Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

şimdi şöyle oluyor canım ılk gebelık olunca doktorlar onemsemıyorlar aslında benım doktorumda gerek yok ılk gebelıklrede olabılıyor boyle durumlar zaten geç döllenme oldugu içinde ıhtımal var gelişmemesinde dedi.... ben yınede araştırdım pıhtılaşma testını sadece unıversıtenın araştırma hastanelerı yapıyor onlarda 3 düşükden once yapmıyorlar 3 düşüğe kadr normal dıyorlarkı kımın canı dayanır 3 can kaybetmeye bu yonden bakmıyorlar.... ben biraz ısrar vs zorla yaptırdım ankaraya yolluyorlar ankaradan gelıyor 20 gunde sonuçlar.... özellerde yapıyor ama 700 tl gbı bır fıyatla

Bende deneyim bakalım ya üniverstye bende çok korkuyorum şimdi 3 günüm kaldı acayip ağrım bar kasıklarım karnım gazım var ayakkarımda ağırlık var çok vs inşallah vardr bu ay

Bende deneyim bakalım ya üniverstye bende çok korkuyorum şimdi 3 günüm kaldı acayip ağrım bar kasıklarım karnım gazım var ayakkarımda ağırlık var çok vs inşallah vardr bu ay
ay hadı inşllah ama pıhtılaşmayı yabana atma bebege gıden boruda pıhtılaşma oldugu zaman yemek gtmıyor oda gelişemedn ölüyormuş Allah bıdaha yaşatmasın cok zor durum cevremdekı herkes hamıle psıkolojım cok bozuldu Allahın takdırı tabıkı ama zoruma gdıyor

Sana anlatsam şaşırırsın çalışıyodum hamileyken ve ben hamile olduğumu söledim ve bir ay snra kürtaj oldum snra arkamdan hiç gebelik düşünmeyen insanlar hamile kaldı eşimin arkadaşlarının karısı aynı şekilde yani inanmıcaksn sadece bekar arkadaşlarm normaldi geri kalanı hamile ve çoğu doğurup kucağına aldı allah kimseyi evladıyla sınamasın herkese kucağına almayı nasip etsin yaşadık biliyoruz zorluğu allah düşmanıma vermesin ama insanın ister istemez içi gdyo yani hep diyorum benimde olsaydı böle olcaktı diye Ama olsun rabbim berdi aldı öteki dünyada inşallah karşılaşıcaz

aynen canım ya aldırdım ama hala dıorum yaşasaydı 5 aylık olacaktı şu kadarlık olacaktı dıye ..... vallahı gozdende korkar oldum bende ılk gebelık ılk denemede oldu heycanlaherkese duyurdum sağır sultan duydu o derece sonra kucaklarımız boşmboş kaldı işt raabbım nasıp ederse sağlıklısından ağzımı tutacam

Aynı şeyi bende diyorum biliyomusun annem çok kızmıştı hemen söledim diye ama dinlemedm işte bidaha rabbim verirse zaten bitek anneme sölücem başka kimseye bişi solemicem 3 aydan snra sölücem fazla saklamakta iyi değişmiş çünkü bak canım aklından sil tamam mı rabbim inşLlah sağlıkla verir tekrardan

Inşallah canım kımsenın kucagı boş kalmasın ... tez zamanda kalalım ınşallah tekrar yaşayalım o duyguyu

Selam arkadaslar lutfen bana fikir verin 7 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu sonra rahim duvarim inceldi ve düzelmedi doktora gittim rahim filmi istedi baska bi dokra da gittim gerek yok dedi benimle ayni sorunu yasayan varsa bilgi versin lutfen

canım benım başıma gelmedı ama unıversıte hastnesıne gt daha detaylı ıncelıyorlar.... bıde vakum kurtajmı olmştun normal kazıdılarmı

Normal canim canli canli herseyi gordum o yetmemis gibi sorunlarim da bitmedi her ay tuttu derken rahim duvarim inceymis tutmuomus gitmedik hastanede kalmadi her kafadan bi ses cikio

Normal canim canli canli herseyi gordum o yetmemis gibi sorunlarim da bitmedi her ay tuttu derken rahim duvarim inceymis tutmuomus gitmedik hastanede kalmadi her kafadan bi ses cikio
canım ya cok uzuldum cok geçmiş olsun evet normal yolla olduysan ıncelme olabılıyor kazıdıkları için maalesef.... ama cok buyuk problem olmaması lazım ılaçla vs tedavısı var dıye bılıyorum yaşadıgın ıle ve hastanelerın kalıtesınede bağlı gerçi

Ben normal devlet hastanesinde oldum tabi hic yasamadigim icin kabul ettik sonra da sorunlar cikti bugun tam umudumu kaybettim ama rahim filmi denilince cok korktum ozel hastaneye gidiyorum ama gec kaldim sanirim

Ben normal devlet hastanesinde oldum tabi hic yasamadigim icin kabul ettik sonra da sorunlar cikti bugun tam umudumu kaybettim ama rahim filmi denilince cok korktum ozel hastaneye gidiyorum ama gec kaldim sanirim
Hiç bişey için geç değildir canım benım evet devlet hastanelerınde maalesef kazıyorlar uyuşturucuda vermıyorlar ılk gebelıgınmıydı ben araştrmıştım kaldıramam oyle dedım ozelde yaptırdık ama nerdeyse dogum kadar para yatırdık denılebılır

Evt ilk gebeligimdi uzun bi sure korunduk evlendikten 11Ay sonra tuttu sonra da kalbi durdu . Ya senin

Evt ilk gebeligimdi uzun bi sure korunduk evlendikten 11Ay sonra tuttu sonra da kalbi durdu . Ya senin
benımde ılkdı canım bızde bı sene boyunca ben doğum kontrol ılacı ıle korundum sonra 3 ay denedık oldu 6 haftalıkken kalbi durmuş ben daha attıgını bıle gormemiştim oysakı doktrlar atmış durmuş ılk gebelıkde olabılıyor dedı ustune düşmedi... hemen kürtaj dedı ben yınede zehırleme rıskıne ragmen ıkı hafta içimde ölü bekledım belkı kendı kendıne düşer yada bı mucıze olur dıye ama yıne olmadı mecburen gırdım o soğuk odaya genel anestezı ıle yaptılar gerçi ama yınede psıkolojıyı bılırsın

Gecmis olsun ins yine bebislerimiz olur. Bilmezmiyiz hala da ultrasyon resimleri duruo ilk bi ay cok zor Allahim bi daha yasatmasin ins cok üzücü 7 ay oldu hala hatirlayinca ilk gunku gibi aci veriyo

Gecmis olsun ins yine bebislerimiz olur. Bilmezmiyiz hala da ultrasyon resimleri duruo ilk bi ay cok zor Allahim bi daha yasatmasin ins cok üzücü 7 ay oldu hala hatirlayinca ilk gunku gibi aci veriyo
ınşallah canım evet bakamıyorum ultrason resımlerıne bıle ya ve hep tekrar olursa ve yıne aynı şey olursa korkusu var rabbım kımseye yaşatmasın

Ama şuan yani kürtajdan snra 8 aydr bekliyorum olmuyoo
Canım stres yapma.8 ay olmuyo denecek kadar uzun bir zaman değil.belki rabbim senin için daha doğru zamanı bekliyordur.sana böyle diyorum ama ben de 5 ay bekledim 3 ayda gebelik ilk adetimi de yeni oldum eder mi 9 ay.eğer ilk düşündüğüm ay hamile kalsaydım ve her şey yolunda gitseydi şimdi bebeğim kucağımdaydı da rabbimden gelene diyecek lafımızı yok
Kürtaj sonrası adet döngün ve miktarında değişiklik oldu mu benim ilk adetim yoğun ve fazla geldi.

Evet 28 gnde bir olurdum 25 gnde bir oluyor. Sadece bu değişti bide enson gün çok koyu kahve akıntı şeklinde geliyo bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…