• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası birleşme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O korunma olayı bebeğin durumu ve gebelik haftasına göre değişiyor heralde canım bana hiç korun demedi hatta tek doktor değil yani bunu söyleyen . Birde bişey soracagım. Bende göbeğimde gebelik çizgisi oluşmustu 8. Haftada aldırmak zorunda kaldık ama bende sadece kese vardı gelişmemişti . Kürtaj olalı 5 gün oldu bu göğüslerimdeki şişlik ve uclarının acıması devam ediyor ve su göbegimdeki çizgi gitmedi henüz bunlar ne zaman gececek bi fikriniz var mı ? Kasıgımda batmalar oluyor ama hafif ara ara bunu kürtaja bağlıyorum.

Benim gögüslerim henüz anca normal haline döndü, mayısın ilk haftasıydı kürtajım 3 hafta geçti üzerinden düşün...
Sen daha çok yenisin zamanla gögüsler inecek acısı geçecek hamilelik belirtilern tamamen yok olacak...

Kasık acısı bende hala var malesef, örneğin mutfakta yemek yaparken tezgaha dayanıyorum bazen unutupta o an bıçak girmiş gibi bir acı oluyor...

Doktor hala normal karşılıyor içerisi işlem gördü sonuçta diyor...
Bunun geçmesine daha var sanırım...

Benim gögüslerim henüz anca normal haline döndü, mayısın ilk haftasıydı kürtajım 3 hafta geçti üzerinden düşün...
Sen daha çok yenisin zamanla gögüsler inecek acısı geçecek hamilelik belirtilern tamamen yok olacak...

Kasık acısı bende hala var malesef, örneğin mutfakta yemek yaparken tezgaha dayanıyorum bazen unutupta o an bıçak girmiş gibi bir acı oluyor...

Doktor hala normal karşılıyor içerisi işlem gördü sonuçta diyor...
Bunun geçmesine daha var sanırım...
Rabbim bir daha yaşatmasın :(

geçmiş olsun canım öncelikle....benim de 12 haftalıkken bebeğimn kalbidurdu.ve aldılar benden.vakumla.3 ay korunmaverdi dr .....arkadasıma da vermemiş dr ikinci kez hamilekaldı ama yine kürtaj oldu.ben 4 ay oldu korundum ve yeni braktım.iki ay oldu.....bakalım....dr bana 3 ay korun dediğinde öyle çok uzun gelmişti ki .ama şimdi cok şükürhem ruhen hemde bedenen hazırım..

Slm kürtaj zormu oluyor cok korkuyorum
Korkma hiç bişey hissetmiyorsun ama kendine baglı psikolojini toplamalısın hemen insan yıpranıyor Rabbim bir daha yaşatmasın canım sağlıkla tekrar hamile kal inşallah

Benimde 23 gün oldu yumurta catladıktan sonra göğüslerimde acayip acı var uçları büyüdü acaba erken gebelik belirtisi. İ adet dönemlerimde hiç böle belirti olmuyordu ilk hamile kaldığımda da vardı hassasiyet

Korkma hiç bişey hissetmiyorsun ama kendine baglı psikolojini toplamalısın hemen insan yıpranıyor Rabbim bir daha yaşatmasın canım sağlıkla tekrar hamile kal inşallah
İnşallah bugun2 den sonra olcam.Korkuda ishal oldum.Aminnn devlette olan varmı kürtaj

Benimde 23 gün oldu yumurta catladıktan sonra göğüslerimde acayip acı var uçları büyüdü acaba erken gebelik belirtisi. İ adet dönemlerimde hiç böle belirti olmuyordu ilk hamile kaldığımda da vardı hassasiyet
Hadi bakalım canım bize umut ol var mı bişeyler nasıl gidiyor ☺️

Kızlar kürtajımın 13. Gunu lekelenme tarzında akıntım geliyor.Oruç tutuyorum ama kafsm iyice karışık.Sordum 7 haftalık uzuvları oluşmadığı için hayız sayılıyormuşum.Ama neden hala leke geliyor.Doktora gittim rahim tertemiz olmus rahim atmış dedi

Benimde 16 gün sürdü yumurtlamayı kaçirdim 40 gün sürer diye bekledim adetim tam günümde oldum 27 gün sonra .bormal canım 1 haftaya kalmaz biter

Merhaba arkadaşım bende kürtaj olalı 3 gün oluyor banada korunmana gerek yok dedi doktorum. Sen ne yaptın o ay hamile kalabildin mi ?
Kaç haftalıkken kürtaj oldunuz bende 7+5 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 3 ay beklememi söyledi.Ama beklemek hiç istemiyorum bir yandan da bir şey olursa diye çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.

Kaç haftalıkken kürtaj oldunuz bende 7+5 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 3 ay beklememi söyledi.Ama beklemek hiç istemiyorum bir yandan da bir şey olursa diye çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
8+6 işlem olmuştum 13 mayıs günü denemeye devam Halen tık Yok

Back