Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

bende aynı o şekildeyim ama ne yazıkki kürtajdan sonra kalamadım

bende aynı o şekildeyim ama ne yazıkki kürtajdan sonra kalamadım
Senin ne kadar süre oldu . Biz eşimle düzgün ilişki de yaşamadık uzun bi süre . Yani gün aşırı deneyin diyiyprlar ya . Maalesef o bizde mümkün olmadı . Bi geçen ay denedik gün aşırı . Bu ayda şehir dışında yumurtlama günümde . Bi gün öncesi denedik inşallah tutar . Herşey Allahtan hayırlısı . Tutsun hamile kalalım diye düşünüyoruz , sonra sağlıklı olacak mı düşecek mi korkusu . Bunlar çok zor yıpratıcı . Allahım bizim de cuma günleri hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah .

amin inşallah rabbim herkese nasip eder 2 yıllık evliyim bir gebeliğim oldu 10 ay önce bitti düzenli bi ilişkimde var ama maleseff henüz bişey yok

Cnm doktor bana bir ilaç verdi adeti kessin diye ama ilacı kullanalı 5 gün oldu iki gün sadece kesti ohh bitti dedim üçüncü gün tekrar adetim başladı
Neydi adı cnm ben kürtaj oldum 28 günde adet oldum 10 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar başladı yarın 9 gün olucak kahve koyu keliyo artık doktora gittim beni bilgilendir demişti 8 9 gün sürerse dedi malum pazar ve yılbaşı tatili bilgisi olan varmı ki dedim

32 gün geçti kürtajdan. Korunmadık bir iki kez ama gebe olabilir miyim acaba ? Ya da hala adet olmamam dogal mi, hicbir adet belirtisi yok bende. Folbiol kullanıyorum bırakmadım hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…