- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Yok canın benim 7 haftalık bebeğimin kalp atışı olmayınca kürtaj oldum değerim hala sıfırlanmadıkimyasal mi canım seninde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canın benim 7 haftalık bebeğimin kalp atışı olmayınca kürtaj oldum değerim hala sıfırlanmadıkimyasal mi canım seninde
Yarın arıcam doktorumu bakalım ne dicek azar azar geliyor kanamam ama var yani sonuçta bitmediCanim doktor bana ilaç verdi bu kanama bitsin duzene girsin diye ilaç bitince 10 güne kadar adet olacaksın dedi
Hiç değerini ölçtü mü peki benim anlamadığım bir hafta önce 149 olan değer bir hafta içinde 36 ya düştü ise bu 36 olan değer nasıl 3 hafta da sıfırlanacak ne zaman sıfırlanır diye sordum doktora 3 hafta sürer dedi kafam karıştı eee bir haftada nasıl 100 kusur değer düştüYarın arıcam doktorumu bakalım ne dicek azar azar geliyor kanamam ama var yani sonuçta bitmedi
Olup olmamayı gectim suan bi skıntı cıkmasında inşallhDeğilsen üzülme bidaha ki aya nasiptir belki önce zihnini rahatlat
Kasıkta batmalar oldumu sendeevet canım biraz daha fazla oldu bende parçalar düşürüyorum hala
Yok ölçtürmedim ben kürtajdan snra bunalıma falan girdim eşimle aram açıktı ölümü bile düşündüm il değiştirdim onunda bunalımı vardı o yüzden ölçtürme falan hiç bir şey yapmadım 1 haftaki kontürolüme bile 10 gün snra eşimin ısrarıyla gittim benim için faciya gibi bir zamandı kendimi anca toparladım sadece adet olmaya odaklandım kürtajdan 25 gün snra adet oldum bugün 9.gün ve hâla bitmedi azar azar geliyor şimdide buna odaklandım tekrar hamile kalma fikri beni korkutmaya başladı bugünden snraHiç değerini ölçtü mü peki benim anlamadığım bir hafta önce 149 olan değer bir hafta içinde 36 ya düştü ise bu 36 olan değer nasıl 3 hafta da sıfırlanacak ne zaman sıfırlanır diye sordum doktora 3 hafta sürer dedi kafam karıştı eee bir haftada nasıl 100 kusur değer düştü
3hafta sürmez düşmesi başından sağmış doktorun bildiğim kürtajdan 2hafta snra düşüyorHiç değerini ölçtü mü peki benim anlamadığım bir hafta önce 149 olan değer bir hafta içinde 36 ya düştü ise bu 36 olan değer nasıl 3 hafta da sıfırlanacak ne zaman sıfırlanır diye sordum doktora 3 hafta sürer dedi kafam karıştı eee bir haftada nasıl 100 kusur değer düştü
evet canım olduKasıkta batmalar oldumu sende
Cnm anlıyorum seni bende bunalımdayım eşim sağolsun hep yanımda olsana o kadar anşayoşlı olmasına rağmen bazen inişler çıkışlar yaşıyoruz o da normal kolay şeyler geçirmedik bende 28 günde adet gördüm 10 gün fln bulaşık şekilde fln sürdü 4 gün temiz durdum arkasından tekrar 3 gündür canlı kırmızıda düşük yaparmış gibi afadersiniz tuvaletimi yaptığımda bile klozetin içi kııpkıröızı oluyor orkit hemen doluyo doktoru aradım yarın gidicem bklm endişelendim artık bebekte çok istiyorum kan işi insanın sinirini bozuyo allah hepimize bebiş sahibi olmayı nasip etsin sanada doktorun dediğine göre Bilgi aktarıldım neden kaynaklanıyo bklmYok ölçtürmedim ben kürtajdan snra bunalıma falan girdim eşimle aram açıktı ölümü bile düşündüm il değiştirdim onunda bunalımı vardı o yüzden ölçtürme falan hiç bir şey yapmadım 1 haftaki kontürolüme bile 10 gün snra eşimin ısrarıyla gittim benim için faciya gibi bir zamandı kendimi anca toparladım sadece adet olmaya odaklandım kürtajdan 25 gün snra adet oldum bugün 9.gün ve hâla bitmedi azar azar geliyor şimdide buna odaklandım tekrar hamile kalma fikri beni korkutmaya başladı bugünden snra
. Cok agır dgl ama agrı ve daha şiddetli batmalar basladıevet canım oldu
leke falan var mi. Cok agır dgl ama agrı ve daha şiddetli batmalar basladı
Ben üste bu bunalımı yasıyorum ve hala kan gördükçe cildiriyorumYok ölçtürmedim ben kürtajdan snra bunalıma falan girdim eşimle aram açıktı ölümü bile düşündüm il değiştirdim onunda bunalımı vardı o yüzden ölçtürme falan hiç bir şey yapmadım 1 haftaki kontürolüme bile 10 gün snra eşimin ısrarıyla gittim benim için faciya gibi bir zamandı kendimi anca toparladım sadece adet olmaya odaklandım kürtajdan 25 gün snra adet oldum bugün 9.gün ve hâla bitmedi azar azar geliyor şimdide buna odaklandım tekrar hamile kalma fikri beni korkutmaya başladı bugünden snra
Amin inşallah ama bu süreç yordu tam toparladım derken yine duygusal çöküntü içine giriyorum sabahtan beri kanamam yok bakalım olursa arıcam doktorumu burda çiğdem diye bir arkadaşımız var o site açıcak biz ve bizim gibiler için yaşadıklarımızı paylaşıcaz bilgi aktarıcazCnm anlıyorum seni bende bunalımdayım eşim sağolsun hep yanımda olsana o kadar anşayoşlı olmasına rağmen bazen inişler çıkışlar yaşıyoruz o da normal kolay şeyler geçirmedik bende 28 günde adet gördüm 10 gün fln bulaşık şekilde fln sürdü 4 gün temiz durdum arkasından tekrar 3 gündür canlı kırmızıda düşük yaparmış gibi afadersiniz tuvaletimi yaptığımda bile klozetin içi kııpkıröızı oluyor orkit hemen doluyo doktoru aradım yarın gidicem bklm endişelendim artık bebekte çok istiyorum kan işi insanın sinirini bozuyo allah hepimize bebiş sahibi olmayı nasip etsin sanada doktorun dediğine göre Bilgi aktarıldım neden kaynaklanıyo bklm
Git tabi ki en azından için rahat olsunAllah razı olsun kimseye yaşatmasın.. Şimdide adetim 5 gün sürdüğü için korktum açıkçası yine aynı şeyleri yaşamak istemem o yüzden pazartesi doktora gidicem
canım dünden beri kanamam olmaya basladı dün lekelenme şeklinde oldu akşama doğru kesildi. Dün test yaptım negatif çıktı bugun kan vercektim ama tekrar kan gelince ümidim kalmadıGit tabi ki en azından için rahat olsun
Yok lekelenmeleke falan var mi
Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey üzülme sen.canım dünden beri kanamam olmaya basladı dün lekelenme şeklinde oldu akşama doğru kesildi. Dün test yaptım negatif çıktı bugun kan vercektim ama tekrar kan gelince ümidim kalmadı
Benim de düşükten sonra bir buçuk iki aya adet olursun dedi doktor ama benim bir haftadır kaşık batması bel agrım var. Üç gündür de göğüs hassasiyetim var bilmiyorum adet mi olacağım nedendir. 5 aralıkta Düşük başlamıştıcanım dünden beri kanamam olmaya basladı dün lekelenme şeklinde oldu akşama doğru kesildi. Dün test yaptım negatif çıktı bugun kan vercektim ama tekrar kan gelince ümidim kalmadı
hemen ümitlenme canım herşey olabilir bak benim galiba adetim düzensizleşti o yuzden böyle oluyor. Sen belki yumurtluyo olabilirsin belkide hamilesindir kafana takma herşey olacağına varır biz stres yaptıkça daha çok zorlaşıyoBenim de düşükten sonra bir buçuk iki aya adet olursun dedi doktor ama benim bir haftadır kaşık batması bel agrım var. Üç gündür de göğüs hassasiyetim var bilmiyorum adet mi olacağım nedendir. 5 aralıkta Düşük başlamıştı