Devam ediyorum folik asite bakalım bu ay ne olucakaynen anca toparlanır dediğin gibi hayırlısı olsun zamanı gelince olacaktır, folik asit kullanıyor musun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyorum folik asite bakalım bu ay ne olucakaynen anca toparlanır dediğin gibi hayırlısı olsun zamanı gelince olacaktır, folik asit kullanıyor musun ?
hadı bakalım hayırlısı olsun bu ay tutar her herhalde düzene girmişin yaniDevam ediyorum folik asite bakalım bu ay ne olucak
İyi oldu hemen olmadığı anca toparlanıyor vücûd geç olsun güç olmasın sağlıklı sıhhatli inş öle düşünün kızlarhadı bakalım hayırlısı olsun bu ay tutar her herhalde düzene girmişin yani
zaman geçince insan mantıklı düşünmeye başlıyor tabi ilk zamanlar hemen olsun istiyorsun. ama en önemlisi sağlık tabi sağlıklı olsun allahın izniyle vakti zamanı gelecektir.İyi oldu hemen olmadığı anca toparlanıyor vücûd geç olsun güç olmasın sağlıklı sıhhatli inş öle düşünün kızlar
Evet insanlar duyunca millet 7-8 ay karnında taşıyor karnında ölüyor felan daha birçok şey önemli olan sağlıklı olması böle düşüne düşüne kendimi toparladım yoksa zor.zaman geçince insan mantıklı düşünmeye başlıyor tabi ilk zamanlar hemen olsun istiyorsun. ama en önemlisi sağlık tabi sağlıklı olsun allahın izniyle vakti zamanı gelecektir.
amin canım hayırlısıyla inşKızlar merhaba bende 6 temmuzda kürtaj oldum 7+3 de bebegın kalp atışları durduğu için. doktorum 2 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben adet gördükten sonra kontrole gidip denemek istiyorum. allah tekrar yaşatmasın zor geçekten ama daha zorları da var sağlıklı evlat nasip etsin.
geçmiş olsun canım sana da bende kürtaj oldum 7+5 kalp atışları olmadığı için dün tam bi ay oldu ama hastalanmadım bizde bekliyoruz doktorum 3 ay dedi bana bende istiyorum ama eşim izin vermiyor doktoru dinleyeceğiz diyor ne diyim hayırlısı olsun hepimiz için allah vakti zamanını biliyor aslında ben o yüzden korunma taraftarı değilim zaten bir doktora sormuştum allah verdikten sonra ne engel olur ki neden bekleyin diyorsunuz diye o da bana rahim hazır olunca hamile kalabilirsin zaten hazır olmazsa kalamazsın diye bence bu mantıklı olan allah ona can verecekse istersen bekle 6 ay ister bekle 2 ay yada hiç bekleme ben burda çok okudum kürtaj olup daha hastalanmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan yada 6 aydır deneyip hala hamile kalamayan ama diyorum zamanı gelmediyse de olmuyor yani o yüzden her şeyi akışına bırak çok canını sıkma desem de zor bir durum bende ilk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum durup durup ağlıyordum ama zaman her şeyin ilacı dua etmekten başka bir çaremiz yok allahım sana da bana da isteyen herkese nasip etsin. Hiç bir kadının kucağını boş koymasın inşallahKızlar merhaba bende 6 temmuzda kürtaj oldum 7+3 de bebegın kalp atışları durduğu için. doktorum 2 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben adet gördükten sonra kontrole gidip denemek istiyorum. allah tekrar yaşatmasın zor geçekten ama daha zorları da var sağlıklı evlat nasip etsin.
evet niceleri var dediğin gibi biz en azından duymadan dokunmadan koklamadan kaybettik millet kalp atışını duyuyor sonra yok 30 hafta karnında taşıyor ölüyor doğduktan sonra öleni var biz gene allahımıza şükredelim varlığını tam hissetmeden aldı bizden daha kötüsü de var bir sınavdayız hepimiz bizimde sınavımız bu deyip hep avuttum kendimi inanyorum tekrar hamile kalacağım ilk zamanlar hep korkardım kürtaj oldum şimdi olmazsa tekrardan diye ama o kadar okudum duydum ki bu şekilde olay yaşayıp sonra bebek sahibi olanı o yüzden artık içim rahat verecek olan allah gene verecek inanıyorum.Evet insanlar duyunca millet 7-8 ay karnında taşıyor karnında ölüyor felan daha birçok şey önemli olan sağlıklı olması böle düşüne düşüne kendimi toparladım yoksa zor.
Amin canımm. bence adetten sonra eşinle birlikte kontrole git zaten rahim kendini toparlamış olursa doktor söyler korunmayın diye. dediğin gibi rahim hazır olmazsa zaten gebelik olmaz kader kısmet allahım aratmasın tez zamanda sağlıkla kalalım inşallahgeçmiş olsun canım sana da bende kürtaj oldum 7+5 kalp atışları olmadığı için dün tam bi ay oldu ama hastalanmadım bizde bekliyoruz doktorum 3 ay dedi bana bende istiyorum ama eşim izin vermiyor doktoru dinleyeceğiz diyor ne diyim hayırlısı olsun hepimiz için allah vakti zamanını biliyor aslında ben o yüzden korunma taraftarı değilim zaten bir doktora sormuştum allah verdikten sonra ne engel olur ki neden bekleyin diyorsunuz diye o da bana rahim hazır olunca hamile kalabilirsin zaten hazır olmazsa kalamazsın diye bence bu mantıklı olan allah ona can verecekse istersen bekle 6 ay ister bekle 2 ay yada hiç bekleme ben burda çok okudum kürtaj olup daha hastalanmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan yada 6 aydır deneyip hala hamile kalamayan ama diyorum zamanı gelmediyse de olmuyor yani o yüzden her şeyi akışına bırak çok canını sıkma desem de zor bir durum bende ilk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum durup durup ağlıyordum ama zaman her şeyin ilacı dua etmekten başka bir çaremiz yok allahım sana da bana da isteyen herkese nasip etsin. Hiç bir kadının kucağını boş koymasın inşallah![]()
aynen en önemlisi sağlıklı olması sağlıklı bir gebelik geçirelim, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAmin canımm. bence adetten sonra eşinle birlikte kontrole git zaten rahim kendini toparlamış olursa doktor söyler korunmayın diye. dediğin gibi rahim hazır olmazsa zaten gebelik olmaz kader kısmet allahım aratmasın tez zamanda sağlıkla kalalım inşallah
Bende kürtaj oldum. Hiç bir doktor 40 gün ilişki yasağı koymaz. Çok ciddi bir sıkıntı olmadığı sürece ilişki yasağı 15 gündür. Zaten 15. Gün kontrole gidersinizKirtajdan sonra 40 gun iliski yasak , doktorunuz soylemedi mi bunu size? Anlamadim hic nasil soylemez
Kürtaj sonrası dediğiniz gibi sıkıntısız bir şekilde işlem olduysa 15-20 gün ilişki yasağı var 40 gün diye bir hiç duymadım ama tabiki sorunlu veyahut daha büyük bir işlem olduysa illaki 40 gün ve daha fazla yasak konulanı vardır ama herkese göre değişiyor. Benim 3 haftaydı ki zaten anca kanamam durmuştu 3 haftada daha sonrasında normal bir şekilde gitti herşey.Bende kürtaj oldum. Hiç bir doktor 40 gün ilişki yasağı koymaz. Çok ciddi bir sıkıntı olmadığı sürece ilişki yasağı 15 gündür. Zaten 15. Gün kontrole gidersiniz
Bende 14 haziran kürtaj oldum doktorum 3 hafta yasaklamıştı sonrasında ilişki yaşadığım da böyle bir problem yaşamadım doktorunuza danışın istiyorsanız.Arkadaşlar ben de boş gebelikten dolayı 3 Haziran'da kürtaj oldum. İlk adetimi 30 gün sonra oldum. İki gündür eşimle beraber olmaya başladık ama birleşme esnasında ve sonrasında canım yanıyor. Önceden de acı olurdu ama bu kadar değil. Sanki içimde yara var oralara değince acıyor. Biraz yanma da oluyor. Sizde böyle şeyler oldu mu?
Bende 14 haziran kürtaj oldum doktorum 3 hafta yasaklamıştı sonrasında ilişki yaşadığım da böyle bir problem yaşamadım doktorunuza danışın istiyorsanız.
Yok canım gelmedi hala foktora gittim ben olabilir normal dedi rhim duvarı kalınlaşmıs 15 güne kadar adet görürsün dedi :)adetin geldi mi canım ben,m kürtaj olalı tam bügun 30 gün oldu ama hala olmadım acaba ne zaman gelecek bilmiyorum 40 güne kadar gelir 45 olursa doktora gidin demişlerdi bakalım bi 15 gün daha bekleyeceğim
Ben tam otuz da adet oldum adettim normal sürdü bugün de bitti hatta bakalım suanlik herşey yolunda iki adet daha bekleyeceğimiz sonra denemeye başlarız allah bu sefer sağlık bir evlat nasip eder inşYok canım gelmedi hala foktora gittim ben olabilir normal dedi rhim duvarı kalınlaşmıs 15 güne kadar adet görürsün dedi :)