• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Merhaba Songül, ben 30 ocakta kürtaj oldum ve hala adetimi bekliyorum. 17- 18 gün boyunca kahverengi akıntım oldu benimde doktoru aradım ve normal dedi. Kürtaj sonrası kontrolün oldu mu? Sen yine doktorunu ara sor gönlün rahat olur en azından.
Persembe gunu randevum bakalim.iste o gun ogrenecegim.bende hep arastirmalarimda 30 40 gun sonra diye biliyorum ama ben 9. Gun gordun korktum iste

Benim 13 ocakta kürtajım oldu. Bir ay sonra Adet göremeyince başka bir doktora gittim. İçimde parça kalmış tekrar kürtaja aldı. Üstüste kürtaj rahim içinde yapışıklığa sebep oluyomuş heralde. Bu konuda bilgisi olan varmı

Bende ağustos 12 de kürtaj oldum. 12 haftalikti ama 8 haftalik karnımda ölmüş.. Kürtaj dan 6ay geçti ama hala hamile kalamadım. Adetlerim düzenli 28 günde bir olur ama kurtajdan sonra süresi uzadı 5günde biterdi . Şimdi 8 gün azar azar devam ediyo. Doktor normal dedi ama hakkımızda hayırlısı artık :(:cry:

Bende ağustos 12 de kürtaj oldum. 12 haftalikti ama 8 haftalik karnımda ölmüş.. Kürtaj dan 6ay geçti ama hala hamile kalamadım. Adetlerim düzenli 28 günde bir olur ama kurtajdan sonra süresi uzadı 5günde biterdi . Şimdi 8 gün azar azar devam ediyo. Doktor normal dedi ama hakkımızda hayırlısı artık :KK43::cry:
Benimde normalde 5 gundu bu 8.gun daha yeni akinti bile durdu demek ki kurtaj boyle bisey peki kurtajdan kac gun sonra adet gordun

Benim 13 ocakta kürtajım oldu. Bir ay sonra Adet göremeyince başka bir doktora gittim. İçimde parça kalmış tekrar kürtaja aldı. Üstüste kürtaj rahim içinde yapışıklığa sebep oluyomuş heralde. Bu konuda bilgisi olan varmı
Ama doktor nasil.farketmemis parca kaldigini ikincisi benim bildigim parca kalinca dolu dolu bi kanama gorunuyordu Allah yardimcin olsun doktor dikkatsiz midir nedir hepde basimiza geliyor

Konu açmıştım bunla ilgili. Üstelik yapan doktorda arkadaşım güvendiğim için gittim :( kanamam olmadı hiç ama adetde görmedim. İkinci gittiğim baya ünlü bir profesor. Baya parça kalmıştı temizledik dedi. İnşallah buna bağlı kötü bişey olmaz

Konu açmıştım bunla ilgili. Üstelik yapan doktorda arkadaşım güvendiğim için gittim :KK43: kanamam olmadı hiç ama adetde görmedim. İkinci gittiğim baya ünlü bir profesor. Baya parça kalmıştı temizledik dedi. İnşallah buna bağlı kötü bişey olmaz
Olmaz Allahin izniyle kontrole gitmedin mi hic en son

Olmaz Allahin izniyle kontrole gitmedin mi hic en son
Cuma günü parçaları temizledi. Bu haftasonu cumartesine kontrole çağırdı. Kürtajdan sonra sordum tüplerde tıkanıklık yada rahim içinde yapışıklık olurmu diye. Bunu şuanda sende bilemezsin bende. Bekleyip görücez dedi. İnşallah bişey olmaz

Cuma günü parçaları temizledi. Bu haftasonu cumartesine kontrole çağırdı. Kürtajdan sonra sordum tüplerde tıkanıklık yada rahim içinde yapışıklık olurmu diye. Bunu şuanda sende bilemezsin bende. Bekleyip görücez dedi. İnşallah bişey olmaz
Anladim anladim.da insallah bisey olmaz Allahin izniyle bize de bildir cumartesi

Bebek zaten hafta olarak küçük olduğu için çok beklemeye gerek olmuyor..
Doktorların çoğu bu görüşte...
10 haftalık kürtaj olsan bile bebek 6 haftada kaldığı için zaten çok minik oluyor...
Bu yüzden bana 1 ya da 2 adet dönemi bekle dedi ben 2 adet dönemi bekledim..
Benimde aynı şey başıma geldi bnde 2 adet dönemi bekledim 7 aydr gebe kalamıyorum

2 adet korundum kontrollerede gttm hiç bi sıkıntı yok strestn sanırım ovulasyon testi kullandım bu ay
bnde ıkıncı adetı beklıorum canım ondan sonra bende korunmayı bırakacaım yaptırdınmı pıhtılaşma testı vs

Hayr yaptrmadım daha doğrusu dktruma srmuştum bebek gelişmediği için ölmüş yani srn sende deildi aslında dedi bilmiyrm benim aklımda da hep var o ama hiç aklıma gelmiyo kntrole gtttğimde aceba dahiliye dktrları ypıyolar mı

Back