- 5 Ağustos 2016
- 1.148
- 1.518
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Test bozuk olabilir sanırım .Kızlar bu teste bakar mısınız ? 1 saattir böyle hiç bir değişme yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozuk olabilir sanırım .Kızlar bu teste bakar mısınız ? 1 saattir böyle hiç bir değişme yok.
Canım ben düzenli adet oluyorum . İlaçsız yumurtamda gelişiyor çatlıyor da . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Eğer 2 ay daha takip yapacağız , gebelik olmazsa hsg çekileceğim . Eşim de hiç bir sorun yok tüm testlerini yaptırdı .
Senin ne kadar süre oldu . Biz eşimle düzgün ilişki de yaşamadık uzun bi süre . Yani gün aşırı deneyin diyiyprlar ya . Maalesef o bizde mümkün olmadı . Bi geçen ay denedik gün aşırı . Bu ayda şehir dışında yumurtlama günümde . Bi gün öncesi denedik inşallah tutar . Herşey Allahtan hayırlısı . Tutsun hamile kalalım diye düşünüyoruz , sonra sağlıklı olacak mı düşecek mi korkusu . Bunlar çok zor yıpratıcı . Allahım bizim de cuma günleri hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah .bende aynı o şekildeyim ama ne yazıkki kürtajdan sonra kalamadım
Senin ne kadar süre oldu . Biz eşimle düzgün ilişki de yaşamadık uzun bi süre . Yani gün aşırı deneyin diyiyprlar ya . Maalesef o bizde mümkün olmadı . Bi geçen ay denedik gün aşırı . Bu ayda şehir dışında yumurtlama günümde . Bi gün öncesi denedik inşallah tutar . Herşey Allahtan hayırlısı . Tutsun hamile kalalım diye düşünüyoruz , sonra sağlıklı olacak mı düşecek mi korkusu . Bunlar çok zor yıpratıcı . Allahım bizim de cuma günleri hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah .
Canim artık herseye normal gözüyle bakıyorum sürekli olur olmaz zamanda kan gördüğümüz icinKızlar bgün 38.gün kürtaj sonrası 2gündür agrım vardı bgün 2. 3damla lekelenme oldu sonrası yok neden acabaa
Cnm doktor bana bir ilaç verdi adeti kessin diye ama ilacı kullanalı 5 gün oldu iki gün sadece kesti ohh bitti dedim üçüncü gün tekrar adetim başladıKızlar adeti ne keser yardımcı olurmusunuz
Neydi adı cnm ben kürtaj oldum 28 günde adet oldum 10 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar başladı yarın 9 gün olucak kahve koyu keliyo artık doktora gittim beni bilgilendir demişti 8 9 gün sürerse dedi malum pazar ve yılbaşı tatili bilgisi olan varmı ki dedimCnm doktor bana bir ilaç verdi adeti kessin diye ama ilacı kullanalı 5 gün oldu iki gün sadece kesti ohh bitti dedim üçüncü gün tekrar adetim başladı
Primolut Cnm ilacın adıNeydi adı cnm ben kürtaj oldum 28 günde adet oldum 10 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar başladı yarın 9 gün olucak kahve koyu keliyo artık doktora gittim beni bilgilendir demişti 8 9 gün sürerse dedi malum pazar ve yılbaşı tatili bilgisi olan varmı ki dedim
Kızlar kafayı yemek üzereyim 35 gün mü ne oldu kürtaj olalı hala kanamam devam ediyor kafayı yemek üzereyim
Gittim doktora ilaç verdi takip edelim diyor başka birşey YokDoktora görünmelisin bence hemen.
Canım sen bi doktora git istersen.benim kurtajdan sonra 31.gun adetim oldu 4 gun yogun oldu 5.gun azalip bitti.6.gun temizdim.ve sonrasında hic kanama lekelrmme filan olmadiKızlar kafayı yemek üzereyim 35 gün mü ne oldu kürtaj olalı hala kanamam devam ediyor kafayı yemek üzereyim
Canim iste bu yüzden kafayı yemek üzereyim bakalım ilacı bir kullan bitsin diyorlar bitireyim bir ilacıCanım sen bi doktora git istersen.benim kurtajdan sonra 31.gun adetim oldu 4 gun yogun oldu 5.gun azalip bitti.6.gun temizdim.ve sonrasında hic kanama lekelrmme filan olmadi
Olmadi başka doktora git tatlımCanim iste bu yüzden kafayı yemek üzereyim bakalım ilacı bir kullan bitsin diyorlar bitireyim bir ilacı
Kürtaj i yapan doktora gittim enfeksiyon çıktı sebebi bu dedi beyaz küre yüksek çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladımOlmadi başka doktora git tatlım
En azından ne olduğu bilinip ilaca baslanmis.insallah bian once gecer canımKürtaj i yapan doktora gittim enfeksiyon çıktı sebebi bu dedi beyaz küre yüksek çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladım