Benim daha 5 gün oldu ama merak ediyorum daha ne kadar sürecek diye doktora ne zaman gitmeliyim mesela.yani normalmiymis 22 gün sürmesi?Benimki 22 gun. Artik 4 doktora gittim hepsi dedi bir sikinti yok. Degiler rahimim cok ince oldu kurtajdan sonra ve kucuk damarlar kendi kendine kapatacaklar. Grnelde o pko-sindan oliyor (ince ve hassas rahim). Seninki kac gun?
Kontrole gel falan demedi dr.kanama bitince kontrole gitmeyi düsünüyodum zaten.Bildiğim kadar normal 14 gune kadar sayilir. Sonrasi doktora git. Ama 7 gun sonra kontrole git.
10 gün sürdü bir komşumuz 6 haftalik bebeğini kaybetti ramazanın basinda ramazanın son iki gunune kadar kanama oldu. 40 güne kadar normal kabul ediliyorKürtaj olanlar kanamaniz kaç gün sürdü?
Bende 8 haftalik kaybettim maalesef.40 gunde cokmus umarim o kadar sürmez.10 gün sürdü bir komşumuz 6 haftalik bebeğini kaybetti ramazanın basinda ramazanın son iki gunune kadar kanama oldu. 40 güne kadar normal kabul ediliyor
Ben 11 haftalik kaybettim 10 gün surdu bünye ile alakali galiba herkeste farkli oluyorBende 8 haftalik kaybettim maalesef.40 gunde cokmus umarim o kadar sürmez.
Gecmis olsun.öyle galiba herkeste farkli oluyor.Ben 11 haftalik kaybettim 10 gün surdu bünye ile alakali galiba herkeste farkli oluyor
En az 10 gün bisey yapmasaydin keske tabiki enfeksiyon olabilirsin.bana 10 günluk antibiyotik vermisti dr.ayrica ilk 3 gun benimde biseyim yoktu 4.gün kanama basladi 8 gundur devam ediyo.Merhaba herkese hamileydim bebeğin kalp atışı yoktu ve 6 haftalıktı sonunda 5 haziran gece çok yoğun ağrılı kanama ile acile gittim yatışım yapıldı sabaha kadar yoğun kanamam oldu sabah doktor baktı düşmüş zaten rahim ağzına kadar gelmiş dedi 5 dkk lık işlemle alıcaz dedi sonrasında bana normal hayatına dönebilir sin dedi 1 hafta sonra kontrole gel dedi kürtaj olduğum gün çok hafif lekelenme yaşadım ertesi günü kesildi ilk gebeliğim bilmediğim için doktorum da bişy söylemediği için kürtajın ikinci günü ilişki oldu sonradan internette baktım doktorların yazılarına 2 hafta ilişki olmasın yazıyorlar enfeksiyon olabilir falan yazıyor çok korkuyorum daha önce kürtaj olup böyle ilşkide enfeksiyon kapan falan doktorum hiç bişy demedi bizde sorun olmicagını düşündük lütfen yardım edin teşekkürler...
Doktorum bişy demedi o konuda normal hayatına devam et dedi sadece kanama da kesilince bilemedim inşallah bişy olmaz yaaEn az 10 gün bisey yapmasaydin keske tabiki enfeksiyon olabilirsin.bana 10 günluk antibiyotik vermisti dr.ayrica ilk 3 gun benimde biseyim yoktu 4.gün kanama basladi 8 gundur devam ediyo.
Bana antibiyotikte vermedi gerek yok kullanmana dediEn az 10 gün bisey yapmasaydin keske tabiki enfeksiyon olabilirsin.bana 10 günluk antibiyotik vermisti dr.ayrica ilk 3 gun benimde biseyim yoktu 4.gün kanama basladi 8 gundur devam ediyo.
Antibiyotik vermedimi? Bi kontrole git istersen önlem almis olursun en azindan.Doktorum bişy demedi o konuda normal hayatına devam et dedi sadece kanama da kesilince bilemedim inşallah bişy olmaz yaa
Vermedi gerek duymadı gidecem pazartesi günü bende şaşırdımAntibiyotik vermedimi? Bi kontrole git istersen önlem almis olursun en azindan.
Belki ben kendim düşük yaptım bütün kan da temizlendi rahim ağzına geldi kese oradan aldılar rahime girmedilerse belki ondan gerek duymadı kanamamda yok zatenAntibiyotik vermedimi? Bi kontrole git istersen önlem almis olursun en azindan.
Aynen ondan olabilir.Belki ben kendim düşük yaptım bütün kan da temizlendi rahim ağzına geldi kese oradan aldılar rahime girmedilerse belki ondan gerek duymadı kanamamda yok zaten
Ben yasamadim canim ama niye agri kesici vermedilerki bana vermisti dr agrin olunca ic diye.evde yokmuydu agri kesici icseydin keske.rahimde kan birikmesini ilk defa duydumKızlar tam konuyla alakalı değil ama ben bugün 9+1 haftalık bebegimi kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım kürtaj oldum. Anesteziden uyandığımda sorun yoktu ama kanama takibi için beni tekrar muayene ettiler ve rahimde kan biriktigibi soylediler daha önce normal doğum yapmadığım içinmiş bu ama ağrı kesici bile vermeden Allah'ım al canımı diyene kadar birşeyler yaptılar orda inanılmaz ağrım oldu eve geleli 7 saat falan oldu ağrı kesiciler falan hiç fayda etmedi ayağa bile zor kalkıyorum daha önce böyle birşey yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?