benim gidecegim de universite arastirma hastanesi tejrar baktim dimid ama tibbi genetik die bisey yazmiyor randevu seceneklerinde napsam ki ben yaBen pıhtılaşma İcin devlet hastanesinde hematolojı bölümünden yaptırmıstm, genetik testinş de üniversite hastanesinde yaptırmak gerekiyormıs tıbbı genetik bölümü bir tek üniversitelerde varmıs sanırım hematoji de tek ben kan verdim tıbbi genetik te eslerde veriyormuş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası 3 ay beklenmeli mi?
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Belki doktor yönlendirir canım bısey olmaz sende doktoruna sorarsın yönlendirme ile daha iyi bakılır merak etmebenim gidecegim de universite arastirma hastanesi tejrar baktim dimid ama tibbi genetik die bisey yazmiyor randevu seceneklerinde napsam ki ben ya
benim bebek sagdaydi canim ama basindan beri hep sol tarafim agridi.sanki bi damar cekip cekip duruyodu orasini.sende oyle bisey olmusmuyduBazen iğne gerekebiliyor ben gebeliği öğrenir öğrenmez 9 ay iğne vurulucm mesela
- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
Bnde bacaklarımda baskı oluyordu ni de yolk vardı bebek yoktu,kardeşim de 5 aylık erken doğum yaptı onda da çıktı adetlerin pıhtılı mı nasılbenim bebek sagdaydi canim ama basindan beri hep sol tarafim agridi.sanki bi damar cekip cekip duruyodu orasini.sende oyle bisey olmusmuydu
evet parca parca dokerim ilk 2 gun sonra yavas yavas azalir ve inanilmaz agrili olur.ben nirmal saniyodum pihtilari herkesde olmuyomu kiBnde bacaklarımda baskı oluyordu ni de yolk vardı bebek yoktu,kardeşim de 5 aylık erken doğum yaptı onda da çıktı adetlerin pıhtılı mı nasıl
- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
Kadın doğumcu,perinatolog,hematolog lar bakarbenim gidecegim de universite arastirma hastanesi tejrar baktim dimid ama tibbi genetik die bisey yazmiyor randevu seceneklerinde napsam ki ben ya
- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
Coraspin kullandğmdan beri sulu geliyor bnde önceden pıhtılıydı kürtajı yapan doktor bişey dedi mi bnmki dedi hep pıhtılıydı kanın test yaptır dedi 1298c homozigot ve pai 4g\4g çıktıevet parca parca dokerim ilk 2 gun sonra yavas yavas azalir ve inanilmaz agrili olur.ben nirmal saniyodum pihtilari herkesde olmuyomu ki
demedi ya benim kendimi bildim bileli ayni olur adetim 2 gun hep pihtili.insallah ondandir nedeni ya en azindan cozumu var.hicbisey bulamicaklar ve hep dusuk yasiycam die cok korkuyorumCoraspin kullandğmdan beri sulu geliyor bnde önceden pıhtılıydı kürtajı yapan doktor bişey dedi mi bnmki dedi hep pıhtılıydı kanın test yaptır dedi 1298c homozigot ve pai 4g\4g çıktı
- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
Testi yaptır cnm tedbirini al b12 d vit bunlara da baktır sağlıkla alırız inş bebişlerimizi hayırlı gecelerdemedi ya benim kendimi bildim bileli ayni olur adetim 2 gun hep pihtili.insallah ondandir nedeni ya en azindan cozumu var.hicbisey bulamicaklar ve hep dusuk yasiycam die cok korkuyorum
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
Kürtaj olmadığın için mi öyle dedi ki aslında bende bi adet beklemek isterim sadeceben 3 haftaonce 6 haftalik dusurdum benimde yas37 fakat kurtaj olmadim bana degerlerin sifirlansin bekleme dedi。 zaten her iliskidede olmuyo ya diye basladim hemen
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
Hayır doktor gerek görmedi bilmiyorum şimdi yazılanları okuyuncada napsam diye düşünüyorumNeden düşük oldu cnm pıhtılaşma testini yaptırdım mı bana da öyle dediler 3 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düştü pıhtılaşma çıktı testini yaptır öyle bnce
- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
banada 24 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm. ilk düşüğümü geçen sene yaşadım boş gebelikti yani demem şuki Rabbim nasip etmezse istersen senelerce korun ama Rabbim nasip ederse beklemeden bile olur. Düşükten sonra eşimle beraber testlerimizi verdik yaklaşık 2 aya çıkacak bakalım ne diyecekler. doktorumda adetini gör korunmayı bırak dedi ve öyle yapıcam korkunun ecele faydası yok derler Allaha sığınıp yolumuza bakıcaz inşallah
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
Çok geçmiş olsun.Doktor 2.kürtajında mı dedi adetini gör korunmayı bırak diye?banada 24 gün oldu kürtaj olalı 2. düşüğüm. ilk düşüğümü geçen sene yaşadım boş gebelikti yani demem şuki Rabbim nasip etmezse istersen senelerce korun ama Rabbim nasip ederse beklemeden bile olur. Düşükten sonra eşimle beraber testlerimizi verdik yaklaşık 2 aya çıkacak bakalım ne diyecekler. doktorumda adetini gör korunmayı bırak dedi ve öyle yapıcam korkunun ecele faydası yok derler Allaha sığınıp yolumuza bakıcaz inşallah
- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
evet canım. şimdi adet olmayı bekliyorumÇok geçmiş olsun.Doktor 2.kürtajında mı dedi adetini gör korunmayı bırak diye?
- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
Öncelikle geçmiş olsun . Ben 3 ay bekledim ve kürtajdan 7 ay sonra tekrar gebelik oluştuİyi akşamlar arkadaşlar.Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim.Kontrolümü oldum bi sorun yoktu.Doktorum 3 ay korunmamı söyledi.Benim gebeliğim 5 haftalık bi gebelikti.Burdada bir çok konu okudum genellikle 1 regl sonrası denemelere başlanmış 3 ayı bekleyende var.Tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum.3 ayı bekleyenler ve beklemeyenler sonuçlar nasıl oldu? 3 ayı beklemeyip tekrar düşük yapanlar var mı mesala? Veya 3 ay geçtikten sonra hamile kalıp yine düşük yapanlar? Ben 1 veya 2 regl beklemek istiyorum açıkcası ama kafamda çok karışık Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler şimdiden
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
Acaba doktorlar neye göre karar veriyo çok merak ediyorum :) 2 defa olan bişeyin üstünden sonuçlar çıkmadan nasıl diyebiliyor kievet canım. şimdi adet olmayı bekliyorum
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
Teşekkür ediyorum ❤ diğer gebelik süreciniz nasıl ilerledi acaba ?Öncelikle geçmiş olsun . Ben 3 ay bekledim ve kürtajdan 7 ay sonra tekrar gebelik oluştu
- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
Canm şuan 4+3 haftalığım ama yine sağlıklı ilerlemiyo gibi görünüyor beklemedeyim maalesef . İlkinde de sağlıksız gebelikti eğer buda aynı sonuçla sonlanırsa kromozomlarımıza bakacaklarTeşekkür ediyorum ❤ diğer gebelik süreciniz nasıl ilerledi acaba ?
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Insallah toparlar ve sağlıkla ilerler...Pıhtılaşma testleri baktirmis mıydınız?Canm şuan 4+3 haftalığım ama yine sağlıklı ilerlemiyo gibi görünüyor beklemedeyim maalesef . İlkinde de sağlıksız gebelikti eğer buda aynı sonuçla sonlanırsa kromozomlarımıza bakacaklar
- 27 Aralık 2019
- 9.180
- 10.817
- 248
En çok korktuğum birde beklemişsiniz 3 ay demekki çokda önemli bişe değil olcağı varsa her şekilde oluyor.Benimde sağlıksız gebelikten oldu. Ama kötü düşünme Rabbim sana bağışlasın ❤ bidaha aynı şeyi yaşatmasın inşallah.Canm şuan 4+3 haftalığım ama yine sağlıklı ilerlemiyo gibi görünüyor beklemedeyim maalesef . İlkinde de sağlıksız gebelikti eğer buda aynı sonuçla sonlanırsa kromozomlarımıza bakacaklar