• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Kızlar ben 12 şubatta kürtaj oldum ve Hala adet olmadım sizce bu normal mi

ben aralık 22 de kürtaj oldum 8 haftalıktı, gelişmedi, kalp atışı oluşmadı diye. 40 gün sonra adet oldum, 2. adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.

Yani bi hafta daha beklemeliyim
Çok geçmiş olsun canım.hiç korunmadın galiba.bana kalırsa 40.gün doktora git.bebek varsa hem onu öğrenirsin.bebek yoksa da neden adet olmadığını anlarsın.rabbim gönlündekini nasip etsin.ben de 2.adetimi bekl(em)iyorum:)
1 nisan:)

Çok geçmiş olsun canım.hiç korunmadın galiba.bana kalırsa 40.gün doktora git.bebek varsa hem onu öğrenirsin.bebek yoksa da neden adet olmadığını anlarsın.rabbim gönlündekini nasip etsin.ben de 2.adetimi bekl(em)iyorum:)
1 nisan:)
bana korunma vermedi Can'ım kürtajdan bi hafta sonra gittim rahim kendini toplamış hazır hissettiğinde korunmayı bırak dedi bende hiç korunmadım 35. Günümdeyim hala adet olmadım

Kızlar kürtajdan sonra ılk adetım 35...36. gunde fılan gelmişti ama hala ıkıncı adet yok sız ne zaman olmuştunuz korkuyorum ya :(

Back