Kürtaj sonrasi kanama

Ben yasamadim canim ama niye agri kesici vermedilerki bana vermisti dr agrin olunca ic diye.evde yokmuydu agri kesici icseydin keske.rahimde kan birikmesini ilk defa duydum
Bana da evde içmem için vardı ama biriken kanı temizlerken hiç bişey vermediler çok canım yandı. Son iki saattir de 10 dakikada bir doğum sancısı gibi ağrı giriyo dayanamıyorum

Bana da evde içmem için vardı ama biriken kanı temizlerken hiç bişey vermediler çok canım yandı. Son iki saattir de 10 dakikada bir doğum sancısı gibi ağrı giriyo dayanamıyorum
Nerde oldun devlettemi? Acemi gibi yapilmis resmen kürtajin.benim hic böyle sorunlarim olmadi.baska bi doktora daha görun en iyisi yazik ya bosa agri cekiyosun

Anlıyorum ne kadar sıkıldığınızı bende adetimin bitmesini bekliyorum tekrar denemek istiyorum çok sabırsızm
Banada 3 ay korun dedi dr.ama sanirim beklemicem o kadar.instagramda bi doktora sordum hic bekleme dedi.zaten kolay hamile kalamiyorum bosuna beklemeyim diyorum

Benim konuya yorum yapmışsnz ordada konuşmuşuz..😊 benim ki gelişmedi 8 de olcakken 6 da kalmış bana doktor 40 gün yeterli dedi özellikle sordum ne kadr beklemeliym diye
Aa evet hatirladim 😊 demekki genelde hepsinde 1 adet gecirmek yeterli oluyo.bende cok beklemicem hem yas gidiyo artik 😊

Nerde oldun devlettemi? Acemi gibi yapilmis resmen kürtajin.benim hic böyle sorunlarim olmadi.baska bi doktora daha görun en iyisi yazik ya bosa agri cekiyosun
Evet kanuni sultan Süleyman da oldu birdahada hayatta gitmem oraya.cuma günü kontrole çağırdılar ama tekrar canimi yakarlar diye başka yere gitmeyi düşünüyorum

Evet kanuni sultan Süleyman da oldu birdahada hayatta gitmem oraya.cuma günü kontrole çağırdılar ama tekrar canimi yakarlar diye başka yere gitmeyi düşünüyorum
Valla banada dediler devlette yaptirsaydin keske diye parasi yüzünden umrumda deil dedim benim canim daha kiymetli.hepsine kötü diyemem ama bak ne halr getirmisler yazik seni.kesinlikle oraya gitme canim

Back