• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası patoloji

Snnyldzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
136
38
28
28
Kızlar merhaba ben 9 haftalık hamileydim ve bebeğimi geçen hafta kaybettim. Bu hafta doktor patoloji sonucun çıkacak dedi. Gittim doktorun sadece dedigi cocuk sakatmıs. Ve yüzüme bile bakmadi guya özel hastane. E nabiza bakıyorum orada sonuç falan yazmıyor. Pataoloji sonucu nerde oluyor bilen var mi. Ve böyle şeyler yaşadığınız da sağlıklı cocugunuz nasil oldu. Bu arada benim 2. Düşüğüm. 😔

Kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun. Böyle bi açıklama olamaz. Patalojinin yapıldığı Hastaneye gidin patoloji sonucunu yazılı olarak isteyin. O sonuçla başka bi doktora gidin size ve eşinize genetik araştırma yapılması gerekebilir

Kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun. Böyle bi açıklama olamaz. Patalojinin yapıldığı Hastaneye gidin patoloji sonucunu yazılı olarak isteyin. O sonuçla başka bi doktora gidin size ve eşinize genetik araştırma yapılması gerekebilir
Teşekkür ederim fakat gerçekten doktor yüzüme bile bakmadi sakatti dedi gecti tekrar hamile kal dedi hatta ya insan bi bekleyin biraz düzelin kendinize gelin falan der. Üstelik ilkte degil bir sorun varki düşüyor değil mi yani 🤦🏻‍♀️

Back