- 7 Ocak 2016
- 6
- 0
- 6
- 41
Eger beta baktirdiysan ve bisey cikmadiysa on gun yada on es gun sonra sokturucu veriyolar benim doktorum hrr ihtimale karsi ole uapiyo canmBen de ağustosta kurtaj geçirdim kalp atışı alınamadı. Şimdide yaklaşık 15 gun ggecikti hala olmadi. Testler hepsi olumsuz ddünde alttan baktı ultrasonda birsey cikmadi. Kan testi istedi oda muhtemelen negatif çıkacak ama yinede bakalım dedi. Sonra adet söktürücü verecek kullansam mi bilemedim
Negatif olursa kullanirsin canim korunduysan da sknti olmaz msela ben emindim.hamile.olmadigima o zamanBeta ya 13 gun once bakildi 0.26 din kan verdim yarın sonuç muhtemelen negatif olacak.
Yaa bn yeni.oldu sandim kuzum kusura bakma.insallah vardir diyelim.Allahtan umut kesilmezzKorunmadim canim hamile kalmak istiyordum. Bu sefer kesin hamileyim dedim ama hep olumsuz bu sefer . Normalde hiç gecikmezdi hep geri atari
Canim biraz daha bekle benm ihtimal.olmadigi halde on gun bekleyelim.demisti tabi doktor daha iyi bilir.ama.en azindan 1haftaDr alttan bbaktı yok dedi kanda bakalım di muhtemelen negatif dedi ama bakalım ona göre adet söktürücü isterseniz veririz dedi. Ben de kullanmak istemiyorum ama.
Allahimmm cok sevindim.canim.ne kadar guzell mubarek cuma.gununun guzelligiyle Rabbim.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin saglikla hatirlarsan pozitf olcak demistim hiseetistim ☺Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kankucagi.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kanda da 58.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
cnm cok sevındım demekkı 14, gun sonrası bıraz daha beklıcekmıssın valla asılama tuuttuysa bundan daha mutluluk olmaz.rabbım saglıklısıını nasıp etsın ınsllaaahhhKızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm kanda da 58.74 çıktı benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
ilk gebelıklerde sebebını cok soylemezler.kalp atısı duyulmadıgı ıcın kurtajla alıyoruz derler.ıkı ve ucten sonra arastırmaya gırıyorşar.benım bırıncısı kurtaj ıkıncısı kımyasaldı.kadın dogum doktoru arastırma verdı daha dogrusu ben ıstedımde verdıMerhaba bebem-1221 ben dün 5 haftalik bebegimi kaybettim sebebini kimse açıklayamadi Oysaki kesesi çok düzgün. .. değerler çok iyiydi birden noldu anlamadimcok uzgunum hayalkirikligi cok kotu bisey. sen pıhtılaşma demişsin bu testleri Jinekologundanmi istedin.? birde bağışıklık sistemi de sebep oluyormuş dediler bu konuda bilgin var mı acaba
Aynen ilk gebelikte araştırma yapılmıyor bu arada çok fena kabizim magnecie calcie içtim dün bu seferde acaba birsey olur mu diye korkuyorumilk gebelıklerde sebebını cok soylemezler.kalp atısı duyulmadıgı ıcın kurtajla alıyoruz derler.ıkı ve ucten sonra arastırmaya gırıyorşar.benım bırıncısı kurtaj ıkıncısı kımyasaldı.kadın dogum doktoru arastırma verdı daha dogrusu ben ıstedımde verdı
doktorun mu onerdı onu ? suan kac haftalık degerlerın.ayıptır soylemesı cok ıkınmaAynen ilk gebelikte araştırma yapılmıyor bu arada çok fena kabizim magnecie calcie içtim dün bu seferde acaba birsey olur mu diye korkuyorum
Yok ya ben kendim içtimdoktorun mu onerdı onu ? suan kac haftalık degerlerın.ayıptır soylemesı cok ıkınma
DOKTORUNU ARA ISTERSEN.SIKINTI OLMASIN SUAN COK BASLANGIC GEBELIGINYok ya ben kendim içtim
40 gün sonra ilaçla oldum ben benimm kürtaj sonrası 1-2 gün oldu azıcık o daMerhaba kızlar.
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Sizlere danışmak istediğim şey şu,
Bu talihsiz olaydan ne kadar süre sonra adet oldunuz.
Benim kürtaj sonrası 15 gün kanamam hiç bitmedi. Yeni kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?