Banada öyle dedi ilk gebelikte olur dedi çevrende de vardır illaki dedi.Bana eşinle akraba mısın diye sordu yakın değil çok fazla dedim ben ondan olduğu düşünmüyorum zatn dedi ama bakalım.Tabikide bi problem varsa ona göre hareket etmek en mantıklısı.Umarım bende kalırım sağlıklı bi gebeliğim olur.Hamile olmak için onca çaba tekrar başa sardık şimdi :)ilk gebeliklerde oluyo demisti doktor.zaten 2 tane dusuk olmadan devlette arastirma yapilmiyormus.ozelde de biraz pahalıymış.ilk gebeliklerde olur deyince bizde oyle normaldir olur dedik.ki gercekten ilkinde dusuk yapip 2. sinde saglikli doguran cok kisi var. benim sorunum neyse arastirmada cikacak bakalim...ciksin da neyse sorun bilelim halledelim bidaha ayni seyleri yasamak istemiyorum biran once de hamile kalmak istiyorumbide ben bu bekleme olayini arastirmistim hemen hamile kalanlarda saglikli dogum orani daha yuksekmis.
saglila ilerlesin kuzum.ayni gruptaydik hatirlarsin belki yasasaydi benimde suan 13.haftam olucaktiAynen, alacak nefesi olan doguyor. Amin, siz ve dileyen herkese Rabbim saglikli gebelik nasip etsin. Su an 12+2’yim.
Rabbim bebeğini ve seni korusun❤ Doktor ne diyor yani riskli dönemi atlatmışmısın
Maşallah bebeğineAmin, cumlemizinkini. Doktor gidisattan memnun. Hayirlisiyla haftaya 1. Detayli usg’yi bekliyoruz. Masallah bu defa bebegin savasci diyor.
Maşallah bebeğineSağlıkla kucağına al Darısı en kisa surede başımıza...
Evet var mı aramızda şuan öyle bişe yaşayan? Ben o kadarına cesaret edebilir miyim bilmiyorummBen de burdan hic adet görmeden tekrar gebelik yasayan ve saglikli ilerlemekte olan birisini okumustum hatta cok ilginc gelmişti hic adet olmadan gebe kalmasi, kader bazı seyler..
Çok sevindim yaAmin, cumlemizinkini. Doktor gidisattan memnun. Hayirlisiyla haftaya 1. Detayli usg’yi bekliyoruz. Masallah bu defa bebegin savasci diyor.
saglila ilerlesin kuzum.ayni gruptaydik hatirlarsin belki yasasaydi benimde suan 13.haftam olucakti
hic bilmiyorum canim bende.tekirdagdaki arastirma hastanesine gidicem ama biraz karisik bi ozel randevu bolumu var bide kadin dogum bolumu var.hic anlamadim hangisine gitmem gerekiyor.genetik arastirma diye bi bolum yazmiyor burdakinde.hastaligim bitsin hastaneye gidip konusayim diorum ne yapmam gerektigini...kan pihtilasmasi falan bakiliyor heralde cok baktiran var grupta degerlerini paylsiyorlar ama ne anlama geliyor hic bilmiyorumM maygirl__ merhaba bende dun kürtaj oldum 11 haftalık olması gerekiyordu agustos annesi olacaktım kısmet olmadı benimde ikinci kürtajım oldu 9+5 te kalbi durmus doktorum da cok sasırdı bebeği genetik incelemeye gönderdi kromozomları sayılacakmıs. Doktorum daha bir yönlendirme yapmadı ama bende arastırma hastanesine tıbbı genetik bölümüne gitmek istiyorum orda neye bakıyorlar tam olarak sen gittin mi gidecek misn. Kayıpların ıcınde cok üzüldüm bende aynı seyler yasadım psikolojisi cok berbat Rabbım kimseye yasatmasın
Ben trombofili paneli testini ilk kürtajdn sonra yaptırdım doktorum istedi bir genımde bozukluk cıktı ama oda tek basına sorun olustırmsz dedi sadece ikinci gebelikte coraspın kullandırdı kalbini de duyunca ben rahatlamıstm nasıl Niye oldu bilmiyorm tıbbı genetik bölümünde hem esımde hem benden kan alıp inceleme yapılacakmış galiba ben oyle anladım onu yaptıralım diyoruz bir umut aynı seyleri yasamamak içinhic bilmiyorum canim bende.tekirdagdaki arastirma hastanesine gidicem ama biraz karisik bi ozel randevu bolumu var bide kadin dogum bolumu var.hic anlamadim hangisine gitmem gerekiyor.genetik arastirma diye bi bolum yazmiyor burdakinde.hastaligim bitsin hastaneye gidip konusayim diorum ne yapmam gerektigini...kan pihtilasmasi falan bakiliyor heralde cok baktiran var grupta degerlerini paylsiyorlar ama ne anlama geliyor hic bilmiyorum
Neden düşük oldu cnm pıhtılaşma testini yaptırdım mı bana da öyle dediler 3 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düştü pıhtılaşma çıktı testini yaptır öyle bnceİyi akşamlar arkadaşlar.Bugün kürtaj sonrası kontrolüme gittim.Kontrolümü oldum bi sorun yoktu.Doktorum 3 ay korunmamı söyledi.Benim gebeliğim 5 haftalık bi gebelikti.Burdada bir çok konu okudum genellikle 1 regl sonrası denemelere başlanmış 3 ayı bekleyende var.Tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum.3 ayı bekleyenler ve beklemeyenler sonuçlar nasıl oldu? 3 ayı beklemeyip tekrar düşük yapanlar var mı mesala? Veya 3 ay geçtikten sonra hamile kalıp yine düşük yapanlar? Ben 1 veya 2 regl beklemek istiyorum açıkcası ama kafamda çok karışık Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler şimdiden
tibbi genetik die bi bolum yok burda kadin doguma gitsem esimde kadin dogum bolumune mi randevu alcak acaba.ben once gitsem baktirsam o sonra duruma gore baktirsa mesela olmazmi bilemedimBen trombofili paneli testini ilk kürtajdn sonra yaptırdım doktorum istedi bir genımde bozukluk cıktı ama oda tek basına sorun olustırmsz dedi sadece ikinci gebelikte coraspın kullandırdı kalbini de duyunca ben rahatlamıstm nasıl Niye oldu bilmiyorm tıbbı genetik bölümünde hem esımde hem benden kan alıp inceleme yapılacakmış galiba ben oyle anladım onu yaptıralım diyoruz bir umut aynı seyleri yasamamak için
ozlede mi yaptirdiniz devlette bana ilk dusuklerde arastirma yapilmio demislerdi.Neden düşük oldu cnm pıhtılaşma testini yaptırdım mı bana da öyle dediler 3 ay sonra tekrar hamile kaldım tekrar düştü pıhtılaşma çıktı testini yaptır öyle bnce
coraspin bende kullanmistim 2.de bu arada canim.hic bi test yaptirmamistim oncesi doktor baslattiBen trombofili paneli testini ilk kürtajdn sonra yaptırdım doktorum istedi bir genımde bozukluk cıktı ama oda tek basına sorun olustırmsz dedi sadece ikinci gebelikte coraspın kullandırdı kalbini de duyunca ben rahatlamıstm nasıl Niye oldu bilmiyorm tıbbı genetik bölümünde hem esımde hem benden kan alıp inceleme yapılacakmış galiba ben oyle anladım onu yaptıralım diyoruz bir umut aynı seyleri yasamamak için
Çok çok iyi bi doktora gitmenizi tavsiye eseri. BN ilk düşükten sonra gitmedim tekrar hamile kaldım o da düşünce gittim pıhtılaşma çıktı 2. Düşükten sonra araştırma da yaptırdım Dr özeldeydi o yönlendirdiozlede mi yaptirdiniz devlette bana ilk dusuklerde arastirma yapilmio demislerdi.
Ben pıhtılaşma İcin devlet hastanesinde hematolojı bölümünden yaptırmıstm, genetik testinş de üniversite hastanesinde yaptırmak gerekiyormıs tıbbı genetik bölümü bir tek üniversitelerde varmıs sanırım hematoji de tek ben kan verdim tıbbi genetik te eslerde veriyormuştibbi genetik die bi bolum yok burda kadin doguma gitsem esimde kadin dogum bolumune mi randevu alcak acaba.ben once gitsem baktirsam o sonra duruma gore baktirsa mesela olmazmi bilemedim
Bazen iğne gerekebiliyor ben gebeliği öğrenir öğrenmez 9 ay iğne vurulucm meselaozlede mi yaptirdiniz devlette bana ilk dusuklerde arastirma yapilmio demislerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?