Kürtaj sonrasi kanama

Valla banada dediler devlette yaptirsaydin keske diye parasi yüzünden umrumda deil dedim benim canim daha kiymetli.hepsine kötü diyemem ama bak ne halr getirmisler yazik seni.kesinlikle oraya gitme canim
Tovbe zaten kontrolede özel hastaneye gittim inanamadilar nasıl ilaç vermeden öyle bir işlem yaparlar yaparlar diyorlar hastane fobisi oldu bende artık ora yuzunden

Benimki 22 gun. Artik 4 doktora gittim hepsi dedi bir sikinti yok. Degiler rahimim cok ince oldu kurtajdan sonra ve kucuk damarlar kendi kendine kapatacaklar. Grnelde o pko-sindan oliyor (ince ve hassas rahim). Seninki kac gun?
bende parça aldırdım. bugün 4. gün hala kanama var. çok panik içindeyim. acaba bu durumda kürtaj gibi mi. doktor bana da rahmin ince dedi ve menopozda olduğum için kuruluk da var

Kizlar kürtajdan sonra rahimde kan pıhtısı olusanlar varmi simdi bana bi ilac verdi dr ama onunla atmazsa nolucak acaba tekrar kürtajmi olucamki?

Kurtajdan sonra adet kanaması (kendi adet kanamamdan biraz fazlasi) gibi kanamam olmuştu. Fakat bir gün aşırı kanamam oldu. Doktora gidememiştim o an maalesef. Allahtan kendiliğinden durmuştu. 1 ay kadar sonra kontrole gittim içimde parça kalmış meğer... Kontrolleri ne şartta olursanız olun ihmal etmeyin arkadaşlar. Belki de şans eseri şuan iyiyim...

Back