• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Amin Allah razı olsun...
Rabbim isteyen hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın...
Olacak inşallah...

Cevabını için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla en az 2 ay beklemek gerekiyor. Rahim dinlenip kendine gelmesi için.

Cevabını için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla en az 2 ay beklemek gerekiyor. Rahim dinlenip kendine gelmesi için.

Yani bir şey kaybetmezsin sanırım canım...
Güvendiğin bir doktor varsa o ne diyorsa yine ona danış istersen...
Ben kendi yaşadığım ve bu zamana kadar duyduğum tecrübelerimi paylaştım...
Allah hayırlı bir zamanda sağlıkla nasip etsin..

Bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum ıkı ay korun dedı korunmadım 10,şubatta ilk adetimi oldum
Geçmiş olsun sizede

Yani bir şey kaybetmezsin sanırım canım...
Güvendiğin bir doktor varsa o ne diyorsa yine ona danış istersen...
Ben kendi yaşadığım ve bu zamana kadar duyduğum tecrübelerimi paylaştım...
Allah hayırlı bir zamanda sağlıkla nasip etsin..

Güvendiğim bir doktor yok çünki hepsi farklı şeyler söylüyor, kadından kadına değişiyor demelerine rağmen bir doktor 6 ay derken niye diğeri 3 ay diyebiliyor...
Okudum bir çok mesajlara dayanarak en az 2 ay korunmak gerektiğini anlıyorum. ve bu şekilde yapmayı düşünüyorum bende.
Amin İnşallah :)

Cnm saçma öyle şeyler kimi korunmuyor sağlıklı doğuruyor kimi 11 ay korunuyor yine düşük oluyor .

Şuna inanmalısın önce herşey kısmet

Rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun

Cnm saçma öyle şeyler kimi korunmuyor sağlıklı doğuruyor kimi 11 ay korunuyor yine düşük oluyor .
Şuna inanmalısın önce herşey kısmet
Rahim hazır değilse zaten kalmıyorsun

Aynen öyle kesinikle katılıyorum... Allahım anne olmayı bize de nasip eder inşallah :)

Aynen öyle kesinikle katılıyorum... Allahım anne olmayı bize de nasip eder inşallah :)

Evet kader arkadaşım

bence korunmayın hani diyorlar ya piskoleji düzelsin sonra düşünün.
Bebeğini kaybeden insan korundukca bence daha çok pskoleji bozulur üzülür
Acısını hafifletmek için bence korunmaması.

Sanki korunmayınca hemen tak kalıyorsunuz.

Kalıyorsan bile rahim hazırdır.
Yine tekrar düşük bile yapsan emin ol 3 yılda korunsan yine gelecek başına .
Nasip değilse olmayacak yani.

Sebeplere baglanmaz

Korunmadım hamılede kalmadım demekki rahim hazır değilmiş.

Olsamda yine düşük yapsam.

Nasip değilmiş derim.

Sizlere bisey sorabilir miyimmm?? Bende5 subatta 10 haftalik hamileyken yawrumun kalbi durmus ve uc hafta minik gorunuyordu. Kurtaj sonrasi 9. Gun adet oldum tam bi hafta oldu uc gun once bitti ama hala kahverengi akinti devam ediyor bu bi problem midir aklim cok takiliyor sizler de boyle oldu mu benim.gibi erken adet oldunuz mu bende mi anormallik :(((((

Sizlere bisey sorabilir miyimmm?? Bende5 subatta 10 haftalik hamileyken yawrumun kalbi durmus ve uc hafta minik gorunuyordu. Kurtaj sonrasi 9. Gun adet oldum tam bi hafta oldu uc gun once bitti ama hala kahverengi akinti devam ediyor bu bi problem midir aklim cok takiliyor sizler de boyle oldu mu benim.gibi erken adet oldunuz mu bende mi anormallik :KK43:((((

Geçmiş olsun cnm
Bence en iyisi doktorunla görüşmen cnm
Rabbim sabır versin :(

Geçmiş olsun cnm
Bence en iyisi doktorunla görüşmen cnm
Rabbim sabır versin :KK43:
Persembe gunu kontrolum var zaten ama hani ne bileyim ilk yawrum 35+2 dogdu 41gun yasadi hastane enfeksiyonundan kaybettim 30 eylulde bide sezeryanliyim.yani sonra bu minigim bana umut oldu ama onunda kalbi durdu bilmyorum bi daha cocukdusunrbilir miyim ama normal adet zamanimda da boyle oluyordu ama bu kurtaj sonucta onda da normal mi sizlere sormak istedim

Persembe gunu kontrolum var zaten ama hani ne bileyim ilk yawrum 35+2 dogdu 41gun yasadi hastane enfeksiyonundan kaybettim 30 eylulde bide sezeryanliyim.yani sonra bu minigim bana umut oldu ama onunda kalbi durdu bilmyorum bi daha cocukdusunrbilir miyim ama normal adet zamanimda da boyle oluyordu ama bu kurtaj sonucta onda da normal mi sizlere sormak istedim

Cnm çok üzüldüm ben bile doğmamış melegime o kadar üzüldüm.

Tabiki düşünürsünüz yine bebek Rabbimin izniyle inş en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla yeniden hamile kalırsınız

Bence normaldir üzülme cnm

Cnm çok üzüldüm ben bile doğmamış melegime o kadar üzülmüşken sizi düşünemiyorum :(

Tabiki düşünürsünüz yine bebek Rabbimin izniyle inş en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla yeniden hamile kalırsınız

Bence normaldir üzülme cnm ve haberdar et olurmu

Cnm çok üzüldüm ben bile doğmamış melegime o kadar üzüldüm.

Bence normaldir üzülme cnm
Insallah oyledir Allah razi olsun Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin cok zor coook insallah bi gun olur da mutlu oluruz zaten suan aile vs herkes sakin yapma 1 sene diyor ama bilmiyorlar ki ellerim bos kaldi evlatlarimsiz kaldim

Cnm çok üzüldüm ben bile doğmamış melegime o kadar üzülmüşken sizi düşünemiyorum :KK43:

Bence normaldir üzülme cnm ve haberdar et olurmu
Insallah persembe gunu gidecegim 20 gun sonra gel demisti cunku insallah guzel seyler duyarim insallahta haber verecegim Allah razi olsun insallah

Insallah persembe gunu gidecegim 20 gun sonra gel demisti cunku insallah guzel seyler duyarim insallahta haber verecegim Allah razi olsun insallah

İnş cnm kötü düşünme güzel düşün
bende 14 ocakda 7+2 günlük melegimin kalbi durdu kürtaj oldum ilkdi o kadar zorduki :(

Doktor 2 ay korun dedi

Korunmuyorum 10 şubatta ilk adetimi oldum bir dahaki bat 10 mart 15 marttada korunma sürecin bitiyor bklm..

İnş cnm kötü düşünme güzel düşün
bende 14 ocakda 7+2 günlük melegimin kalbi durdu kürtaj oldum ilkdi o kadar zorduki :KK43:

Doktor 2 ay korun dedi

Korunmuyorum 10 şubatta ilk adetimi oldum bir dahaki bat 10 mart 15 marttada korunma sürecin bitiyor bklm..
Rabbimmsabrini versin insallah da saglikla olurda kucagina alirsin dualarim tum annelerle.. ben daha persembe ogrenecegim ne zaman olucagini

Kızlar herkes kalbini ferah tutsun.hayırlısıyla hamile kalacağız vakti zamanı gelince.ben forumlara bakıyorum da eylül-ekim civarı aynı sebeple kürtaj olanlar şimdi hamilelik takvimi eklemiş.

Sizlere bisey sorabilir miyimmm?? Bende5 subatta 10 haftalik hamileyken yawrumun kalbi durmus ve uc hafta minik gorunuyordu. Kurtaj sonrasi 9. Gun adet oldum tam bi hafta oldu uc gun once bitti ama hala kahverengi akinti devam ediyor bu bi problem midir aklim cok takiliyor sizler de boyle oldu mu benim.gibi erken adet oldunuz mu bende mi anormallik :KK43:((((

Merhaba Songül, ben 30 ocakta kürtaj oldum ve hala adetimi bekliyorum. 17- 18 gün boyunca kahverengi akıntım oldu benimde doktoru aradım ve normal dedi. Kürtaj sonrası kontrolün oldu mu? Sen yine doktorunu ara sor gönlün rahat olur en azından.

Back