Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 günü geçmedikten sonra normal.senin 32 olmuş galiba.Kızlar ben 12 şubatta kürtaj oldum ve Hala adet olmadım sizce bu normal mi
32. Gündeyim Can'ım40 günü geçmedikten sonra normal.senin 30 bile olmamış galiba.
Ben 37 gün oldum.
Kaç haftalıktı bebeğin?32. Gündeyim Can'ım
6 haftalıktı düşük yaptım sonra kalan küçük bi parça için kürtaj yapıldıKaç haftalıktı bebeğin?
Sence adet olmassam kaçıncı gün test yapmam lazımben aralık 22 de kürtaj oldum 8 haftalıktı, gelişmedi, kalp atışı oluşmadı diye. 40 gün sonra adet oldum, 2. adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.
40 gün olmaman normal 40 günü geçerse test yap, testte çıkmazsa mutlaka doktora git benceSence adet olmassam kaçıncı gün test yapmam lazım
Yani bi hafta daha beklemeliyim40 gün olmaman normal 40 günü geçerse test yap, testte çıkmazsa mutlaka doktora git bence
bekle tabiki, doktor korunma vermedimi kürtajdan sonraYani bi hafta daha beklemeliyim
Çok küçük olduğu için bide kontrole gittim rahim kendini toparlamış dedi korunmuyorum 32 gün olunca heyecanlandım birdenbekle tabiki, doktor korunma vermedimi kürtajdan sonra
nekadar geç öğrenirsen okadar iyi oluyor :)Çok küçük olduğu için bide kontrole gittim rahim kendini toparlamış dedi korunmuyorum 32 gün olunca heyecanlandım birden
Bide o kısmı var hayırlısı olur inşallahnekadar geç öğrenirsen okadar iyi oluyor :)
Çok geçmiş olsun canım.hiç korunmadın galiba.bana kalırsa 40.gün doktora git.bebek varsa hem onu öğrenirsin.bebek yoksa da neden adet olmadığını anlarsın.rabbim gönlündekini nasip etsin.ben de 2.adetimi bekl(em)iyorum:)Yani bi hafta daha beklemeliyim
Canım ben de gebelik durumunda 8 haftaya kadar gitmezsem bi kaybım olur mu?nekadar geç öğrenirsen okadar iyi oluyor :)
bana korunma vermedi Can'ım kürtajdan bi hafta sonra gittim rahim kendini toplamış hazır hissettiğinde korunmayı bırak dedi bende hiç korunmadım 35. Günümdeyim hala adet olmadımÇok geçmiş olsun canım.hiç korunmadın galiba.bana kalırsa 40.gün doktora git.bebek varsa hem onu öğrenirsin.bebek yoksa da neden adet olmadığını anlarsın.rabbim gönlündekini nasip etsin.ben de 2.adetimi bekl(em)iyorum:)
1 nisan:)
Belki de hayırlı bi haber alırsın Can'ım hemen korkmaKızlar kürtajdan sonra ılk adetım 35...36. gunde fılan gelmişti ama hala ıkıncı adet yok sız ne zaman olmuştunuz korkuyorum ya
Almak ıstedımden de emın deılım canım pıhtılaşma sonuçlarım daha cıkmadı ona gore tedavıye fılanda başlayayım derdım bakalım kısmetBelki de hayırlı bi haber alırsın Can'ım hemen korkma