kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Yarin 2.kurtajimi olucam 3 ay korunma ve testler 8 ayda 3 kayip Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi

[QUOTE="yumiti, post: 44341750, member: 63099gun v]Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi[/QUOTE]
Canimmm insallahhh saglikla pizitif olur kac gun var adetine 3 4gun kala ckio

[QUOTE="yumiti, post: 44341750, member: 63099gun v]Kızlar bende salı günü yaptirdim aşılama bugün gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
Canimmm insallahhh saglikla pizitif olur kac gun var adetine 3 4gun kala ckio[/QUOTE]
11 gün var daha ama beklemek çok zor ve ben çok sabırsızim

Canimmm insallahhh saglikla pizitif olur kac gun var adle 3 4gun kala ckio
11 gün var daha ama beklemek çok zor ve ben çok sabırsızim[/QUOTE]
Anliyorum.seni cok iyi ama pozitfe donucek oyle hiseettm sanki ayrica simsiden mumkun deil cikmaz 3gun kala tekrar et

Insa
11 gün var daha ama beklemek çok zor ve ben çok sabırsızim
Anliyorum.seni cok iyi ama pozitfe donucek oyle hiseettm sanki ayrica simsiden mumkun deil cikmaz 3gun kala tekrar et[/QUOTE]
İnşallah canım inşallah ama ultra erken olan bu test çıkması lazımdı diye düşünüyorum

bende senin gibiyim 7 temmuzda öğrenmiştim ve 10 ağustos da bebeğimi kaybettim naptın tekrar hamile kalabildin mi?

Kızlar Nasılsıniz aşılamam tutmadı kanda testim 0.72 çıktı negatif yani 13. Gün aşılamanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…