiliyor.
Benim 15 gün oldu hala kanama oluyo bi doktora görünmleiyim sanirim artik cünkü sıkıldım seninde cok normal yaniTeşekkür ederim. Mesajınız aydınlattı beni 4.günde kanama olması çok da anormal değil demekki
Siz de parça mı aldırdınız. Çok geçmiş olsunBenim 15 gün oldu hala kanama oluyo bi doktora görünmleiyim sanirim artik cünkü sıkıldım seninde cok normal yani
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun ne icin parca aldirdiniz neden menopoz? Ben bos gebelikten kürtaj oldum maalesef.Siz de parça mı aldırdınız. Çok geçmiş olsun
Ben menopozdayım enfeksiyon vardı geçmedi bi türlü azaldı ama geçmedi. Toplu iğne başı kadar ləelnme olunca doktor parça aldıTesekkur ederim sizede gecmis olsun ne icin parca aldirdiniz neden menopoz? Ben bos gebelikten kürtaj oldum maalesef.
LekelenmeBen menopozdayım enfeksiyon vardı geçmedi bi türlü azaldı ama geçmedi. Toplu iğne başı kadar ləelnme olunca doktor parça aldı
Umarim bi sıkınti cikmazBen menopozdayım enfeksiyon vardı geçmedi bi türlü azaldı ama geçmedi. Toplu iğne başı kadar ləelnme olunca doktor parça aldı
Sağ olun size de çok geçmiş olsun �yi akşamlarUmarim bi sıkınti cikmaz
O nasıl oluyomuş nasıl anlaşıldıKizlar kürtajdan sonra rahimde kan pıhtısı olusanlar varmi simdi bana bi ilac verdi dr ama onunla atmazsa nolucak acaba tekrar kürtajmi olucamki?
Canim 17 gun oldu lekelenmelerim hala devam edince kontrole gittim kan pihtisi var rahimde dedi bi ilac verdi drO nasıl oluyomuş nasıl anlaşıldı
Adet olunca düzelir benceCanim 17 gun oldu lekelenmelerim hala devam edince kontrole gittim kan pihtisi var rahimde dedi bi ilac verdi dr
Ilaci bi hafta kullanicam kontrole gidicem yine ne dicek bakalim dr.insallah düzelirAdet olunca düzelir bence
Merhabalar öncelikle cok gecmis olsun bende dün 15 ağustos da kurtaj oldum ve 1 damla dahi kanamam olmadi.Kürtaj olanlar kanamaniz kaç gün sürdü?
Tesekkurler sizede gecmis olsun.ilk 3 gün benimde olmamisti o yüzden pihti olusmustu zaten.Merhabalar öncelikle cok gecmis olsun bende dün 15 ağustos da kurtaj oldum ve 1 damla dahi kanamam olmadi.
Aa gecmis olsun kanama olması mı gerekli pıhtı oluştu derken nasil bi sıkıntı oldu biraz acarmisinTesekkurler sizede gecmis olsun.ilk 3 gün benimde olmamisti o yüzden pihti olusmustu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?