• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası 3 ay beklenmeli mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah temiz çıkar. Önlem almak gerekli. Sonra Allaha bırakcaz.
merhaba canım. bebeğimin sonuçları çıktı. malesef 45.X yani turner sendromu bebeğim kızmış. ve bu durum sadece kız bebeklerinde oluyormuş. herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerle evlatlarına kavuşmalarını diliyorum ( amin )

merhaba canım. bebeğimin sonuçları çıktı. malesef 45.X yani turner sendromu bebeğim kızmış. ve bu durum sadece kız bebeklerinde oluyormuş. herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı haberlerle evlatlarına kavuşmalarını diliyorum ( amin )
Çok geçmiş olsun. Peki bunun çözümü varmıymış. Yani tekrar hamile kalırsanız herhangi bir ilaç tedavi varmıymış.

Çok geçmiş olsun. Peki bunun çözümü varmıymış. Yani tekrar hamile kalırsanız herhangi bir ilaç tedavi varmıymış.
Tekrar etme olasiligi cok cok kucuk bir ihtimalmis.
Bu arada kurtajdan sonra 2 kere ader gördüm, simdi yine hamileyim, pazartesi ogrendik. Ama korkularim hic gecmiyor, ya bunu da kaybedersem diye.
Allah herkese hayii evlatlar versin insallah

Tekrar etme olasiligi cok cok kucuk bir ihtimalmis.
Bu arada kurtajdan sonra 2 kere ader gördüm, simdi yine hamileyim, pazartesi ogrendik. Ama korkularim hic gecmiyor, ya bunu da kaybedersem diye.
Allah herkese hayii evlatlar versin insallah
[/QUOTE

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

o acıyı bende 20 gün önce yaşadım. Hala toparlanamadım. Çok zor çok

Korkmakta çok haklısın. Bende korkarım tekrar hamile kalabilirsem. İnşallah korkularımız boşa çıkar. Rabbim yavruna sağlık versin. Hamileliğin sorunsuz sıkıntısız geçsin ve sağlıkla gelsin bebeğin🤲

Yaa, ne guzel dua etmissiniz
Amin insallah
Allah razı olsun sizden.
Insallah musmutlu haberler alacagiz sizlerden de..

merhaba arkadaşlar bende 1 ekimde 16 haftalık bebeğimi rutin kontrol için gittiğim muayanede kalbi durduğu için kaybetiim:( 2.kez adet görüyorum şu an tekrar kontrole gittim doktor damarlarda daralma olmuş olabilir dedi patoloji raporUNA göre .kan sulandırıcı ve şeker ilacı iç dedi şeker ilac biraz kafamı karıştırdı açıkcası sizler kullandınız mı ? birde haftası büyük olduğu için genetik test yaptırın dedi bugun kan verdim eşinize gerek yok dedi genetik dr.İnşallah hayırlı sonuçlarla hayırlı sağlıklı şekilde hamile kalırız tekrar.

Back