- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Rabbim şifa versin canım vardır bi hayr mutlaka Allah bizim gibi bebek kaybedenlerin gönlüne göre hayırlısını versin Amin Cnm sağol ama kafama takıldı 15 gün sonra yasak kalkınca biz korunmadık ondan olabilir mi enfeksiyon
.Kürtajdan 36 gün sonra sonunda galiba regl olucam kasiklarim agriyor. İnsan kasiklarinin agrimasina adet olacağına bu kadar Mutlu olur mu.. Allah’ım hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin. Bir daha kürtajdaki acıları yasatmasın.
.
Amin İnşaALLAH canım.Ben 21kasımda kürtaj oldum Adet olmadım daha düşün..
.Kendini sıcak tut.. aklını baska seylerle mesgul etmeye bak canim. Epey olmus 40 günü gecince gel demisti doktor bana. Doktorami gitsen acaba ?
İnşallah hayırlısı valla ben çok mutlu olmuştum sevinçten o günler baya bir iyi hissetmiştim darısı bekleyen arkadaşlara inşallahKürtajdan 36 gün sonra sonunda galiba regl olucam kasiklarim agriyor. İnsan kasiklarinin agrimasina adet olacağına bu kadar Mutlu olur mu.. Allah’ım hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin. Bir daha kürtajdaki acıları yasatmasın.
.
Amin İnşaALLAH canım.Ben 21kasımda kürtaj oldum Adet olmadım daha
Bana doktorum 1 2 ay atladabilir demişti, kürtaj olduğun günki kanaman birinci adetin, sonra erken de gelebilir geç te demişti ama tam kürtajdan 1 ay sonra adet olmuştum. Sen yine de bir doktora git istersen canım
Napdin bu ay canmSelam canım bende kasım 23de kurtaj oldum duzenli sekilde 1.adetimk geçirdim.hos kurtajdan sonra korunmadik ama doktorum rahim hazir olunca kalirsin demişti.bu ay adet olunca sogan suyu ictim bende bugün sonuncuyu iccem.bakalim bu ay nolcak hayırlısı ile hepimiz bian once seviniriz insallah.sen bi yumurta takibi yaptir istersen.ben evde ovulasyon testi ile yapmistim kurtajdan sonra 16 gun yumurtladım
Benm adtme 5 gun var 4 gun once test yaptm sanki silik cizgi vr gbydi ya bn cok heycnlymSelam canım bende kasım 23de kurtaj oldum duzenli sekilde 1.adetimk geçirdim.hos kurtajdan sonra korunmadik ama doktorum rahim hazir olunca kalirsin demişti.bu ay adet olunca sogan suyu ictim bende bugün sonuncuyu iccem.bakalim bu ay nolcak hayırlısı ile hepimiz bian once seviniriz insallah.sen bi yumurta takibi yaptir istersen.ben evde ovulasyon testi ile yapmistim kurtajdan sonra 16 gun yumurtladım
Hadi inşallah...Benm adtme 5 gun var 4 gun once test yaptm sanki silik cizgi vr gbydi ya bn cok heycnlym
Ah insallah canm :))))Hadi inşallah...
.Benm adtme 5 gun var 4 gun once test yaptm sanki silik cizgi vr gbydi ya bn cok heycnlym
Insallab bklm dun yine yaptm silik cikti ya ben inanamiyom kasimda kurtaj oldm smdi hamilysem eger kalbmmm durcakkk gbi atiyo beklycmmm brzdha daha canm :)))).
Kan testi yapsana kizzz ay çok heyecanlı.Insallah vardır bebis canım.
İnsallah Cnm insallah bizlere de umut olursunInsallab bklm dun yine yaptm silik cikti ya ben inanamiyom kasimda kurtaj oldm smdi hamilysem eger kalbmmm durcakkk gbi atiyo beklycmmm brzdha daha canm :))))
Rabbm isteyen herkese nasip etsin canm :/İnsallah Cnm insallah bizlere de umut olursun
.Kız önceki gün kan tahlili verdim beta hcg sıfırlanmış benim ama hormon tahlillerim de sorun varmış
.Insallab bklm dun yine yaptm silik cikti ya ben inanamiyom kasimda kurtaj oldm smdi hamilysem eger kalbmmm durcakkk gbi atiyo beklycmmm brzdha daha canm :))))
Sağol Cnm bakalım bi doktor ne diyecek.
Hayit suyu kullan canım.Hormonları dengeliyormus.Geçmiş olsun