• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Ne
Evt ilk gebeligimdi uzun bi sure korunduk evlendikten 11Ay sonra tuttu sonra da kalbi durdu . Ya senin
Can'ım bende yeniyim 8 ay sonra benim de ilk gebeliğimdi 12 şubatta düşük sonrası kürtaj oldum allah yardımcımız olsun

Canım stres yapma.8 ay olmuyo denecek kadar uzun bir zaman değil.belki rabbim senin için daha doğru zamanı bekliyordur.sana böyle diyorum ama ben de 5 ay bekledim 3 ayda gebelik ilk adetimi de yeni oldum eder mi 9 ay.eğer ilk düşündüğüm ay hamile kalsaydım ve her şey yolunda gitseydi şimdi bebeğim kucağımdaydı da rabbimden gelene diyecek lafımızı yok
Kürtaj sonrası adet döngün ve miktarında değişiklik oldu mu benim ilk adetim yoğun ve fazla geldi.
İlk adetin kaç gün sonra oldu canım

6 haftalıktı özel hastanede oldu korunma vermedi bende korunmuyorum
aynıymış durumumuz canım bnm de 6 haftalık kalp atışı yok dıye ozelde alındı ama yınede ıkı ay korun dedı doktor bende ıkıncı adetımı beklıyorum az kaldı bakalım bıde pıhtılaşma test sonucumu beklıyorum

aynıymış durumumuz canım bnm de 6 haftalık kalp atışı yok dıye ozelde alındı ama yınede ıkı ay korun dedı doktor bende ıkıncı adetımı beklıyorum az kaldı bakalım bıde pıhtılaşma test sonucumu beklıyorum
İlk olduğu için test falan yapmadı çoğu gebeliklerde olur kendini hazır hissetmen yeterli dedi

Back