Kürtajdan sonrami kanama bittikten 37 gün sonramiBenim 14 gün sürdü 37 günde adet oldum
Bana da evde içmem için vardı ama biriken kanı temizlerken hiç bişey vermediler çok canım yandı. Son iki saattir de 10 dakikada bir doğum sancısı gibi ağrı giriyo dayanamıyorumBen yasamadim canim ama niye agri kesici vermedilerki bana vermisti dr agrin olunca ic diye.evde yokmuydu agri kesici icseydin keske.rahimde kan birikmesini ilk defa duydum
Nerde oldun devlettemi? Acemi gibi yapilmis resmen kürtajin.benim hic böyle sorunlarim olmadi.baska bi doktora daha görun en iyisi yazik ya bosa agri cekiyosunBana da evde içmem için vardı ama biriken kanı temizlerken hiç bişey vermediler çok canım yandı. Son iki saattir de 10 dakikada bir doğum sancısı gibi ağrı giriyo dayanamıyorum
Kürtajdan sonrami kanama bittikten 37 gün sonrami
Benimde leke leke deil ama 1 gun icinde 1 pedi doldurcak kadar oluyoKürtajdan sonra..kanamam da 14 gün ama leke leke böyle olmuştu..
Benimde ilk 4 5 gün öyleydi ssonra azar azar bitti 14 günden sonra lekede görmedimBenimde leke leke deil ama 1 gun icinde 1 pedi doldurcak kadar oluyo
Bakalim benim ne kadar sürcek insallah cok sürmez 11 gün oldu sıkıldım artikBenimde ilk 4 5 gün öyleydi ssonra azar azar bitti 14 günden sonra lekede görmedim
Anlıyorum ne kadar sıkıldığınızı bende adetimin bitmesini bekliyorum tekrar denemek istiyorum çok sabırsızmBakalim benim ne kadar sürcek insallah cok sürmez 11 gün oldu sıkıldım artik
Banada 3 ay korun dedi dr.ama sanirim beklemicem o kadar.instagramda bi doktora sordum hic bekleme dedi.zaten kolay hamile kalamiyorum bosuna beklemeyim diyorumAnlıyorum ne kadar sıkıldığınızı bende adetimin bitmesini bekliyorum tekrar denemek istiyorum çok sabırsızm
Banada 3 ay korun dedi dr.ama sanirim beklemicem o kadar.instagramda bi doktora sordum hic bekleme dedi.zaten kolay hamile kalamiyorum bosuna beklemeyim diyorum
8 haftalik bos gebelikti canim sen neden oldunNe kadarlıktı bebek bide nedn oldnz
Benim konuya yorum yapmışsnz ordada konuşmuşuz..8 haftalik bos gebelikti canim sen neden oldun
Aa evet hatirladimBenim konuya yorum yapmışsnz ordada konuşmuşuz..benim ki gelişmedi 8 de olcakken 6 da kalmış bana doktor 40 gün yeterli dedi özellikle sordum ne kadr beklemeliym diye
Aa evet hatirladimdemekki genelde hepsinde 1 adet gecirmek yeterli oluyo.bende cok beklemicem hem yas gidiyo artik
31 yasindayim 3.5 yillik evliyim ama 2 senesi çöp.1.5 yildir istiyoruz bide kimyasal gecirmistim boştan önce.Öyle kaç yaşındasın ne kadarlk evlisn
Anladım hadi bakalım inş önümüzdeki ay birbirimizi müjdeleriz31 yasindayim 3.5 yillik evliyim ama 2 senesi çöp.1.5 yildir istiyoruz bide kimyasal gecirmistim boştan önce.
Insallah canimAnladım hadi bakalım inş önümüzdeki ay birbirimizi müjdeleriz
Evet kanuni sultan Süleyman da oldu birdahada hayatta gitmem oraya.cuma günü kontrole çağırdılar ama tekrar canimi yakarlar diye başka yere gitmeyi düşünüyorumNerde oldun devlettemi? Acemi gibi yapilmis resmen kürtajin.benim hic böyle sorunlarim olmadi.baska bi doktora daha görun en iyisi yazik ya bosa agri cekiyosun
Valla banada dediler devlette yaptirsaydin keske diye parasi yüzünden umrumda deil dedim benim canim daha kiymetli.hepsine kötü diyemem ama bak ne halr getirmisler yazik seni.kesinlikle oraya gitme canimEvet kanuni sultan Süleyman da oldu birdahada hayatta gitmem oraya.cuma günü kontrole çağırdılar ama tekrar canimi yakarlar diye başka yere gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?