Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Canım ben düzenli adet oluyorum . İlaçsız yumurtamda gelişiyor çatlıyor da . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Eğer 2 ay daha takip yapacağız , gebelik olmazsa hsg çekileceğim . Eşim de hiç bir sorun yok tüm testlerini yaptırdı .

bende aynı o şekildeyim ama ne yazıkki kürtajdan sonra kalamadım

bende aynı o şekildeyim ama ne yazıkki kürtajdan sonra kalamadım
Senin ne kadar süre oldu . Biz eşimle düzgün ilişki de yaşamadık uzun bi süre . Yani gün aşırı deneyin diyiyprlar ya . Maalesef o bizde mümkün olmadı . Bi geçen ay denedik gün aşırı . Bu ayda şehir dışında yumurtlama günümde . Bi gün öncesi denedik inşallah tutar . Herşey Allahtan hayırlısı . Tutsun hamile kalalım diye düşünüyoruz , sonra sağlıklı olacak mı düşecek mi korkusu . Bunlar çok zor yıpratıcı . Allahım bizim de cuma günleri hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah .

Senin ne kadar süre oldu . Biz eşimle düzgün ilişki de yaşamadık uzun bi süre . Yani gün aşırı deneyin diyiyprlar ya . Maalesef o bizde mümkün olmadı . Bi geçen ay denedik gün aşırı . Bu ayda şehir dışında yumurtlama günümde . Bi gün öncesi denedik inşallah tutar . Herşey Allahtan hayırlısı . Tutsun hamile kalalım diye düşünüyoruz , sonra sağlıklı olacak mı düşecek mi korkusu . Bunlar çok zor yıpratıcı . Allahım bizim de cuma günleri hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah .

amin inşallah rabbim herkese nasip eder 2 yıllık evliyim bir gebeliğim oldu 10 ay önce bitti düzenli bi ilişkimde var ama maleseff henüz bişey yok

Cnm doktor bana bir ilaç verdi adeti kessin diye ama ilacı kullanalı 5 gün oldu iki gün sadece kesti ohh bitti dedim üçüncü gün tekrar adetim başladı
Neydi adı cnm ben kürtaj oldum 28 günde adet oldum 10 gün sürdü bitti 5 gün sonra tekrar başladı yarın 9 gün olucak kahve koyu keliyo artık doktora gittim beni bilgilendir demişti 8 9 gün sürerse dedi malum pazar ve yılbaşı tatili bilgisi olan varmı ki dedim

32 gün geçti kürtajdan. Korunmadık bir iki kez ama gebe olabilir miyim acaba ? Ya da hala adet olmamam dogal mi, hicbir adet belirtisi yok bende. Folbiol kullanıyorum bırakmadım hic.

X