Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakası var? Lekelenme bittiği zaman ilişki olabilir doğum değil bu. Doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz.Kirtajdan sonra 40 gun iliski yasak , doktorunuz soylemedi mi bunu size? Anlamadim hic nasil soylemez
2 kere kurtaj oldum farklı doktorlarda , vucudun kendini toparlamasi icin 40 gun iliski yasagi verdi ikisi de , cocuk kaciyir mu yahu ? Sagliksiz bir vucutta mi tutunacak cocuk kadina yazil degil mi? Kafamdan uydurup da yazmadim buraya , doktorlarimim soyledigini yazdim.. aslolan kadinin sagligidirNe alakası var? Lekelenme bittiği zaman ilişki olabilir doğum değil bu. Doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz.
2 kere kurtaj oldum farklı doktorlarda , vucudun kendini toparlamasi icin 40 gun iliski yasagi verdi ikisi de , cocuk kaciyir mu yahu ? Sagliksiz bir vucutta mi tutunacak cocuk kadina yazil degil mi? Kafamdan uydurup da yazmadim buraya , doktorlarimim soyledigini yazdim.. aslolan kadinin sagligidir
İlk adetini olmalısın önce bu ayı es geç.Kürtaj olalı 10 gün oldu koyu kahverengi lekelenme var.15-20 arasıntekrar yumurtlama ve bu durum engel mi tekrar deneme için drrahim tertemiz dedi korunmana gerekmediğini tekrardan deneyebilirsiniz dedi.ama lekelenme devam ederse Bebek çalışmaları riskli mi olur
40 gün değil ilişki yasağı evet hatta ben 30. Gün adet olup 43. Gün hamile kalarak 2. Ayımı hamile olarak tamamladım.Kanama bitti mi yola devam :)çocuk kaçmıyor tabii ki ben zaten çocukla ilgili birşey söylemedim sadece ilişki için 40 gün diye bir şart yok onu söylüyorum. Benim doktorum da normal adet süren kadar kanaman olur en fazla 10 gün sürer dedi. Bir buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli herhangi bir yasak koymadı o konuda.
Merhaba arkadaşım bende kürtaj olalı 3 gün oluyor banada korunmana gerek yok dedi doktorum. Sen ne yaptın o ay hamile kalabildin mi ?Kürtaj olalı 10 gün oldu koyu kahverengi lekelenme var.15-20 arasıntekrar yumurtlama ve bu durum engel mi tekrar deneme için drrahim tertemiz dedi korunmana gerekmediğini tekrardan deneyebilirsiniz dedi.ama lekelenme devam ederse Bebek çalışmaları riskli mi olur
İnşallah iyi haberler alırız20 gün oldu devam çalışmalara bakalım ne olacak heyecanlıyım ovülasyon testi aldım birde.yumurtam oluşmuştu geçen cuma gittik dr 12 mm ha bugün ha ya yarın çatlar moralini bozma daha çabuk kalıcaz inş![]()
Kürtaj olalı 10 gün oldu koyu kahverengi lekelenme var.15-20 arasıntekrar yumurtlama ve bu durum engel mi tekrar deneme için drrahim tertemiz dedi korunmana gerekmediğini tekrardan deneyebilirsiniz dedi.ama lekelenme devam ederse Bebek çalışmaları riskli mi olur
O korunma olayı bebeğin durumu ve gebelik haftasına göre değişiyor heralde canım bana hiç korun demedi hatta tek doktor değil yani bunu söyleyen . Birde bişey soracagım. Bende göbeğimde gebelik çizgisi oluşmustu 8. Haftada aldırmak zorunda kaldık ama bende sadece kese vardı gelişmemişti . Kürtaj olalı 5 gün oldu bu göğüslerimdeki şişlik ve uclarının acıması devam ediyor ve su göbegimdeki çizgi gitmedi henüz bunlar ne zaman gececek bi fikriniz var mı ? Kasıgımda batmalar oluyor ama hafif ara ara bunu kürtaja bağlıyorum.Kürtajdan sonra 40 gün ilişki yasak değil, bunu doğumla karıştırmayın...
Kürtajdan sonra bebek için en az 3 adet dönemi ama normali 6 adet dönemi kadar vücudunu dinlendirmen gerekiyor...
Mayısın ilk haftası kürtaj oldum ilk hafta kontrole gittim herşey yolundaydı ve 2 hafta sonra ilişkiye tekrar başladık hiç bir sorun yok...
Fakat çocuk için acele etme, doktorum 6 ay korunun rahim kendisini toparlaması gerekiyor dedi sen biraz vurdum duymaz bir doktora denk gelmişsin belliki...