Kürtaj oldum pişmanım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet annesine soylemisti.belki obir yol.gosterir.diye tum ailesi ile tanistim.zaten.

Dogru soyluyorsunuz.Hatanin gunahin en.buyugu benim zaten.ondan normele donemiyorum ((

elalem her şartta bir şeyler der... keşke bebeye kıymasaydınız..... mahçupluk nedir ki bir can söz konusuyken....

Sen b

Sen beni yargilamadan once git aynaya bir bak krndi hata ve gunahlarini dusünup.Depresyondan cikamiyorum gunlerdir.seninle ugrasak.halde degilim.egonu.baska yerlerde yücelt
bakıyorum canım aynaya herzaman hiç senin gibi çirkin bi hayatım olmadı o yüzden anlayamıyorum neyse son olarak şunlarıda söyleyip gideyim.13 yasında cocugun olduguna göre koca kadınsın. Nasıl korunacağını bilmiyor muydun da hamile kaldın. Normal çiftler 1kere pimpiriklenerek korunuyosa sen 2 kere pimpiriklenecektin. Ama rahat davranmışsın şimdi ahlanıp vahlanmanın, yataklara hapsolmanın manası yok. Ölüyorum, yanıyorum, bitiyorum demek sahte geliyor bana. başka yerlerde vicdanını rahatlat.

Ya burada bebeğini sağlıklı olmadığı için, mecburiyetten kurtaj yaptırarak aldıranlar var. Keyfi, bilerek, isteyerek yaptıgın bir sey bu. Aldırmasaydın o zaman derler adama.

Ya burada bebeğini sağlıklı olmadığı için, mecburiyetten kurtaj yaptırarak aldıranlar var. Keyfi, bilerek, isteyerek yaptıgın bir sey bu. Aldırmasaydın o zaman derler adama.
yada yaparken düşünseydin, çocuk sahibi bi kadın hamile kalma olasılığını hesaplayabilir.

olan olmuş bundan sonra yapabileceğin tek şey, hergün bol bol tövbe et, allaha yalvar belki affeder.
duaların gücüne inan, hiç olmazsa yavaş yavaş hafiflersin.

Evet sizle
olan olmuş bundan sonra yapabileceğin tek şey, hergün bol bol tövbe et, allaha yalvar belki affeder.
duaların gücüne inan, hiç olmazsa yavaş yavaş hafiflersin.
Allah razi olsun
Insallah ayni hataya kimse dusmesin.Rabbim kimseye yasatmasin şu hali

Evet sizle

Allah razi olsun
Insallah ayni hataya kimse dusmesin.Rabbim kimseye yasatmasin şu hali
herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönüp pişman olmak ve tekrar yapmamak. rabbime sığın, onun bağışlaması boldur. ama bir daha asla tekrarlama bu hatayı. sanada yazık, o sabiye de...

herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönüp pişman olmak ve tekrar yapmamak. rabbime sığın, onun bağışlaması boldur. ama bir daha asla tekrarlama bu hatayı. sanada yazık, o sabiye de...
Hayatimin imtihani ve hayatimin dersini aldim evet

Hayatimin imtihani ve hayatimin dersini aldim evet
o zaman bundan sonra kendi kendini yiyip bitireceğine, bol bol tövbe istiğfar yap ve dua et. dök içini, hatta tutma gözyaşlarını.
eğer gerçekten pişmansan allah görür, sıkıntını alır zamanla.

rica ederim...
bir an önce çık bu psikolojiden ve çocuğunu da ihmal etme, onun bir suçu yok. hiçbir çocuk annesini mutsuz görmek istemez.

neden boşanamıyorsunuz ki bitmiş bi evliliği kim böyle direterek kanun önğnde bitirmemek için uğreşıyor ? eski eşiniz mi yoksa kanunlar mı ? bebeğin canına sizden evvel onlar kıymış

neden boşanamıyorsunuz ki bitmiş bi evliliği kim böyle direterek kanun önğnde bitirmemek için uğreşıyor ? eski eşiniz mi yoksa kanunlar mı ? bebeğin canına sizden evvel onlar kıymış
Eski eşim malesef .Zorla olmaz ki bir ömür yoldaşlik.Keşke bilse anlayabilse

Iki lafınizda biri "Allah, günah, yatacak yerim yok."
Ama
Başkasinın nikahı altındayken sevgili edinmek sizde, nikahsizken elin adamıyla yatmak, hamile kalmak yine sizde. Bunlar sevaptı galiba. Kendinize oynamayın bari.

Iki lafınizda biri "Allah, günah, yatacak yerim yok."
Ama
Başkasinın nikahı altındayken sevgili edinmek sizde, nikahsizken elin adamıyla yatmak, hamile kalmak yine sizde. Bunlar sevaptı galiba. Kendinize oynamayın bari.
Ne nikahi ya 2 yildir ayri evlerde yasiyoruz bende insanim elbet olacak sevdigim.Kalbimi dolduracak biri.Kendinize gunah kecisi ariyorsunuz galiba sizler.Bir derdimi yazip icimi dokryim dedim pisman ettiniz.Namuslu insanlar

Yere yat ve ölü taklidi yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…