- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
Yok canım önermediler . Eşimde hiç kontrol olmadı acaba spermlerinde sorun varsa böyle gebelik kayıpları oluyo mu onuda merak ediyorum . Eşimde gidecek eğer buda düşük olursaAspirin kullaniyor muydunuz onermediler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım önermediler . Eşimde hiç kontrol olmadı acaba spermlerinde sorun varsa böyle gebelik kayıpları oluyo mu onuda merak ediyorum . Eşimde gidecek eğer buda düşük olursaAspirin kullaniyor muydunuz onermediler mi
Anneye ve babaya kromozom testleri yapılması gerekiyormuş, spermiogram da yaptırılması gerekiyordur benceYok canım önermediler . Eşimde hiç kontrol olmadı acaba spermlerinde sorun varsa böyle gebelik kayıpları oluyo mu onuda merak ediyorum . Eşimde gidecek eğer buda düşük olursa
Eğer bu düşük olursa canım kromozom testi yapacaklar eşimede banada . Ama yinede bi sperm testide yaptıralım diyoruz . Hiç eşim kontrol olmadı hep ben oldum .Anneye ve babaya kromozom testleri yapılması gerekiyormuş, spermiogram da yaptırılması gerekiyordur bence
aynen öyle canım Rabbim bizlere bizim gibi isteyen herekese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. heleki düşük olduktan sonra insan daha heyecanlanıyor tekrar hamile kalmak içinÖyle yapcam kuzum kararım o yönde şuan ilk adetim geçsin.Bebeğimi çok istemiştim Allaha çok dua ettim.Sağlıklı hamilelik geçirim kucağıma alim diye nasip değilmiş vardır bundada bi hayır diyorum Belki rabbimin daha güzel bi hediyesi vardır.
Kesinlikle,bakalım neler bekliyor bizi.Daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar inşallah öyle oluraynen öyle canım Rabbim bizlere bizim gibi isteyen herekese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. heleki düşük olduktan sonra insan daha heyecanlanıyor tekrar hamile kalmak için
İnşallah ❤Buraya yazarız gelişmeleri inşallah şu şekilde
inşallah canım şu adetler gelsin bakalımKesinlikle,bakalım neler bekliyor bizi.Daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar inşallah öyle olur
Senin 24 gün olmuş yine ben yolun başındayım ama hemen gelsin istiyorum inşallah çok bekletmeden gelirinşallah canım şu adetler gelsin bakalım
Ben 3 ay bekledim canim diğer ayda kaldım hemen zaten daha sağlıklı olması açısından beklemen daha iyi sen doktorunu dinle benceİyi akşamlar arkadaşlar.Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim.Kontrolümü oldum bi sorun yoktu.Doktorum 3 ay korunmamı söyledi.Benim gebeliğim 5 haftalık bi gebelikti.Burdada bir çok konu okudum genellikle 1 regl sonrası denemelere başlanmış 3 ayı bekleyende var.Tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum.3 ayı bekleyenler ve beklemeyenler sonuçlar nasıl oldu? 3 ayı beklemeyip tekrar düşük yapanlar var mı mesala? Veya 3 ay geçtikten sonra hamile kalıp yine düşük yapanlar? Ben 1 veya 2 regl beklemek istiyorum açıkcası ama kafamda çok karışık Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler şimdiden
Hemen hamile kalamamaktan korkuyorum sen diğer gebeliğinde hemen kalmışmıydın? Adetin ne zaman sonra gelmişti ? Birde şuan hamilemisin hala bilmiyorum ama nasıl geçti yada nasıl geçiyorBen 3 ay bekledim canim diğer ayda kaldım hemen zaten daha sağlıklı olması açısından beklemen daha iyi sen doktorunu dinle bence
Benim baya oldu canim hemen kaldım canim sorun olmadı zaten kürtaj dan sonra hemen kalinio korkma canim kızım büyüdü maşallah şimdi kardes istiyoruz bakalım Allahım nasip eder inşallahHemen hamile kalamamaktan korkuyorum sen diğer gebeliğinde hemen kalmışmıydın? Adetin ne zaman sonra gelmişti ? Birde şuan hamilemisin hala bilmiyorum ama nasıl geçti yada nasıl geçiyor
bende ilk günler daha çok diyordum ama bak 24 gün olmuşSenin 24 gün olmuş yine ben yolun başındayım ama hemen gelsin istiyorum inşallah çok bekletmeden gelir
Allah bağışlasın bizede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah❤Benim baya oldu canim hemen kaldım canim sorun olmadı zaten kürtaj dan sonra hemen kalinio korkma canim kızım büyüdü maşallah şimdi kardes istiyoruz bakalım Allahım nasip eder inşallah
ben hemen adet oldum canim kürtaj dan sinra 1 hafta falan kanama oldu sonra 30 gun sinra normal adet oldum düzenli devam etti tabi süreç çok zordu bebeğini kaybetmek çok zor du ama Allahım sabrını veriyor canim sende korkma bol bol dua et canim Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin
Bazıları 40 45 günden bahsediyorbende ilk günler daha çok diyordum ama bak 24 gün olmuş
benim ilk kürtajımdan 25 gün sonra adet olmuştum. inşallah o kadar uzun sürmezBazıları 40 45 günden bahsediyor
Peki normal adet gününde mi olmuştun yoksa tamamen değişmiş miydi tarihi?benim ilk kürtajımdan 25 gün sonra adet olmuştum. inşallah o kadar uzun sürmez
yok canım hiç değişmedi hatta 2 3 gün erken oldum normalde 28 günde bir olurum hiç şaşmazPeki normal adet gününde mi olmuştun yoksa tamamen değişmiş miydi tarihi?
Normalde bende 29 günde bir oluyordum ama bakalım noluyoyok canım hiç değişmedi hatta 2 3 gün erken oldum normalde 28 günde bir olurum hiç şaşmaz
inşallah gecikmez vaktinde gelirNormalde bende 29 günde bir oluyordum ama bakalım noluyo