Slm kızlar bende 4 yıllık evliyim ilk bir yıl bebek istemedik eşimle daha sonra istedik ama bir yıl kadar olmadı doktora gittim herşey normal bekleyin olur dedi ve bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat hamilelik süretim pekte normal değildi felaket kasıklarima kramplar giriyordu doktorum normal olduğunu söylemişti ama bana göre normal değildi herneyse.....10 haftalikken Kontrolde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık karnımda ölmüş meğersem ertesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar benden...nasıl olsa bir tane oldu demek olabiliyormuş yine olur diye kendime sürekli telkin verdim fakat aradan iki yıl geçmesine rağmen tekrar hamile kalamadım.kürtaj beni çok sarstı iki yıldır afedersiniz kızlar ilişki sonrası kanamalarim olmaya başladı iki üç gün süren defalarca doktorlara gitmeme rağmen ne bir sonuç alabildim kanama ile ilgili nede hamile kalabildim sürekli normal olabilir dedi doktorum.... ben ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum artık yani anliyacaginiz iki yıldır yani kürtajdan ne kanamasiz birlikteliği oldu nede bebeğim........benim gibi bir durum yaşayanlar varsa lütfen bana yorum yazın çok ihtiyacım var..........