Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

hemen ümitlenme canım herşey olabilir bak benim galiba adetim düzensizleşti o yuzden böyle oluyor. Sen belki yumurtluyo olabilirsin belkide hamilesindir kafana takma herşey olacağına varır biz stres yaptıkça daha çok zorlaşıyo
Evet o yüzden ümitlenmek istemiyorum. Ama insan içten içten o düştüğü unutmak için yeniden hamilelik bekliyor. En azından ben içten içe istiyorum her ne kadar doktor olmasın dese de. Hayırlısı neyse o olsun tekrar üzülecegimiz bir şey olmasın. Şu an olmazsa belki ilerde daha iyi daha rahat şekilde olur

Evet o yüzden ümitlenmek istemiyorum. Ama insan içten içten o düştüğü unutmak için yeniden hamilelik bekliyor. En azından ben içten içe istiyorum her ne kadar doktor olmasın dese de. Hayırlısı neyse o olsun tekrar üzülecegimiz bir şey olmasın. Şu an olmazsa belki ilerde daha iyi daha rahat şekilde olur
canım yicek ekmeği yoksa istediğimizi yapalım yine bizimle kalmaz bebeğimiz. Acele etme banada 3 ay dedi doktor aslında bende acele ediyorum sana derken :) doğru zaman nezamansa ozaman olsun allahtan ümidimizi kesmeyelim geç olsun ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun :) alşah tüm isteyenlere nasip etsin

Kızlar adetiniz uzun sürerse endişelenmeyin hemen benim 14 gün bu gün adet oluyorum arada 3 gün kesildi sadece bu gün doktora gittim korkup doktor olabilir ilk kanamalarında içinin pisliği atılmıştır bu adet kanamandır dedi eyer bu 8 9 gün sürerse beni bilgilendir dedi sizide bilgilendiriyim dedim ilk kahve koyu kanlar geldi gerçekten içimin pisliğiydi heralde şiödi canlı kırmızı geliyo adet kanaması buda endişelenip korkmayın yani

canım yicek ekmeği yoksa istediğimizi yapalım yine bizimle kalmaz bebeğimiz. Acele etme banada 3 ay dedi doktor aslında bende acele ediyorum sana derken :) doğru zaman nezamansa ozaman olsun allahtan ümidimizi kesmeyelim geç olsun ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun :) alşah tüm isteyenlere nasip etsin
Kesinlikle doğru söylüyorsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun doğru zamanda gelir inşallah :)

Yine birşey soracağım :) benim bir haftadır kasık agrım ve batma vardı.(diğer hamileliğimin belirtisi buydu) O iki gündür kayboldu.göğüs hassasiyetim artıyor 4 gündür. Düşükten sonra(5aralık)... normal düzenim devam etse bile adetim 6 ocakta olması lazım. Ki doktor daha ileri tarihte olur demişti. Erken Adet göreceğim sanırım :/

Kızlar adetiniz uzun sürerse endişelenmeyin hemen benim 14 gün bu gün adet oluyorum arada 3 gün kesildi sadece bu gün doktora gittim korkup doktor olabilir ilk kanamalarında içinin pisliği atılmıştır bu adet kanamandır dedi eyer bu 8 9 gün sürerse beni bilgilendir dedi sizide bilgilendiriyim dedim ilk kahve koyu kanlar geldi gerçekten içimin pisliğiydi heralde şiödi canlı kırmızı geliyo adet kanaması buda endişelenip korkmayın yani
Sağol canım benim 9 gün sürdü devam etseydi bugün 11.gün olcaktı 9.gün bitti dünde devametseydi doktorumu arıyacaktım endişelendim diye ama 9günde bitti normalmiş demek ki

hala adet görmedim de 38gün oldu

ben 2. kürtajımdan 56 gün sonra adet oldum tabi bu süreçte devamlı Dr a gittim ve herseferinde normal , olabilir bir sorun yok dedi Dr um ayrıca hamilelik değerlerinin vucuttan tam olarak atılması için adet olman lazım demişti o süreçte tahlil falan yapmadı değerlerin net çıkmaz diye ,sende sıkma canını düşünmemeye çalış, Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

ben 2. kürtajımdan 56 gün sonra adet oldum tabi bu süreçte devamlı Dr a gittim ve herseferinde normal , olabilir bir sorun yok dedi Dr um ayrıca hamilelik değerlerinin vucuttan tam olarak atılması için adet olman lazım demişti o süreçte tahlil falan yapmadı değerlerin net çıkmaz diye ,sende sıkma canını düşünmemeye çalış, Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Amin cok sagol verdigin bilgi için benm dr ole demiyor da bende tahmin ettim ole dye

Kızlar bu teste bakar mısınız ? 1 saattir böyle hiç bir değişme yok.

Eklentiler

• C7C5E05E-5331-4CC6-8B33-72405F4FA45B.png
    C7C5E05E-5331-4CC6-8B33-72405F4FA45B.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 103
ilaçmı kullanıyosunuz iğnemi ben dün gittim bana ovitrelle bi tane iğne verdi cuma kullancam
Canım ben düzenli adet oluyorum . İlaçsız yumurtamda gelişiyor çatlıyor da . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Eğer 2 ay daha takip yapacağız , gebelik olmazsa hsg çekileceğim . Eşim de hiç bir sorun yok tüm testlerini yaptırdı .

X