- 11 Ekim 2023
- 3
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi kardelendavut
Hamileyken tekrar hamile kalinmiyor. Kalınırsa da bu bir mucize olur ve tarihe geçersiniz.Merhaba kürtaj olucam Perşembe gebeliği bilmeden beyin ilaçlarimi kullandım beyimde kist var neyse 6 haftalık testler yapıldı kürtaj olmam gerektiği söylendi ben bugün korunmasız ilişki yaşadım yeniden hamile kalır mıyım Perşembe kürtaj olucam ama bilmedim fikri olan
Geçen gün haberlerde gördüm, Esra Erol'da bir adam sevgilisinden baba olmuş ikizlere. Dna testi sonucu ikizlerden birinin babası çıkmış. Diğer bebek başka adamdan. Hamileyken iki ayrı bebeğe gebe kalmış kadın ve aynı zamanda. O nedenle ben şaşıramadım artıkHamileyken tekrar hamile kalinmiyor. Kalınırsa da bu bir mucize olur ve tarihe geçersiniz.
Yok kürtaj olucam Perşembe ama bugün korunmasız olundu bebek alındıktan sonra bu ilişki üzerine kalirmiyim diye düşündüm korktum herşey beni bulur ilkte beni bulurHamileyken tekrar hamile kalinmiyor. Kalınırsa da bu bir mucize olur ve tarihe geçersiniz.
Geçmiş olsunMerhaba kürtaj olucam Perşembe gebeliği bilmeden beyin ilaçlarimi kullandım beyimde kist var neyse 6 haftalık testler yapıldı kürtaj olmam gerektiği söylendi ben bugün korunmasız ilişki yaşadım yeniden hamile kalır mıyım Perşembe kürtaj olucam ama bilmedim fikri olan
Anlatamadım sanırımNasıl yanibu sizce mümkünmü gerçekten
Kafayı yemişsinizAnlatamadım sanırımhamileyim evet Perşembe kürtaj olucam . Kürtaj olduktan sonra bugün olan ilişki ile Perşembe sen sonra yumurlama olurmu bebek gitmiş olucak bende ne dusuncegimi ne yapcagimi sasirdim
İşte bu bir mucize.. aslında uydurma da olabilir. O programlarda babası aslında annesi çıksa bile şaşırmam:))Geçen gün haberlerde gördüm, Esra Erol'da bir adam sevgilisinden baba olmuş ikizlere. Dna testi sonucu ikizlerden birinin babası çıkmış. Diğer bebek başka adamdan. Hamileyken iki ayrı bebeğe gebe kalmış kadın ve aynı zamanda. O nedenle ben şaşıramadım artık
Bebekte kalp atışı alınamadığı için mi kürtaj olacaksınız? Şundan dolayı soruyorum: siz gebelik zaten sonlanmış o yüzden tekrar hamile kalabilirim diye düşünüyorsunuz sanırım ama bu mümkün değil. Beyindeki kist kötü huylu değildir inşallahAnlatamadım sanırımhamileyim evet Perşembe kürtaj olucam . Kürtaj olduktan sonra bugün olan ilişki ile Perşembe sen sonra yumurlama olurmu bebek gitmiş olucak bende ne dusuncegimi ne yapcagimi sasirdim
Tamam tane tane anlatayım. Kürtaj olduktan sonra yaklaşık 20 gün sonra yumurtlama olur. Şu an girilen ilişkideki sperm 20 gün canlı kalmayacağına göre hamile kalmazsınız.Anlatamadım sanırımhamileyim evet Perşembe kürtaj olucam . Kürtaj olduktan sonra bugün olan ilişki ile Perşembe sen sonra yumurlama olurmu bebek gitmiş olucak bende ne dusuncegimi ne yapcagimi sasirdim
Süperfetasyon olabiliyor.İşte bu bir mucize.. aslında uydurma da olabilir. O programlarda babası aslında annesi çıksa bile şaşırmam:))
Bence bu kadar bilmiyorsanız bu işleri zaten lütfen hamile kalmayın.Anlatamadım sanırımhamileyim evet Perşembe kürtaj olucam . Kürtaj olduktan sonra bugün olan ilişki ile Perşembe sen sonra yumurlama olurmu bebek gitmiş olucak bende ne dusuncegimi ne yapcagimi sasirdim