- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
.Kürtaj i yapan doktora gittim enfeksiyon çıktı sebebi bu dedi beyaz küre yüksek çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladım
Geçmiş olsun canim.Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Kürtaj i yapan doktora gittim enfeksiyon çıktı sebebi bu dedi beyaz küre yüksek çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladım
Evet bakalım canim kısmet ama ilaca başladıktan sonra tekrar kanamam artıyor tekrar kürtaj olmaktan korkuyorum.En azından ne olduğu bilinip ilaca baslanmis.insallah bian once gecer canım
Allah razı olsun Cnm sağol.
Geçmiş olsun canim.Allah şifa versin
Çok uzun bir sure olmuş öncelikle geçmiş olsun rabbim bu acıyı güzel haber ile unutturur insallah ama 6 ay içinde doktorunuz ne diyor bu duruma yumurta takibi vs hiç birşey yapmadı miSelam arkadaşlar, ben de 6 ay önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeyimin kalbi durmuştu. Doktor 1 adet geçir çalışmalara devam dedi 6 ay oldu tık yok. Dün soğan kürüne başladım yine olmazsa bir doktora gitmekte fayda var...
Bence önce doktora gitsen daha iyi değil miYapmadım canım, kürtajdan sonra herşey yolunda dedi, 2 ay sonra denemelere başlayabilitsiniz dedi. Ben doktorumdan da hiç memnun deyilim, kalbin durduğunu başka doktordan öğrendim. Bu ay soğan kürünü deniyeyim, olmazsa artık doktora gideceyim.
Insallah bidaha olmak zorunda kalmazsin canim.durumdan haberdar et.insallah nisn once hamilelik haberlerimizi yazarız burayaEvet bakalım canim kısmet ama ilaca başladıktan sonra tekrar kanamam artıyor tekrar kürtaj olmaktan korkuyorum.
Allah razı olsun Cnm sağol
Selam canım bende kasım 23de kurtaj oldum duzenli sekilde 1.adetimk geçirdim.hos kurtajdan sonra korunmadik ama doktorum rahim hazir olunca kalirsin demişti.bu ay adet olunca sogan suyu ictim bende bugün sonuncuyu iccem.bakalim bu ay nolcak hayırlısı ile hepimiz bian once seviniriz insallah.sen bi yumurta takibi yaptir istersen.ben evde ovulasyon testi ile yapmistim kurtajdan sonra 16 gun yumurtladımSelam arkadaşlar, ben de 6 ay önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeyimin kalbi durmuştu. Doktor 1 adet geçir çalışmalara devam dedi 6 ay oldu tık yok. Dün soğan kürüne başladım yine olmazsa bir doktora gitmekte fayda var...
Kürtaj snrası en az 2 hafta cinsel ilişki yasak enfeksiyon olma nedeniyle kadını korumak için yasak diyor doktorlar eğer bu süre içinde ilişkide bulunduysan bundan dolayı olabilir geçmiş olsun Allah şifa versin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dikkat et cnmKürtaj i yapan doktora gittim enfeksiyon çıktı sebebi bu dedi beyaz küre yüksek çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladım
Allah gönlüne göre versin canım inaşallah hamilesindir de bana da umut olursun. Doktor meselesine gelince gamileyken gittiyim doktor çok dikkatsiz, ben Bulgaristan da yaşıyorum, ilk hamile kalmıyorum diye doktora gittiyimde adam alay etti benimle, Türkiye de ki gibi dikkatli deyiller. Şimdi hem soğan kürünü deniyorum hem başka doktorlar araştırıyorum. Bir umut belki kendiliyinden olur diye bekledim ama soğan kürü işe yaramazsa şubat ta gidicem doktora.Selam canım bende kasım 23de kurtaj oldum duzenli sekilde 1.adetimk geçirdim.hos kurtajdan sonra korunmadik ama doktorum rahim hazir olunca kalirsin demişti.bu ay adet olunca sogan suyu ictim bende bugün sonuncuyu iccem.bakalim bu ay nolcak hayırlısı ile hepimiz bian once seviniriz insallah.sen bi yumurta takibi yaptir istersen.ben evde ovulasyon testi ile yapmistim kurtajdan sonra 16 gun yumurtladım
Nebilim canım bir ümit deneyeyim dedim, kesinlikle zararı yok, olmadı doktora. Çok hamile kalan varBence önce doktora gitsen daha iyi değil mi
Ben gecen hamileligimde sogan suyu içmiştim.7 gun filan.yumurtlamama denk geldigi icin birakmistim.o ay hamile kaldim.ondan buseferde adetin 3.gunu başladım bugün 10.gun baska icmiycem.kurtaj sonrasi icimi temislesin diye ictim bu sefer.hayırlısı ile kaliriz insallahAllah gönlüne göre versin canım inaşallah hamilesindir de bana da umut olursun. Doktor meselesine gelince gamileyken gittiyim doktor çok dikkatsiz, ben Bulgaristan da yaşıyorum, ilk hamile kalmıyorum diye doktora gittiyimde adam alay etti benimle, Türkiye de ki gibi dikkatli deyiller. Şimdi hem soğan kürünü deniyorum hem başka doktorlar araştırıyorum. Bir umut belki kendiliyinden olur diye bekledim ama soğan kürü işe yaramazsa şubat ta gidicem doktora.
İnsallah Cnm insallah amin yazarım mutlaka birde adet olursam bal tarçın çörek otu kürü yapicamInsallah bidaha olmak zorunda kalmazsin canim.durumdan haberdar et.insallah nisn once hamilelik haberlerimizi yazarız buraya
Hayır canim olmadı hem doktor 15 gün iliski yasakladı hemde eşim şehir dışındaydı sebep bu değil Emin’im bilmiyorum ilaçlarımı da düzenli kullandım bilmiyorumKürtaj snrası en az 2 hafta cinsel ilişki yasak enfeksiyon olma nedeniyle kadını korumak için yasak diyor doktorlar eğer bu süre içinde ilişkide bulunduysan bundan dolayı olabilir geçmiş olsun Allah şifa versin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dikkat et cnm
Canim tabiki faydası vardı sacede tedbir amaçlı dedimNebilim canım bir ümit deneyeyim dedim, kesinlikle zararı yok, olmadı doktora. Çok hamile kalan var
Bana bir doktor 6 ay bekle demişti canım ben de o yüzden takmadım kafaya ama korunmadım da şimdi soğan kürüne başladım olmazsa doktora gidicem. Bu sefer sağlıklı olsun da, Allah nezaman kısmet ederse ozaman olsunBnde düşükten sonra ki 6.ayımdayım bekliyorum bebiş ne Zamn gekecek acaba tekrar
Teşekkür ederim canim, ama doktorlar da okadar ilgilenmiyor. Hamile olduğumu öğrendiyimde 4 haftalıktım, bukasar erken bakmıyoruz dediler. Benim kahverengi akıntım vardı o yüzden gittim bana hep herşey yolunda dedi ama lekenme devam edince başka doktora gittim 9 haftalık olması gereken bebeyim 7 haftalık görünüyordu. Yeni doktor "şimdiye kadar nasıl anlamamış doktorun, bebek gelişmemiş" dedi. Bu sefer her şey yolunda olursa 12 haftada gidicem doktora. Annem bizim zamanımızda doktora bile gidilmiyordu der hep, Allah kısmet ederse olur...Canim tabiki faydası vardı sacede tedbir amaçlı dedim
Cok doğru canım saglıklı olsun hayırlısı olsun da inşallahBana bir doktor 6 ay bekle demişti canım ben de o yüzden takmadım kafaya ama korunmadım da şimdi soğan kürüne başladım olmazsa doktora gidicem. Bu sefer sağlıklı olsun da, Allah nezaman kısmet ederse ozaman olsun
Rabbim şifa versin canım vardır bi hayr mutlaka Allah bizim gibi bebek kaybedenlerin gönlüne göre hayırlısını versin inşallahhhhHayır canim olmadı hem doktor 15 gün iliski yasakladı hemde eşim şehir dışındaydı sebep bu değil Emin’im bilmiyorum ilaçlarımı da düzenli kullandım bilmiyorum