Can'ım bende yeniyim 8 ay sonra benim de ilk gebeliğimdi 12 şubatta düşük sonrası kürtaj oldum allah yardımcımız olsunEvt ilk gebeligimdi uzun bi sure korunduk evlendikten 11Ay sonra tuttu sonra da kalbi durdu . Ya senin
İlk adetin kaç gün sonra oldu canımCanım stres yapma.8 ay olmuyo denecek kadar uzun bir zaman değil.belki rabbim senin için daha doğru zamanı bekliyordur.sana böyle diyorum ama ben de 5 ay bekledim 3 ayda gebelik ilk adetimi de yeni oldum eder mi 9 ay.eğer ilk düşündüğüm ay hamile kalsaydım ve her şey yolunda gitseydi şimdi bebeğim kucağımdaydı da rabbimden gelene diyecek lafımızı yok
Kürtaj sonrası adet döngün ve miktarında değişiklik oldu mu benim ilk adetim yoğun ve fazla geldi.
doktorun ne kadar korunma verdı canımNe
Can'ım bende yeniyim 8 ay sonra benim de ilk gebeliğimdi 12 şubatta düşük sonrası kürtaj oldum allah yardımcımız olsun
6 haftalıktı özel hastanede oldu korunma vermedi bende korunmuyorumdoktorun ne kadar korunma verdı canım
aynıymış durumumuz canım bnm de 6 haftalık kalp atışı yok dıye ozelde alındı ama yınede ıkı ay korun dedı doktor bende ıkıncı adetımı beklıyorum az kaldı bakalım bıde pıhtılaşma test sonucumu beklıyorum6 haftalıktı özel hastanede oldu korunma vermedi bende korunmuyorum
İlk olduğu için test falan yapmadı çoğu gebeliklerde olur kendini hazır hissetmen yeterli dediaynıymış durumumuz canım bnm de 6 haftalık kalp atışı yok dıye ozelde alındı ama yınede ıkı ay korun dedı doktor bende ıkıncı adetımı beklıyorum az kaldı bakalım bıde pıhtılaşma test sonucumu beklıyorum
benımde ılkdı ama yınede yaptrdım ya guvenemıyorum doktorlara valla:/İlk olduğu için test falan yapmadı çoğu gebeliklerde olur kendini hazır hissetmen yeterli dedi
Kaç gün sonra regl oldun pekibenımde ılkdı ama yınede yaptrdım ya guvenemıyorum doktorlara valla:/
35.gun olmuştum canım ılk reglımı kurtajdan sonra şimdide ikinciyi beklıyoruz bakalım :)Kaç gün sonra regl oldun peki
Benimde 30.günüm daha olmadım bi Umut insan ümitleniyor işte :)35.gun olmuştum canım ılk reglımı kurtajdan sonra şimdide ikinciyi beklıyoruz bakalım :)
ılk regl cok gecıkıyor canım ve ılk ay hamıle kalınmaısnı cok sağlıklı gormuyor dokotrlar ama hayırlsıı olsun tabı :)Benimde 30.günüm daha olmadım bi Umut insan ümitleniyor işte :)
Tabi Can'ım herşeyin hayırlısı insan hemen olsun istiyoılk regl cok gecıkıyor canım ve ılk ay hamıle kalınmaısnı cok sağlıklı gormuyor dokotrlar ama hayırlsıı olsun tabı :)
valla oyle canım bı an once olsun yerını dolsursun ıstıyoruz ama yıne aynı şeuuy olurmu şuphesı var hep kemırıyoTabi Can'ım herşeyin hayırlısı insan hemen olsun istiyo
Hayırlısı allahtan inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucamıza alırız bebişlerimizivalla oyle canım bı an once olsun yerını dolsursun ıstıyoruz ama yıne aynı şeuuy olurmu şuphesı var hep kemırıyo
29 ocak kürtaj..İlk adetin kaç gün sonra oldu canım
Geçmiş olsun canım29 ocak kürtaj..
28 şubat ilk adet.
Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
5 ayda kalmıştım şubat 12 de düşük yaptım tekrar istiyorum hamile kalmayı korunmuyorum ya senAllah razı olsun
Sen ilk bebeğine kaç ayda kalmıştın?
Ben bazen ya olmazsa diye korkuyorum.
Ben de 5 ayda hamile kalmıştım.5 ayda kalmıştım şubat 12 de düşük yaptım tekrar istiyorum hamile kalmayı korunmuyorum ya sen
Hayırlısı Hakkı'mızda inşallah hayırlı haberler alırızBen de 5 ayda hamile kalmıştım.
İlk adet sonrası korunmayı bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?