- 30 Eylül 2015
- 26
- 13
- 18
- 33
hiç korunmadın dimi işlemden sonra8+6 işlem olmuştum 13 mayıs günü denemeye devam Halen tık Yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç korunmadın dimi işlemden sonra8+6 işlem olmuştum 13 mayıs günü denemeye devam Halen tık Yok
Yok korunmadım hiç bu ay ne olucak bilmiyorum 6 gün var hastalanmama hayırlısıhiç korunmadın dimi işlemden sonra
Kesinlikle en azından hamile kalabiliyorsun hazır olunca tekrar kalıcaz inşBana kendi doktorum bekle dedi üç ay ama başka doktora Sordum vücut kendini toparlarsa hamile kalabilirsin yoksa kalamazsın dedi adetimi bekleyeceğim hem döngümü göreyim hayırlısıyla zamanı gelince allah vericek inanıyorum
İnşallah hayırlısıyla vakti zamanı gelince alacağız kucağımıza bebişlerimizi inanıyorum ki allahım kucağımızı boş bırakmayacakKesinlikle en azından hamile kalabiliyorsun hazır olunca tekrar kalıcaz inş
Aynen canım sağlıklı sıhhatli inş en önemlisiİnşallah hayırlısıyla vakti zamanı gelince alacağız kucağımıza bebişlerimizi inanıyorum ki allahım kucağımızı boş bırakmayacak
40 güne kadar olman gerekiyor .benim tam günümde oldu 27 gün sonraKızlar kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz? Benim 34. Gün hala bi belirti yok korkuyorum rahim içi yapışıklık olmus olabilir miKasıklarıma batma tarzı ağrılar giriyor sadece
![]()
Korkuyorum40 güne kadar olman gerekiyor .benim tam günümde oldu 27 gün sonra
hadi inşallah canım tutmuştur kaç adet geçti kürtaj sonrasıArkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu geçikme oldu acayip bel ağrısı ve kasıklarım ağrıyordu kanamam olmadı 2.günüm suan bişey hissetmiyorum acaba bu ay oldu mu dersiniz test yaptım erken oldu herhalde negatif çıktı hep düzenlidir adetim bu arada
13 mayısda oldum 3 gün geçmişti ama yok bu ay tutmadıhadi inşallah canım tutmuştur kaç adet geçti kürtaj sonrası
adetin geldi mi canım ben,m kürtaj olalı tam bügun 30 gün oldu ama hala olmadım acaba ne zaman gelecek bilmiyorum 40 güne kadar gelir 45 olursa doktora gidin demişlerdi bakalım bi 15 gün daha bekleyeceğimKızlar kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz? Benim 34. Gün hala bi belirti yok korkuyorum rahim içi yapışıklık olmus olabilir miKasıklarıma batma tarzı ağrılar giriyor sadece
![]()
aa hadı ya neyse canım önümüzdeki ay çalışmalara devam bende hala olmadım 30 oldum bugün bi adet belirtim yok ama 45 güne kadar gelmesi lazım 15 gün daha beklerim.13 mayısda oldum 3 gün geçmişti ama yok bu ay tutmadı
13 mayısda oldum 3 gün geçmişti ama yok bu ay tutmadı
her an olabilirsin önceden düzenli miydiadetin geldi mi canım ben,m kürtaj olalı tam bügun 30 gün oldu ama hala olmadım acaba ne zaman gelecek bilmiyorum 40 güne kadar gelir 45 olursa doktora gidin demişlerdi bakalım bi 15 gün daha bekleyeceğim
İlk kanama 27 .gün 2.cisi 30. Gün sonra geldi bende dedim hamilemiyim acaba diye oluverdi anca toparlanıyor herhalde rahim benimde düzenliydi 27 gün oluveriyordumevet düzenliydim bir gün bile gecikmezdi hatta bir gün geciktiğinde hamile kalmıştım o ay hemen anlamıştım hamile kaldığımı bakalım döngüm 27 28 oluyordu ama hiç 29 olmamıştım mesela şuan kürtaj sebebiyle herhalde dengeler bozuldu 30 oldum hala yok bakalım 45 güne kadar beklerim zaten erken yada geç olmasında bir problem yok ,olabilir dedi doktorum. sen iki adet gördün herhalde işlem sonrası döngün nasıldı.
aynen anca toparlanır dediğin gibi hayırlısı olsun zamanı gelince olacaktır, folik asit kullanıyor musun ?İlk kanama 27 .gün 2.cisi 30. Gün sonra geldi bende dedim hamilemiyim acaba diye oluverdi anca toparlanıyor herhalde rahim benimde düzenliydi 27 gün oluveriyordum