- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Canım benim bir oğlum var beş buçuk yaşında . 1,5 senedir ikinciyi planlıyorduk allah nasip etti 17 Ekim de son adet tarihimi gördüm. Bebek 8+3 haftalıkken en son kalp atışlarını dinlemeye gititğmizde duyamadık hiç bir şekilde alttan baktılar radyoloji uzmanı da renkli doopler ile baktı alttan yok. Biz yine de 1 hafta bekleme taraftarı olduk. Zeynep Kamilş'den randevu aldım bu seferde. Orda da baktılar ettiler yok kalp atışı.Kürtaja karar verdik. 8+3 haftalıkken operasyon oldum. Zeynep Kamil'de. Başıma böyle birşey gelebileceği aklımın ucundan geçmezdi. DOktor bana 4 gebelikten 2 si artık bu şekilde sonuçlanıyor dedi. Siz de şanslıymışssınız erkenden öğrendiniz bu durumu falan dedi. Kendi kendine düşmesini beklemeyin içerde parça kalabiliyor bu sefer yine kürtaj operasyonu gerekiyor falan dedi. Öyle olduk. allahım tekrar yaşatmasın. Şimdi biranönce onun yerini doldurmak istiyorum. Bu yüzden fazla korunmak istemiyorum. İlk adetimi görsem hemen bırakıcam korunmayı. Zaten hemen olmadı belki yine olmıycak. 37 Yaşındayım. Aman aman bekleme vaktım yok malesef ..... Ama doktorlar kürtaj sonrası rahim gebeliğe çok hazır oluyor diyormuş fazla korunmadan 3 .ay hamile kalısıznı diyen çok. Hayırlısı bakalım. Seninki nasıl oldu canım??
Geçmiş olsun canım daha önce seninle yazışmıştık bende Zeynep kamil'de kürtaj oldum 8 ay geçti hala bekliyorum Allah sağlıkla nasip etsin hepimize