- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.383
-
- Konu Sahibi kardelendavut
Normal dışı bir gebelik olabilir belki, ben normal standart alışılagelmiş durum için söylüyorum.Süperfetasyon olabiliyor.
Yok kürtaj olucam Perşembe ama bugün korunmasız olundu bebek alındıktan sonra bu ilişki üzerine kalirmiyim diye düşündüm korktum herşey beni bulur ilkte beni bulur
Hamileyken sorulmasi ayri enteresan durumMerhaba kürtaj olucam Perşembe gebeliği bilmeden beyin ilaçlarimi kullandım beyimde kist var neyse 6 haftalık testler yapıldı kürtaj olmam gerektiği söylendi ben bugün korunmasız ilişki yaşadım yeniden hamile kalır mıyım Perşembe kürtaj olucam ama bilmedim fikri olan
Fetüs karnında öldüğü için hamilelik hormanları çekilmiş olabilir mi diyor aslında.böye düşününce biraz daha empati kurulabiliyor.Bence bu kadar bilmiyorsanız bu işleri zaten lütfen hamile kalmayın.
Merhaba kürtaj olucam Perşembe gebeliği bilmeden beyin ilaçlarimi kullandım beyimde kist var neyse 6 haftalık testler yapıldı kürtaj olmam gerektiği söylendi ben bugün korunmasız ilişki yaşadım yeniden hamile kalır mıyım Perşembe kürtaj olucam ama bilmedim fikri olan
Ya hormonlar öyle bi şey değil ya abartmayınFetüs karnında öldüğü için hamilelik hormanları çekilmiş olabilir mi diyor aslında.böye düşününce biraz daha empati kurulabiliyor.
Perşembe gitmişken söyleyin diğerini de alıversinler.Merhaba kürtaj olucam Perşembe gebeliği bilmeden beyin ilaçlarimi kullandım beyimde kist var neyse 6 haftalık testler yapıldı kürtaj olmam gerektiği söylendi ben bugün korunmasız ilişki yaşadım yeniden hamile kalır mıyım Perşembe kürtaj olucam ama bilmedim fikri olan
Bu kadar korkuyorsanız neden üstüne hala korunmasız ilişkiye giriyorsunuz bende onu anlamadım..ama kalmazssiniz merak etmeyinYok kürtaj olucam Perşembe ama bugün korunmasız olundu bebek alındıktan sonra bu ilişki üzerine kalirmiyim diye düşündüm korktum herşey beni bulur ilkte beni bulur