Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdigim erkekdendi.1 bucuk yildir konusuyoruz.Cok seviyoruz birbirimizi.Ama ilk esimle bir turlu bosanamadim.Bu yavruyu cok istedim ama aileme 13 yasinda ki ogluma nasil aciklayacaktim panikledim.Buda onemli degildi sevdigim erkegin annesi bile arayip yavrum aldirin ilerde daha cok cocugunuz olur dedi.kurtaja gitmeden birkac mesaj attim yapamayacagim kiyamayacagim desim.Mahser gunu annem babam benim yasama hakkimi elimden aldi diyecek.Bana kiydilr diyecek.Bulamadim sevdigimden ltam.destek.O karari bana birakmisti ama hersey sorun gibiydi bebegi dogursam hala ilk esimin uzerineyim çıkamadık isin icinden,Simdi dunyaya kusmus gibiyim evsen cikamiyorum.Geceleri zor uyuyorum gozumun yasi dinmiyor.Ne olursa olsun oldürmemeliydim yavrumu.Yatacak yerim yokbenim arkadaslar.Atlayip asagi kiymak istedim canima onuda yapamadim oglum geliyor aklima atlatamiyorum arkadaslar bu cokagir geldi.Donemiyorum normale.Cok sevdigim insanida terk ettim.bu psikoloji ile.Biz cinayet.isledik dedim artik ben eski ben degilim.dedim.arama sorma dedim.cokkotuyum arkadaslar cook.onun annesi biliyor durumu.Benimailemden.bilen.yok hamile kalip kurtaj.oldugumu cok.cook utaniyorum.Keske Rabbimden korkuputanip kiymasaydim gunahsuz yavruma.Ben yasamayi.haketmiyorum bence arkadaslar.Zaten tasiyamiyorum.bu aciyi (((Neden aldırdın ???
Yok arkadasim.Hatanın gunahin buyugu bende.El alalem ne der bu hamileligi nasil amlatiriz derdine düştük. Allah ne der vicdanim ne der dusunmeden aldirdim. Ben normale nasil.donecegim arkadaslar cumartesi gunu oldum kurtaj yatakdan kalkamiyorum.Hicbirsey yapmak.gelmiyor.icimden.herseyimi kiz kardesimle paylasirim.utancimdan ona bile anlatamiyorum.Kotu ornek olmak.istemedigimden ablasi.olarak ((((Yapmışsınız bir hata o sevgiliyle görüşmeyin bir daha belliki sizi sevmiyo başka şeyler için birlikte.
Hayir bosanma sureci bitmedi.Normal bir evlilik.icinde degilim (siz hem evlisiniz hem başka birinden hamile kaldınız hem 13 yaşında oğlunuz var vede kürtaj oldunuz,dut yedim şuan bence kesinlikle erkek arkadaşınızla görüşmeyi kesmelisiniz ve oğlunuza daha sıkı sarılıp birda böyle bir hataya düşmemelisiniz.
Bilip bilmeden iyice anlamadan yargilamayin siz.Rabbim kinadigini.basina verir insanin.Ben bosanamadim dedim.Ayriyiz 2 yildir.Dava uzadi anlaminda bosanamadim dedim.Ayrica sizin.onyargilariniza kinamalariniza maruz kalayim diye yazmadim.dertlestim sadece.kimseye anlatamadigimdanhayırlı işler,bol güneşler hanımefendi
evli sevgilisi var hamile kalıyor 13 yaşında oğlu var bide
Hayir bosanma sureci bitmedi.Normal bir evlilik.icinde degilim (
Elalem ne der diye (anladım boşanma süresini çabuk atlatmışsınız anlaşılan hamile kaldığınıza göre, peki siz erkek arkadaşınıza güvenmediğiniz içinmi kürtaj oldunuz????
oldu canım rabbim başımıza vermesin diye susalım.iyi yapmışsın ozaman ne diyelimBilip bilmeden iyice anlamadan yargilamayin siz.Rabbim kinadigini.basina verir insanin.Ben bosanamadim dedim.Ayriyiz 2 yildir.Dava uzadi anlaminda bosanamadim dedim.Ayrica sizin.onyargilariniza kinamalariniza maruz kalayim diye yazmadim.dertlestim sadece.kimseye anlatamadigimdan
Sen beni yargilamadan once git aynaya bir bak krndi hata ve gunahlarini dusünup.Depresyondan cikamiyorum gunlerdir.seninle ugrasak.halde degilim.egonu.baska yerlerde yüceltoldu canım rabbim başımıza vermesin diye susalım.iyi yapmışsın ozaman ne diyelim
Elalem ne der diye (
Henuz evlenmedik diye.Birde annesi cevresine mahcup olmasin diye.bu yuzden.gidip.oldurdüm yavrumu.Yaziyorum ki kimse dusmesin.bu.hataya hem derdimi yazip rahatliyorum hem eger bu durumda olanlar varsa inanilmaz bi vicdan azabi sakin ama sakin kiymayin yavrunuza