• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası normal gebelik olur mu

Bende kimyasal geçirdim bir ay sonra regl oldum şimdi yumurtlama bekliyorum bakalım aşamalar nasıl gidecek folik asit verdi doktor bende hayıt otu çayı içiyorum yumurtlmaya kadar inşallah güzel haberler alırız
Selamlar hayıt otu çayına bende başladım sabahları aç iken bir fincan içiyorum ama regl dönemindeyim yumurtlama görene kadar mı içmek gerek acaba bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz ☺️

Selamlar hayıt otu çayına bende başladım sabahları aç iken bir fincan içiyorum ama regl dönemindeyim yumurtlama görene kadar mı içmek gerek acaba bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz ☺️
Evet canım yumurtlamadan sonra bırak hatta bir iki gün önceside bırakabilirsin sonra yumurta çok büyürse tutunmuyor ben bilmiyordum kimyasala döndü kaybettim bebeğimi 🥹

Evet canım yumurtlamadan sonra bırak hatta bir iki gün önceside bırakabilirsin sonra yumurta çok büyürse tutunmuyor ben bilmiyordum kimyasala döndü kaybettim bebeğimi 🥹
Ya öyle mi, rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah isteyenlerin icinde senin de benim de ..🤲🏻🩷cok teşekkür ederim forum okumaktan gözlerim kaydı artık biz de pozitifi görenlerden oluruz insallah ..🥹

Back